İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kız fadime ben daha gördüklerimi yazsam ..ohooooooo
neyse .
bende tavuk suyu çorba, 2 dilim ekmek . 2 domates , peynir var

evet esaretin bedelinide izledim ama çoook zaman geçmiş üzerinden biraz zor hatırladım konusunu mahkumlarla ilgiliydi çok güzel yapımlar filmler var

hayat güzeldiri izlemişsindir oda harika bir film değil mi

Değişsin o zaman hoş değişmişti zaten kız filmlerden konuşuyoruz...

Bende yemek yok akşama balık sipariş etmeyi düşünüyorum yanına salata yaparım birde

akşama 4 tane patlıcan var geçen haftadan onu kızartıcam değerlensin artık..birde patates kızartırım..

bugün öğlen karnıbahar, çorba, makarna ve yoğurt var.

evet esaretin bedelinide izledim ama çoook zaman geçmiş üzerinden biraz zor hatırladım konusunu mahkumlarla ilgiliydi çok güzel yapımlar filmler var

hayat güzeldiri izlemişsindir oda harika bir film değil mi
ay zelişçim evet izledim..güzeldi ..haklısın..aslında bazı filmler var ki hiç eskimeyecek.
ben çocukken trt 3 müzikal filmlerini izlerdim..çok beğenirdim.

kelebek filmi vardı ..yine adada bir hapishane ve ordan kaçmayı planlayan bir adam..küçücük çocuktum o filmi izlediğimde..çok beğenmiştim..bir daha denk gelip izleyemedim..o da izlenmesi gereken bi film.1973 yapımıymış .

akşama 4 tane patlıcan var geçen haftadan onu kızartıcam değerlensin artık..birde patates kızartırım..

afiyet olsun canım..menü çok güzel.
patlıcan kızartması mı yapacan..yoğurtlu mu yapacaksın.
ben dün akşam kırmızı biber kızarttım..yoğurtlu yaptım..bugüne de kaldı.

kız fadime ben daha gördüklerimi yazsam ..ohooooooo
neyse .
bende tavuk suyu çorba, 2 dilim ekmek . 2 domates , peynir var
afiyet şeker olsun baby.

Değişsin o zaman hoş değişmişti zaten kız filmlerden konuşuyoruz...

Bende yemek yok akşama balık sipariş etmeyi düşünüyorum yanına salata yaparım birde
ohhh mis bayılırım balığa.

kızartmayı da severim, afiyet şeker olsun sana da canım.
bizim işyerinde poğaça+kısır var, bugün kadınlar günü gibi menümüz
evde de akşama kereviz pişireceğim ama yetişmez yemeye, tavuk çorbası var, onu içeriz.

Bak bu anlattığına benzer bir film daha izledim ben ama daha yeni yapım bir filmdi sanırım emin değilim belki bilirsin

Bir adaya insanları topluyorlar, dünya yok oldu diyorlar onlara ve siz kurtulanlar arasındasınız diyorlar sanki böyle bir deniz altı gibi biryerdeler yada uzy gemisi mi yada çöl gibi neyse... sonra belli aralıklarla çekiliş yapıp güya insanları dünyada yaşanılabilir tek ada olan yere gönderiyorlar yani piyango kime çıkarsa... ama gel gör ki durumlar çook başka. sonra birirsi bir kelebek görüyor ve ordan yola çıkarak içinde bulundukları durumu çözüyor hatırladın mı hımmm

ay çok güzel konusu varmış..ama izlemedim böyle bi film zeliş..bu film eski yapım mı . yeni mi.

afiyet olsun canım..menü çok güzel.
patlıcan kızartması mı yapacan..yoğurtlu mu yapacaksın.
ben dün akşam kırmızı biber kızarttım..yoğurtlu yaptım..bugüne de kaldı.
yoğurdu üstüne dökmem. domates de pişiririm yanında sarımsaklı.
isteyen istediğinden döker kızartmasının üstüne..
bir de kışın kızartmanın yanında kuru biber kızartırım mutlaka..

ay çok güzel konusu varmış..ama izlemedim böyle bi film zeliş..bu film eski yapım mı . yeni mi.

yok kız yeni yapım hatta ve hatta teknolojinin çook ilerde olduğu zamanları konu alıyorr ve filmin asıl konusu çok başka dur bakim bulabilirsem yazayım adını sana..

yok kız yeni yapım hatta ve hatta teknolojinin çook ilerde olduğu zamanları konu alıyorr ve filmin asıl konusu çok başka dur bakim bulabilirsem yazayım adını sana..
tamam canım..bulursan izlerim kesin..güzelmiş konusu .

yoğurdu üstüne dökmem. domates de pişiririm yanında sarımsaklı.
isteyen istediğinden döker kızartmasının üstüne..
bir de kışın kızartmanın yanında kuru biber kızartırım mutlaka..
anam bu akşam size geleyim ben..menu pek bi sevdiğiim gibi..kuru biber hiç yemedim ama.önce ısaltılan sonra kızartılan biberlerden mi

2005 yapımıymış canım ismi ADA (The Island) tavsiyem filmle ilgili özetleri okumadan izle filmi çok etkileyici bak göreceksin...

anam bu akşam size geleyim ben..menu pek bi sevdiğiim gibi..kuru biber hiç yemedim ama.önce ısaltılan sonra kızartılan biberlerden mi
kuru biberler normal biber kızartır gibi kızartılır kıtır kıtır yenir.bir de kuru biberi haşlarsın ve tavaya biraz terayağı koyup biberleri şöyle bir çevirirsin içinde oh miss..
foto ekleyebilirsem ekliyim kurubiber kızartması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…