İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

2005 yapımıymış canım ismi ADA (The Island) tavsiyem filmle ilgili özetleri okumadan izle filmi çok etkileyici bak göreceksin...
ooo film isimlerini dökülün şöyle bakim hepicini not aldım,eşim çok film izler o yüzden o izlemiş olabilir ama bu dediklerinizi yeşil yol hariç seyretmedim

ooo film isimlerini dökülün şöyle bakim hepicini not aldım,eşim çok film izler o yüzden o izlemiş olabilir ama bu dediklerinizi yeşil yol hariç seyretmedim

Hımm izlemediysen mutlaka izle canım ve sende bizimle paylaş izleyip güzel bulduklarını

evet esaretin bedelinide izledim ama çoook zaman geçmiş üzerinden biraz zor hatırladım konusunu mahkumlarla ilgiliydi çok güzel yapımlar filmler var

hayat güzeldiri izlemişsindir oda harika bir film değil mi
Bu film nette en iyiler arasındaydı geçen bakmıştım ismini yazdım hatta birde 12 yıllık esaret diye bir film var onuda tavsiye ediyorlar..

Bu film nette en iyiler arasındaydı geçen bakmıştım ismini yazdım hatta birde 12 yıllık esaret diye bir film var onuda tavsiye ediyorlar..

Hımm evet bu film klasikler arasında ve oldukça duygusal güzel bir film

12 yıllık esaret filmini eşim izlemiş geçen niyetlendim eğer havanda değilsen hiç başlama sıkılabilirsin filan dedi vazgeçtim bende izlemekten. ama izleyeceğim onuda

Hımm evet bu film klasikler arasında ve oldukça duygusal güzel bir film

12 yıllık esaret filmini eşim izlemiş geçen niyetlendim eğer havanda değilsen hiç başlama sıkılabilirsin filan dedi vazgeçtim bende izlemekten. ama izleyeceğim onuda
Bende bu haftasonu sinemada unutursam fısıldaya gitmek istiyorum çok metettiler,bakalım..

afiyet şeker olsun baby.

ohhh mis bayılırım balığa.

kızartmayı da severim, afiyet şeker olsun sana da canım.
bizim işyerinde poğaça+kısır var, bugün kadınlar günü gibi menümüz:KK53::KK53::KK53:
evde de akşama kereviz pişireceğim ama yetişmez yemeye, tavuk çorbası var, onu içeriz.
Benimde akşam dolmam var sanırım etli yaprak,lahanada olabilir.Dün kayınvalidemler gelmiş istanbula eve uğrayıp dolaba bırakmışlar ama açıp bakamadım akşam bugün yicez.Böyle hazır bulunca süper oluyor yaww

Benimde akşam dolmam var sanırım etli yaprak,lahanada olabilir.Dün kayınvalidemler gelmiş istanbula eve uğrayıp dolaba bırakmışlar ama açıp bakamadım akşam bugün yicez.Böyle hazır bulunca süper oluyor yaww

ayy süpermiş

hepinize afiyet olsun kızlarrrr

bugün öğlendede tantuni yicez kızlarla öyle kararlaştırdık
ahhhhhhhhhhhhhhhh..afiyet olsun..
hazır dolmalar da bırakırmış kaynanoşu..bak bak..
kayın pederin mi yaptı yoksa canım :)

geçmişte yazdığımız filmeleri izlersen bize de yaz..
ben tekrar tekrar izlemek istiyoru açıkcası.
bir de zeliş in yazdığı the island ı izlemek istiyorum..

öğlende kendi getirdiklerimi yemedim..çünkü yemekhanede bamya varmış.cok severim..oraya indim
menü . ezogelin çorba, bamya, nohutlu pilav, tavuk, ayran, salata.

siz bilirmisiniz kuru biberi
yok canım, bilmem, yapılmaz bizim buralarda, ama görüntü gayet müthişti.

oh maşallah hazır yemeğe konacan ne güzel, afiyet olsun.

bugün öğlendede tantuni yicez kızlarla öyle kararlaştırdık
tantuniyi de severim. Afiyet olsun canım.
öğlende kendi getirdiklerimi yemedim..çünkü yemekhanede bamya varmış.cok severim..oraya indim
menü . ezogelin çorba, bamya, nohutlu pilav, tavuk, ayran, salata.
afiyet olsun şekerim, gayet sağlıklı bir öğün olmuş.

bugün de akşam oldu.
arkadaşlar.
inşallah güzel bir gün geçirmişsinizdir.
inşallah akşam çocuklar ödevlerini bi çırpıda mızmızlanmadan yaparlar.
kitap da okurlar inşallah
kendinize iyi bakın..kimse gelmeyecek sanıyorum mesai bitimine kadar.

372.jpg

onların gözünde biz harikayız. hep mutlu olsunlar inşallah.

bugün de akşam oldu.
arkadaşlar.
inşallah güzel bir gün geçirmişsinizdir.
inşallah akşam çocuklar ödevlerini bi çırpıda mızmızlanmadan yaparlar.
kitap da okurlar inşallah
kendinize iyi bakın..kimse gelmeyecek sanıyorum mesai bitimine kadar.
şekerim ben burdayım. bakıyorum bakıyorum kimse yok.
iyi dileklerin için mersi canım.
inşallah hepimiz hemencecik bitiririz ödevlerimizi..

Ben de burdayım canikom, bakıyom kimse yazmış mı diye, hareket yok?
İyi dileklerin için sağol, inşallah huzurlu bir akşamımız olsun.

Selamlar, 10 Kasım için çalışmalardan dolayı verimsiz bir gündü, yarın da böyle olacak ama yarın okul çıkışı matematk etütü yapacağım. Etütü aslında geride olan çocuklar için yapmıştım, tekrar anlatacaktım ama nasıl olduysa o çocuklar katılmak istemedi, hep sınıfın iyileri katılıyor. Ne anladım bu işten :)

X