İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

tabi canım hem heryerde yi yapılmıyor hemde kullanılan malzemeler çok önemli... meyve ve kuruyemiş ağırlıklı daha güzel oluyor bence...
ayyyyyyyy zeliş çok özendik kızzzz
ben kpss çalışırken kendi kendime çok hırs yapmıştım. geçen sene işte..atama beklerken de ilk işim waffle makinası almak olacak demiştim..millet gülüyordu bana kız..
büyük güzel bi şey alırım diyordum ama buraya taşındım .mutfak 4 m2 ..tezgah küçük..alamadım..

haribuuuuuuuuuuuu markasını yaz bana..nerden alınır

çokmuş..Allah kolaylık versin

güzel..kalabalık olunca tek tek ilgilenmek zordur tabi.
Bizim de hikaye için kitaplık var..okuyor . bitince yine adını yazdırıp kitap alıyor.
teslim ediyor bitince yine..dönüşümlü..sadece bizim sınıfa ait.
geçen sene okumadı oğlum..inat etti..getirdiklerini okumadan götürdü geri . bu yıl başladı okumaya..kendisi severek okuyor.
Ne değişti peki? Neden sevmeye başladı?

10695343_10203792873436170_1861474246_n.jpg

Bu benim eserim

ben kpss çalışırken kendi kendime çok hırs yapmıştım. geçen sene işte..atama beklerken de ilk işim waffle makinası almak olacak demiştim..millet gülüyordu bana kız..
büyük güzel bi şey alırım diyordum ama buraya taşındım .mutfak 4 m2 ..tezgah küçük..alamadım..

hahh getirin benide gaza alalım hep beraber

arkadaşlar kilo olacak bunlarrr

bu arada canım da çekiyor sankim

öğlen muhallebi vardı onu isteyip yiyeyim barim :)))))

gönderdim az önce link sana görmedinmi cnm.

Ne değişti peki? Neden sevmeye başladı?
hiç bilmiyorum ki..hep bana okuturdu yatarken..sen oku deyince sen güzel okuyorsun annecim derdi..ben de kıyamazdım.sonra okutmak için ısrar ettim .okumadı.güzellikle anlattım okumadı.. yedim kendimi yok okumadı.
elimdeki avucumdakileri fırlattım..tası tarağı kırdım..okumadı..ağladı salya sümük okumadı.
bu yıl kendiliğinden başladı

hiç bilmiyorum ki..hep bana okuturdu yatarken..sen oku deyince sen güzel okuyorsun annecim derdi..ben de kıyamazdım.sonra okutmak için ısrar ettim .okumadı.güzellikle anlattım okumadı.. yedim kendimi yok okumadı.
elimdeki avucumdakileri fırlattım..tası tarağı kırdım..okumadı..ağladı salya sümük okumadı.
bu yıl kendiliğinden başladı

Deli kadın yaaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

primier marka hem ucuz hem güzel.Küçükte.Diğerleri çok pahalıymış yaw ne gereği var.Dilekcim burda bir arkadaşım var o normal küçük tost makinesindede yapıyormuş.En küçük boy tost makinelerinde olur bencede.

Birde üstüne sosları var bunların,çikolatalı ve vişneli sos.Sıkıyorsun harika oluyor hımmmmm :)

yeteri kadar özendirdimmi bilmem.:confused::confused:

primier marka hem ucuz hem güzel.Küçükte.Diğerleri çok pahalıymış yaw ne gereği var.Dilekcim burda bir arkadaşım var o normal küçük tost makinesindede yapıyormuş.En küçük boy tost makinelerinde olur bencede.
haklısın olur..ben de denemek istedim..ama benim makinam büyük..tostçu.biraz öne doğru meyil var..ızgara da yapılabilenlerden..o yüzden yapamıyorum..dökersem aşağı doğru akar diye korkuyorum..deneyeyim mi ki..
biraz da ızgara yerleri derin ..ne dersin

Bugün yeni hikayelerimiz geldi.
Dönüşümlü olarak okuyacağız sene sonuna kadar. Yarın da ayıraç yapıyoruz el işi kağıdından.
Kitap kurtları panomuzu yaptık.
yarın madde konusuna geçiyoruz. Sünger, pamuk, zımpara, taş vb getiriyoruz. Gözlerimz kapalı olarak bu maddeleri elleyip ne olduğunu bulacaklar. Esnek, yumuşak, sert kavramlarına geçmeden önce ön bilgi olacak.
matematikten toplamı tahmin etme ile ilgili alıştırma yapacağız.
türkçeden özet çıkarmayı göstermek istiyorum, hikayeleri hikaye defterlerine inceleyecekler çünkü.
zamanım kalırsa da 10 kasıma şarkı öğretmek istiyorum...
maşallah canım, ne güzel şeyler anlatmışsın, gerçekten tebrik ederim.
Kitap biz de aldık sınıfça, öğretmen haftada 1-2 kez gönderiyor, kızım da maşallah bu sene iyi okuyor.
Maddeden öyle malzeme götürmedik, konuları işlediler ama sadece kitaptan kalacak herhalde.

tabi ki zayfılatırım..hamur işi ve tatlıyı öğlenden sonra yiyemezsin..benim ilk şart bu..
öğlene kadar tatlı ya da hamur işi serbest..ama sonrasında nein !!
ah ahhh benim de derdim evde başlıyor zaten, işyerinde problem yok, evde çocuklar yesin diye yapılan kekler-poğaçalar- kilo kilo yenen çekirdekler, hiç sorma. Pisboğaz bir koca:mad::mad::mad:

Dilek bir de ben de guatr varya, 3 yıl önce ameliyat oldum, hap kullanıyorum sürekli, metabolizmam yavaş, spor yapmadan mümkün değil zayıflamam, ahhh o totoyu bir kaldırabilsem, metabolizma da uyanacakta, resmne kış uykusuna yattı şimdilik.

haklısın olur..ben de denemek istedim..ama benim makinam büyük..tostçu.biraz öne doğru meyil var..ızgara da yapılabilenlerden..o yüzden yapamıyorum..dökersem aşağı doğru akar diye korkuyorum..deneyeyim mi ki..
biraz da ızgara yerleri derin ..ne dersin
Büyükte güzel olmaz zaten,sen bundan bak.Ben bizim orda züccaciye gibi bir mağaza buldum aldım.

X