- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
benim dayım . yani annemin halasının oğlu. abisinin ani vefatıyla atak yaptı hastalığı. iyiydi daha öncesi.Ya aslında ben bu tür bir hastalığı olan kimseyi tanımadım açıkçası çok da birşey bilmiyorum bu konuda kitabı okudukça aydınlanıyorum bittikten sonra yazarım. Ama bu kitap bu konuda öğrenciler için kaynak niteliğindeymiş ve iyileşmiş kadın haa hangi düzeyde onu daha bilmiyorum çünkü sona gelmedim...
insanlara saldırdı abimi siz öldürdünüz diye. yoldan geçen kamyonları durdurdu. silahla hem de.
ilaçları almaya başladı teşhis sonrası. iyileşti . ama ilaçlarını almadığı zamanlarda 3 gün eve gitmiyormuş..karısı polise bildiriyor. ve mezarlıkta bi mezarın üstünde uyur vaziyette bulunuyor.
geçen gördüm ..annemin halasında karşılaştık. burda düzce de. çok iyiydi. çok konuşuyordu.
yine gazete haberi bi kadın oğlunu komşuya soğan mı yumurta mı ne almaya yolluyor . komşu çocuğun boğazına kalem batırıyor . öldürüyor.
polis geliyor soruyor . kadın diyor ki boğazına bi şey takılmıştı . onu kurtarmak için boğazına delik açmak istedim. nefes alması için. sizofrenmiş kadın.
ablamın eşinin akrabası kayseri de . kadın yine . yengesine geliyor köy yerinde. yengesi de bahçeye gidiyorum diyor sen çocukların yanında otur. çocuklar uyuyormuş. 3 çocuk . yazmıştım burda sanki. 12-9- 5 yaşları.
anne gidiyor . yenge alıyor baltayı. çocukları uykusunda ..
anne eve geliyor çıldırıyor..kadın 2 yıl istanbulda yatıp tedavi olup çıkıyor. yaptıklarını hatırlamıyor. çok pişman .
ablamın sıfın arkadaşının kocası asker. ama sürekli birileriyle konuşuyor evde. kadın anlıyor biraz .
bazen kocası birilerine bağırıyor . ben yapamam . bunu benden istemeyin diye.
silahı da var. ablamın arkadaşı anlıyor oğlunu alıp evden çıkıyor .
adam intihar ediyor.
sonra kayınpederi diyor ki şizofrendi. ilaçlarını kullanıyordu. karısından saklamışlar bi de.
sizofrenler gerçek olmaayan sesler duyar, insanlar görür. ama sen ben gibi gerçek olarak görür . gerçek sanır. gerçekle hayalı ayırt edemez
2 tane film izlemiştim..harika süper..yazayım bulup..izleyin.