İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Biz akşamları yemesek sırf kilo veririz zatende oda olmuyor

hee..sağlık için bir şey diyemeyeceğim canım..ama sağlık için zayıflamak lazım.

Biz akşamları yemesek sırf kilo veririz zatende oda olmuyor
akşam sofraya oturmayınca da trip atıyor paşamız, benim için mi yemek pişiriyon, pişirme de, vırt da zırt, Allahım yarabbim yaaa, sende yine boy var canım ben napayım tostoparlak olcam yakında

akşam sofraya oturmayınca da trip atıyor paşamız, benim için mi yemek pişiriyon, pişirme de, vırt da zırt, Allahım yarabbim yaaa, sende yine boy var canım ben napayım tostoparlak olcam yakında
otur şekerim otur..1 kase çorba olsun iç..yeter..ekmeksiz olursa iyi olur ama :)
kilolar gidinceye kadar yani.

otur şekerim otur..1 kase çorba olsun iç..yeter..ekmeksiz olursa iyi olur ama :)
kilolar gidinceye kadar yani.
kız oturması var da, offff ne bileyim yaaa, ben yemekten yana çok yemem zaten de, dediğim gibi, abur-cubur olsun, kek-pasta börek olsun onlardan kaçırıyom ipin ucunu.

bu kadar tatlı sohbeti yeterrrr

akşama ne var yemekte bakimmm

bu arada bütün bulgar hiç gelmedi bir sorun yoktur inşallah genelde hiç devamsızlığı olmazdı ama

ben dün taze fasulye pişirdim çokda güzel oldu ama eşim yemez yanına mantı yaparım onu yer :)

yok cnm ya sofraya oturmadan olmuyor.Hem birlikte sohbet ederek yemek başka.tüm gün zaten işteyiz.Boy var ama oda tehlikeli oluyor işte.Bu sefer enine boyuna oluyosun

seninki sebzeci değil galiba.Alternatifi varmış nasılsa.Bende kıymalı karnıbahar ve pırasa yaptım..

afiyet olsun.bende nohut ve pilav var
kız oturması var da, offff ne bileyim yaaa, ben yemekten yana çok yemem zaten de, dediğim gibi, abur-cubur olsun, kek-pasta börek olsun onlardan kaçırıyom ipin ucunu.
o da senin iraden fadimem..sahip olmak senin elinde..yaparsın .az az küçük küçük ısır..doyarcasına yeme. tadarcasına ye . olarrrrr mı?

bende de kuru fasulye ve kelle paça var. Biraz da pirinç pilavı ama pirinç pilavı yenmez oldu bizim evde, tavuklu yapmadıktan sonra yüzüne bakan olmuyor. Hafta sonu annemler var diye yapmıştım, ya içine tavuk alıp didkleyeceğim, o zaman bayılarak yerler.

Yabanmersini, kayisi, badem, incir, hurma ne gecerse eline koy blendera, icine yulaf ekle tepsiye diz, 20 dak 180 derecede pisir

arkadaşlar bir arkadaşımın tarifi..bakın hem büyüklere hem küçüklere..ceviz , fındık da eklenebilir. beslenmeye de konulur

sezercik filminde eşek vardı..şişman bi çocuk çıkıyordu ..açık arttırmada..alcam eşeği . vurcam kırbacı, vurcam kırbacı diyordu da sonra hihihihihihhi..diye gülüyordu
hatırladım ben canım, alemsin kız, nasıl da aklına geliyor bunlar?
ben çok unutkanım yaa, eskiye dair öyle kolay kolay bişey hatırlamam.

seninki sebzeci değil galiba.Alternatifi varmış nasılsa.Bende kıymalı karnıbahar ve pırasa yaptım..

yok kız değil bende tam tersi benimki ot gözüyle bakar sebzeye gereksiz der hep ben diyorum ki ona zerre ağzının tadı yok senin diyorum :)))))

sezercik filminde eşek vardı..şişman bi çocuk çıkıyordu ..açık arttırmada..alcam eşeği . vurcam kırbacı, vurcam kırbacı diyordu da sonra hihihihihihhi..diye gülüyordu

evet hatırladım şimdiiii

ay kızzz çok fenasın haaa, süper bişeye benziyor bu.

he hatırladım şimdi tombalak çocuğu.Nasıl bir karnı vardı çocuğun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…