Biz akşamları yemesek sırf kilo veririz zatende oda olmuyormaşallah canım, ne güzel şeyler anlatmışsın, gerçekten tebrik ederim.
Kitap biz de aldık sınıfça, öğretmen haftada 1-2 kez gönderiyor, kızım da maşallah bu sene iyi okuyor.
Maddeden öyle malzeme götürmedik, konuları işlediler ama sadece kitaptan kalacak herhalde.
ah ahhh benim de derdim evde başlıyor zaten, işyerinde problem yok, evde çocuklar yesin diye yapılan kekler-poğaçalar- kilo kilo yenen çekirdekler, hiç sorma. Pisboğaz bir koca
hee..sağlık için bir şey diyemeyeceğim canım..ama sağlık için zayıflamak lazım.Dilek bir de ben de guatr varya, 3 yıl önce ameliyat oldum, hap kullanıyorum sürekli, metabolizmam yavaş, spor yapmadan mümkün değil zayıflamam, ahhh o totoyu bir kaldırabilsem, metabolizma da uyanacakta, resmne kış uykusuna yattı şimdilik.
alcam kız..Büyükte güzel olmaz zaten,sen bundan bak.Ben bizim orda züccaciye gibi bir mağaza buldum aldım.
yani akşamları az yemek lazım..Biz akşamları yemesek sırf kilo veririz zatende oda olmuyor
akşam sofraya oturmayınca da trip atıyor paşamız, benim için mi yemek pişiriyon, pişirme de, vırt da zırt, Allahım yarabbim yaaa, sende yine boy var canım ben napayım tostoparlak olcam yakındaBiz akşamları yemesek sırf kilo veririz zatende oda olmuyor
otur şekerim otur..1 kase çorba olsun iç..yeter..ekmeksiz olursa iyi olur ama :)akşam sofraya oturmayınca da trip atıyor paşamız, benim için mi yemek pişiriyon, pişirme de, vırt da zırt, Allahım yarabbim yaaa, sende yine boy var canım ben napayım tostoparlak olcam yakında
kız oturması var da, offff ne bileyim yaaa, ben yemekten yana çok yemem zaten de, dediğim gibi, abur-cubur olsun, kek-pasta börek olsun onlardan kaçırıyom ipin ucunu.otur şekerim otur..1 kase çorba olsun iç..yeter..ekmeksiz olursa iyi olur ama :)
kilolar gidinceye kadar yani.
yok cnm ya sofraya oturmadan olmuyor.Hem birlikte sohbet ederek yemek başka.tüm gün zaten işteyiz.Boy var ama oda tehlikeli oluyor işte.Bu sefer enine boyuna oluyosunakşam sofraya oturmayınca da trip atıyor paşamız, benim için mi yemek pişiriyon, pişirme de, vırt da zırt, Allahım yarabbim yaaa, sende yine boy var canım ben napayım tostoparlak olcam yakında
seninki sebzeci değil galiba.Alternatifi varmış nasılsa.Bende kıymalı karnıbahar ve pırasa yaptım..bu kadar tatlı sohbeti yeterrrr
akşama ne var yemekte bakimmm
bu arada bütün bulgar hiç gelmedi bir sorun yoktur inşallah genelde hiç devamsızlığı olmazdı ama
ben dün taze fasulye pişirdim çokda güzel oldu ama eşim yemez yanına mantı yaparım onu yer :)
yok hatırlamadımalcam kız..
vurcam kırbacı ,vurcam kırbacı ihihihihihih
o filmi hatırlıyoonuz mu.?
afiyet olsun.bende nohut ve pilav varbu kadar tatlı sohbeti yeterrrr
akşama ne var yemekte bakimmm
bu arada bütün bulgar hiç gelmedi bir sorun yoktur inşallah genelde hiç devamsızlığı olmazdı ama
ben dün taze fasulye pişirdim çokda güzel oldu ama eşim yemez yanına mantı yaparım onu yer :)
o da senin iraden fadimem..sahip olmak senin elinde..yaparsın .az az küçük küçük ısır..doyarcasına yeme. tadarcasına ye . olarrrrr mı?kız oturması var da, offff ne bileyim yaaa, ben yemekten yana çok yemem zaten de, dediğim gibi, abur-cubur olsun, kek-pasta börek olsun onlardan kaçırıyom ipin ucunu.
sezercik filminde eşek vardı..şişman bi çocuk çıkıyordu ..açık arttırmada..alcam eşeği . vurcam kırbacı, vurcam kırbacı diyordu da sonra hihihihihihhi..diye gülüyorduyok hatırlamadım
senin oğlan yiyor mu bu yemekleri. kıymalı olunca yaniseninki sebzeci değil galiba.Alternatifi varmış nasılsa.Bende kıymalı karnıbahar ve pırasa yaptım..
hatırladım ben canım, alemsin kız, nasıl da aklına geliyor bunlar?sezercik filminde eşek vardı..şişman bi çocuk çıkıyordu ..açık arttırmada..alcam eşeği . vurcam kırbacı, vurcam kırbacı diyordu da sonra hihihihihihhi..diye gülüyordu
seninki sebzeci değil galiba.Alternatifi varmış nasılsa.Bende kıymalı karnıbahar ve pırasa yaptım..
sezercik filminde eşek vardı..şişman bi çocuk çıkıyordu ..açık arttırmada..alcam eşeği . vurcam kırbacı, vurcam kırbacı diyordu da sonra hihihihihihhi..diye gülüyordu
ay kızzz çok fenasın haaa, süper bişeye benziyor bu.
Yabanmersini, kayisi, badem, incir, hurma ne gecerse eline koy blendera, icine yulaf ekle tepsiye diz, 20 dak 180 derecede pisir
arkadaşlar bir arkadaşımın tarifi..bakın hem büyüklere hem küçüklere..ceviz , fındık da eklenebilir. beslenmeye de konulur
he hatırladım şimdi tombalak çocuğu.Nasıl bir karnı vardı çocuğun demisezercik filminde eşek vardı..şişman bi çocuk çıkıyordu ..açık arttırmada..alcam eşeği . vurcam kırbacı, vurcam kırbacı diyordu da sonra hihihihihihhi..diye gülüyordu