İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Zeliş bu arada hannah ın ateş böceği yolu da çok güzeldi devamıda ateş böceği şarkısı.Bu ikisinide not al.Ama önce seranadı oku.

Aldım cnm ama çok küçük bir makina,yoksa bendede yer yok.Yer kaplamıyor.Yuvarlak küçücük tost makinası gibi.Oğlanın arkadaşları geldiğindede yapıyorum bayılıyolar..
waffle hiç yemedim, gofret gibi bişey mi o, nasıl oluyor?

veriyorum arada 1 tane işte geveleye geveleye yiyor.Yemiş yemiyor benimki.Ama waffle ver bayıla bayıla yer.Şimdi birde evde ben yapıyorum.Her haftasonu istiyor benden

Aldım cnm ama çok küçük bir makina,yoksa bendede yer yok.Yer kaplamıyor.Yuvarlak küçücük tost makinası gibi.Oğlanın arkadaşları geldiğindede yapıyorum bayılıyolar..

Ay makine olsa durmam heralde yaparım hep onlarda kilo olarak döner geri ben çok severim de kendilerini :)))))

Zeliş bu arada hannah ın ateş böceği yolu da çok güzeldi devamıda ateş böceği şarkısı.Bu ikisinide not al.Ama önce seranadı oku.

tamam canım not aldım, bu hafta fuar var zaten ama oğlanın kurs saatide tam günün ortası nasıl yapıcam bilmiyorum ama gitmek istiyorum yine fuara orada rastlarsam alırım zaten mutlaka...

Bu hannahın bahsettiğin kitapları seri mi peki?

kedinlikle tavsiye ederim çok güzel bir tatlı ama kalorisi baya yüksek

aman ben almayım o zaman kalsın.

nerden aldın kaça aldın..ben de çok seviyorum da ..yemek için..çocuklar da sever

Bugün yeni hikayelerimiz geldi.
Dönüşümlü olarak okuyacağız sene sonuna kadar. Yarın da ayıraç yapıyoruz el işi kağıdından.
Kitap kurtları panomuzu yaptık.
yarın madde konusuna geçiyoruz. Sünger, pamuk, zımpara, taş vb getiriyoruz. Gözlerimz kapalı olarak bu maddeleri elleyip ne olduğunu bulacaklar. Esnek, yumuşak, sert kavramlarına geçmeden önce ön bilgi olacak.
matematikten toplamı tahmin etme ile ilgili alıştırma yapacağız.
türkçeden özet çıkarmayı göstermek istiyorum, hikayeleri hikaye defterlerine inceleyecekler çünkü.
zamanım kalırsa da 10 kasıma şarkı öğretmek istiyorum...

kadın ayda 1 kitap çıkarıyor seriye bağladı sanırsam

ben geçen çocuKLAR istedi aldım.içine şekerleme nutella bal vs doldurdu..ay iğrenç şeker yumağı oldu..yemedi çocuklar..attık.
ben kendim yaparım , çocuklara göre ..arasına reçel sürerim. arada bal , ya da saralle

he valla, zayıflatsana beni Dilek, keşke şöyle bir 10 kg.cık gitse.
tabi ki zayfılatırım..hamur işi ve tatlıyı öğlenden sonra yiyemezsin..benim ilk şart bu..
öğlene kadar tatlı ya da hamur işi serbest..ama sonrasında nein !!

tabi canım hem heryerde yi yapılmıyor hemde kullanılan malzemeler çok önemli... meyve ve kuruyemiş ağırlıklı daha güzel oluyor bence...

36 kişiyiz zaman yetmiyor:)
çokmuş..Allah kolaylık versin
güzel..kalabalık olunca tek tek ilgilenmek zordur tabi.
Bizim de hikaye için kitaplık var..okuyor . bitince yine adını yazdırıp kitap alıyor.
teslim ediyor bitince yine..dönüşümlü..sadece bizim sınıfa ait.
geçen sene okumadı oğlum..inat etti..getirdiklerini okumadan götürdü geri . bu yıl başladı okumaya..kendisi severek okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…