İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Selamlar, 10 Kasım için çalışmalardan dolayı verimsiz bir gündü, yarın da böyle olacak ama yarın okul çıkışı matematk etütü yapacağım. Etütü aslında geride olan çocuklar için yapmıştım, tekrar anlatacaktım ama nasıl olduysa o çocuklar katılmak istemedi, hep sınıfın iyileri katılıyor. Ne anladım bu işten :)
o da güzelmiş canım, sen elinden geleni yapıyorsun, adam olacak çocuklar kendini belli ediyor işte, sıkma canını:KK66:

günaydın kızlarrr,
dün türkçeden sıfat tamlamaları ile ilgili 20 tane cümle yazdı. Başka da birşey yapmadı. Cümlelerin çoğunu ben söyledim, kendine güvenemiyo, gelip bana soruyordu.
akşam yemeği annemlerde yedik, büyük kızın ingilizceden sınavı var bugün, o yüzden fazla kalmadık, hemen çayı içtik döndük.
kerevizi sabahtan haşlamıştım, gidince yemeğini pişirdim. sabahtan da makarna var, o yüzden akşama yemeğim var çok şükür.
Akşam çocuklar 9,-9,30 gibi yatınca 3 idiotu izleyim dedim, ben film açasıya saat 10 olmuştu zaten, ilk 40 dakikasına baktım, ama epey keyifliydi. Hoşuma gitti yani.
Dün Island filmi de güzel demiştiniz, filmin başı çok mu sıkıcı, burdayken de ona bakayım dedim biraz tam 30 dakika kadar baktım, bir kızla-oğlanın bulgaristana gidişleri konusuydu, çok sıkıcıydı açıkçası, o film mi acaba diye düşündüm epey?

günaydın hayırlı cumalar..
Türkçe ve matematikten 1 sayfa fotokopilerimiz vardı onları yaptık sadece başka bişi yapmadık..

günaydın kızlarrr,
dün türkçeden sıfat tamlamaları ile ilgili 20 tane cümle yazdı. Başka da birşey yapmadı. Cümlelerin çoğunu ben söyledim, kendine güvenemiyo, gelip bana soruyordu.
akşam yemeği annemlerde yedik, büyük kızın ingilizceden sınavı var bugün, o yüzden fazla kalmadık, hemen çayı içtik döndük.
kerevizi sabahtan haşlamıştım, gidince yemeğini pişirdim. sabahtan da makarna var, o yüzden akşama yemeğim var çok şükür.
Akşam çocuklar 9,-9,30 gibi yatınca 3 idiotu izleyim dedim, ben film açasıya saat 10 olmuştu zaten, ilk 40 dakikasına baktım, ama epey keyifliydi. Hoşuma gitti yani.
Dün Island filmi de güzel demiştiniz, filmin başı çok mu sıkıcı, burdayken de ona bakayım dedim biraz tam 30 dakika kadar baktım, bir kızla-oğlanın bulgaristana gidişleri konusuydu, çok sıkıcıydı açıkçası, o film mi acaba diye düşündüm epey?
günaydın canım..
benimde akşam hiç ödev yapasım yoktu.ödevden sonra miskin miskin koltuğun üstüne uzandım.

Selamlar, 10 Kasım için çalışmalardan dolayı verimsiz bir gündü, yarın da böyle olacak ama yarın okul çıkışı matematk etütü yapacağım. Etütü aslında geride olan çocuklar için yapmıştım, tekrar anlatacaktım ama nasıl olduysa o çocuklar katılmak istemedi, hep sınıfın iyileri katılıyor. Ne anladım bu işten :)
o zaman sınıfta kötü olanların katılımını sağlamak için zorunlu olduğunu söyleyebilirsiniz .
olmaz mı.
Bizim 10 kasım için herhangi bir etkinlik düzenlenmiyor.
bir siir ezberlediler o kadar

günaydın kızlarrr,
canım 3 idiotu çok merak ediyorum..ama benim de zamanım olmadı.
island filmi yanlış izledin sanıyorum arkadaşım..
ben dün fragmanını izledim çünkü.
film bu
http://www.sinemalar.com/film/967/ada
bilimkurgu ,aksiyon, gerilim .

canım 3 idiotu çok merak ediyorum..ama benim de zamanım olmadı.
island filmi yanlış izledin sanıyorum arkadaşım..
ben dün fragmanını izledim çünkü.
film bu
http://www.sinemalar.com/film/967/ada
bilimkurgu ,aksiyon, gerilim .
evet yaaa bu resmi koymuşlar altına, boşu boşuna 30 dakikam gitti yani, hayret bişey. Ben de ha şimdi güzelleşecek, ha şimdi değişecek diye diye baktım:KK53::KK53::KK53:
sağol canım, artık doğru filmi izlerim sayende.:KK19::KK19:

akşam bir sürü ödev vardı..ama yine kontrol edemedim..çok hızlıca yaptı çünkü.
bu ara hiç takip edemiyorum çocuğumu.
dün sınıfta 3 basamaklı sayıları zihinden toplama yarışı yaptırmış.
2 kişi kaldırıyor. 5-6 kez 3 basamaklı sayı söylüyor..önce cevap veren . sayı alıyor.
sonra finale kalanları yaptırıyor başa baş..bizim oğluş 1. gelmiş.
çok sevindim kızlar. sevindiğimi görünce at gibi tepik ata ata gitti eve..
annem yemekleri yapmış.
tavuk suyuna pilav,
biber kızartması
sonra çay içtik , meyve yedik, çekirdek çitledik.
çok güzeldi.
pazar günü kardeşim geliyor..ev tam curcuna...hahah
dün akşam taze fasülye pişirdim. sabah da kalktım ezogelin çorba yaptım..annem yorulmasın diye.
kahvaltı için de krepleri yaptım bıraktım.
anne uyuyordu..çocuklar ise lego yapıyordu.
evde kaldıkları için öyle mutlular ki..pjamalarıyla sıcacık oturuyorlardı.

akşam bir sürü ödev vardı..ama yine kontrol edemedim..çok hızlıca yaptı çünkü.
bu ara hiç takip edemiyorum çocuğumu.
dün sınıfta 3 basamaklı sayıları zihinden toplama yarışı yaptırmış.
2 kişi kaldırıyor. 5-6 kez 3 basamaklı sayı söylüyor..önce cevap veren . sayı alıyor.
sonra finale kalanları yaptırıyor başa baş..bizim oğluş 1. gelmiş.
çok sevindim kızlar. sevindiğimi görünce at gibi tepik ata ata gitti eve..
annem yemekleri yapmış.
tavuk suyuna pilav,
biber kızartması
sonra çay içtik , meyve yedik, çekirdek çitledik.
çok güzeldi.
pazar günü kardeşim geliyor..ev tam curcuna...hahah
dün akşam taze fasülye pişirdim. sabah da kalktım ezogelin çorba yaptım..annem yorulmasın diye.
kahvaltı için de krepleri yaptım bıraktım.
anne uyuyordu..çocuklar ise lego yapıyordu.
evde kaldıkları için öyle mutlular ki..pjamalarıyla sıcacık oturuyorlardı.
maşallah dilek oğluşuna çok sevindim canım.
yemekler de hazır olunca tabii güzel olur. Ama yine duramamış hazırlamışsın yemekleri, olsun gözün arkada değilya, gönül rahatıyla işe geldin değil mi arkadaşım.
keşke hep kalabilseler değil mi?

fadimecim..olsun ..doğrusunu izlersin
ben de bi film duymuştum .
adını tam hatırlamıyorum
senin gibi netten yazmıştım.
çikmişti bi film
hiç bana anlatılan gibi değil
sonra erotik olmaya başladı..adamın neredeyse çıplak geziniyordu..kapattım.
yarım saat izledim bekledim..belki hizlanır diye ama . yarım saatin sonunda başka yönde hızlanmaya başlayınca kapattım
doğrusunu buldum izledim ben de.:KK45::KK45:

maşallah dilek oğluşuna çok sevindim canım.
yemekler de hazır olunca tabii güzel olur. Ama yine duramamış hazırlamışsın yemekleri, olsun gözün arkada değilya, gönül rahatıyla işe geldin değil mi arkadaşım.
keşke hep kalabilseler değil mi?
evettttt..şimdilik anı değerlendiriyorum..çok mutlu olarak..önümüzdeki hafta pazar götürüyoruz bolu ya annemi..tedavisi var ya.
yine de ben anı yaşıyorum..pazar gününe kadar böyle inşallah..
sen nasılsın..
kızının sınavı iyi geçer inşallah

günaydın kızlarrr,
günaydın canım..
benimde akşam hiç ödev yapasım yoktu.ödevden sonra miskin miskin koltuğun üstüne uzandım.
Günaydın kızlar,haftasonu geldi nihayet.Dün öğleden sonra oğlan annemlerle abimlere gitmişti akşam 8.30 geldiler orada teyzesi yaptırmış ödevini sadece matematik fasikül vardı akşam babasıyla onu yaptı.Kafadan 3 rakamlı sayıları toplamayı babası yaptırdı akşam biraz sonra uykusu gelmişti zaten yatırdım hemen.Benim buzdolap çalışmıştı ya kendiliğinden geçen hafta akşam yine infilak etti,sinir oldum.Bu akşam bakıcam yenisini anca yarın servis gelsin kursun.
3 idiots harika bir film mutlaka seyredin.Bende haftasonu ada yı seyrederim inşallah.Fadimecim kızına başarılar sınavda,inşallah iyi geçer sınavı.
Dilek en mesut günlerini yaşıyosun sanırım,Allah daim etsin arkadaşım 10 günü doya doya yaşa,çocukların evlerinde mutlu mutlu oturmalarına çok sevindim.Annenin tedavilerinden sonra da söyle sana böyle sık sık süprizler yapsın gelsin kışın.

fadimecim..olsun ..doğrusunu izlersin
ben de bi film duymuştum .
adını tam hatırlamıyorum
senin gibi netten yazmıştım.
çikmişti bi film
hiç bana anlatılan gibi değil
sonra erotik olmaya başladı..adamın neredeyse çıplak geziniyordu..kapattım.
yarım saat izledim bekledim..belki hizlanır diye ama . yarım saatin sonunda başka yönde hızlanmaya başlayınca kapattım
doğrusunu buldum izledim ben de.:KK45::KK45:
Bizde eşimle oturuyoruz bazen film izlemeye doğru dürüst bir film bulana kadar 2 saat geçmiş hala nette bakınıyoruz çok sinir bozucu oluyor.Ama böyle tavsiye üzerine olunca süper oluyo yani

evettttt..şimdilik anı değerlendiriyorum..çok mutlu olarak..önümüzdeki hafta pazar götürüyoruz bolu ya annemi..tedavisi var ya.
yine de ben anı yaşıyorum..pazar gününe kadar böyle inşallah..
sen nasılsın..
kızının sınavı iyi geçer inşallah
en iyisi canım boşver tadını çıkar.
inşallah iyi geçer canım.
Ben de iyiyim şükür, tahlil yaptırmıştımya D vitamini 14 çıkmış, en az 30-100 aralığıymışya, gittim eczaneden D vitamini aldım, bakalım inşallah faydası olur.
Kimbilir daha hangi vitaminlerimiz eksik değil mi? Hiç bilmiyoruz.

Günaydın kızlar,haftasonu geldi nihayet.Dün öğleden sonra oğlan annemlerle abimlere gitmişti akşam 8.30 geldiler orada teyzesi yaptırmış ödevini sadece matematik fasikül vardı akşam babasıyla onu yaptı.Kafadan 3 rakamlı sayıları toplamayı babası yaptırdı akşam biraz sonra uykusu gelmişti zaten yatırdım hemen.Benim buzdolap çalışmıştı ya kendiliğinden geçen hafta akşam yine infilak etti,sinir oldum.Bu akşam bakıcam yenisini anca yarın servis gelsin kursun.
3 idiots harika bir film mutlaka seyredin.Bende haftasonu ada yı seyrederim inşallah.Fadimecim kızına başarılar sınavda,inşallah iyi geçer sınavı.
Dilek en mesut günlerini yaşıyosun sanırım,Allah daim etsin arkadaşım 10 günü doya doya yaşa,çocukların evlerinde mutlu mutlu oturmalarına çok sevindim.Annenin tedavilerinden sonra da söyle sana böyle sık sık süprizler yapsın gelsin kışın.
Ohhhh ne güzel ödevler yapılmış.
Aaaaa bu sefer kesin al zaten, böyle de sana yazık olacak yoksa.
İzleyeceğim canım, ilk 40 dakikası bile yetti yani, çok keyifliydi.
İnşallah canım sağolasın.

Bizde eşimle oturuyoruz bazen film izlemeye doğru dürüst bir film bulana kadar 2 saat geçmiş hala nette bakınıyoruz çok sinir bozucu oluyor.Ama böyle tavsiye üzerine olunca süper oluyo yani
Aynen öyle yaaa, bazen ben de aynı dediğinden yaşıyorum, ama akşam ben film açtımya, adam dönüpte bakmadı bile ne yapıyorsun, ne izliyorsun diye, o derece ilgiliyiz yani birbirimizle.
Ne olacak bilmem bu halimiz, hiç anlaşamıyoruz aslında biliyor musun ? Ortak noktamız yok denecek kadar az. Benim A dediğime o B der, Allahım bazen düşünüyorum nasıl yıllarca geçindik ama bilmiyorum, yaş gçetikçe tahammül sınırı azalıyor sanırım.[/QUOTE]

hadi..yine mi infilak etti.
artık yenisi almak şart oldu canım
nasil bi şey alacaksın..bize söyle ne alırsan..benim de ihtiyacım var biliyorsun..fikir olsun..kullandıkça anlatırsın hatta.
pişirip attağın onca köfte ve et nolcak şimdi..tüketmek lazım..her gün et yedir oğluşuna..seviyor çocuk :)
ya öyle..nette bi film ararken 2 saat geçiyor haklısın..benim de hiç sevmediğim bi durum..

en iyisi canım boşver tadını çıkar.
inşallah iyi geçer canım.
Ben de iyiyim şükür, tahlil yaptırmıştımya D vitamini 14 çıkmış, en az 30-100 aralığıymışya, gittim eczaneden D vitamini aldım, bakalım inşallah faydası olur.
Kimbilir daha hangi vitaminlerimiz eksik değil mi? Hiç bilmiyoruz.

Ohhhh ne güzel ödevler yapılmış.
Aaaaa bu sefer kesin al zaten, böyle de sana yazık olacak yoksa.
İzleyeceğim canım, ilk 40 dakikası bile yetti yani, çok keyifliydi.
İnşallah canım sağolasın.

Aynen öyle yaaa, bazen ben de aynı dediğinden yaşıyorum, ama akşam ben film açtımya, adam dönüpte bakmadı bile ne yapıyorsun, ne izliyorsun diye, o derece ilgiliyiz yani birbirimizle.
Ne olacak bilmem bu halimiz, hiç anlaşamıyoruz aslında biliyor musun ? Ortak noktamız yok denecek kadar az. Benim A dediğime o B der, Allahım bazen düşünüyorum nasıl yıllarca geçindik ama bilmiyorum, yaş gçetikçe tahammül sınırı azalıyor sanırım.
[/QUOTE]
kız fadime sen kocanı mı anlatıyorsun ..
hay Allah ım ya..kocalar hep aynı işte..

X