İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

10801979_10202528227839184_3910205902160652432_n.jpg

Yabanmersini, kayisi, badem, incir, hurma ne gecerse eline koy blendera, icine yulaf ekle tepsiye diz, 20 dak 180 derecede pisir

arkadaşlar bir arkadaşımın tarifi..bakın hem büyüklere hem küçüklere..ceviz , fındık da eklenebilir. beslenmeye de konulur
valla süper,bunları akıl etmekde çok güzel hemde faydalı

hah az önce Zeliş de seni sormuştu, iyisin değil mi? hoşgeldin.
hoş buldum canım..:KK68:
iyiyim çok şükür ay başı malum maaşlara hazırlık sıkı bir şekilde onları yaptım.
bizimde ödevlerimiz 2 sayfa arkalı önlü fotokopimiz vardı matematikten.
matematikten 1 tane de fasikül yaptık.
cumartesi akşamı hikaye kitabı okudu 10 sayfa. ama içinde yazıları azdı.

iyiyim çok şükür ay başı malum maaşlara hazırlık sıkı bir şekilde onları yaptım.
bizimde ödevlerimiz 2 sayfa arkalı önlü fotokopimiz vardı matematikten.
matematikten 1 tane de fasikül yaptık.
cumartesi akşamı hikaye kitabı okudu 10 sayfa. ama içinde yazıları azdı.
olsun kız 10 sayfa bile olsa, gelişme var bak.
Bitirebildin mi işlerini canım?

puantajlarımı kontrol ediyorum şimdi bir taraftan.bu ara giriş ve çıkışlar çok oldu da
diğer işlere bakamamıştım.
hoşgeldin cnm,senin işleri tahmin edebiliyorum.Ay sonları ve başları bordro yoğunluğu çok.Benim eşimde puantaj işleriyle uğraşıyor.Evden çalıştı akşam gece kaçta yattı bilmiyorum

hoşgeldin cnm,senin işleri tahmin edebiliyorum.Ay sonları ve başları bordro yoğunluğu çok.Benim eşimde puantaj işleriyle uğraşıyor.Evden çalıştı akşam gece kaçta yattı bilmiyorum
evet canım ya.. ay sonu ve ay başı yoğunluk çok..
bir de sürekli kişilerle muhatabız kaç tane personel var burda. sürekli yanımıza gelir giderler.
izin, rapor, yıllık izin vs.vs.:KK57::KK57::KK57:

X