- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
karnıbaharı yer.Annem bamya yapmış bugün etli onuda yer mesela sever.senin oğlan yiyor mu bu yemekleri. kıymalı olunca yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karnıbaharı yer.Annem bamya yapmış bugün etli onuda yer mesela sever.senin oğlan yiyor mu bu yemekleri. kıymalı olunca yani
valla süper,bunları akıl etmekde çok güzel hemde faydalı
Yabanmersini, kayisi, badem, incir, hurma ne gecerse eline koy blendera, icine yulaf ekle tepsiye diz, 20 dak 180 derecede pisir
arkadaşlar bir arkadaşımın tarifi..bakın hem büyüklere hem küçüklere..ceviz , fındık da eklenebilir. beslenmeye de konulur
evet kızlar hatırladınız . güldür güldür programı sayesinde hatırladım ben de. onu konu etmişlerdihe hatırladım şimdi tombalak çocuğu.Nasıl bir karnı vardı çocuğun demi
demi canım. bamya da yemiş m i .maşallah beeevalla süper,bunları akıl etmekde çok güzel hemde faydalı
hah az önce Zeliş de seni sormuştu, iyisin değil mi? hoşgeldin.kızlar merhaba..
işlerim çoktu anca toparlayabildim.
hoş buldum canım..hah az önce Zeliş de seni sormuştu, iyisin değil mi? hoşgeldin.
olsun kız 10 sayfa bile olsa, gelişme var bak.hoş buldum canım..
iyiyim çok şükür ay başı malum maaşlara hazırlık sıkı bir şekilde onları yaptım.
bizimde ödevlerimiz 2 sayfa arkalı önlü fotokopimiz vardı matematikten.
matematikten 1 tane de fasikül yaptık.
cumartesi akşamı hikaye kitabı okudu 10 sayfa. ama içinde yazıları azdı.
puantajlarımı kontrol ediyorum şimdi bir taraftan.bu ara giriş ve çıkışlar çok oldu daolsun kız 10 sayfa bile olsa, gelişme var bak.
Bitirebildin mi işlerini canım?
hoş buldum canım..fatma hoş geldin.
nasılsın..yoğunsun.
kızlar az önce 1 koca kase aşure geldi. bi hocanın hanımı yapmış..götürdüm yaaaaaaaaaa
ha ha bizde mi böyle yapıcaz kız oğlanlara..
hoşgeldin cnm,senin işleri tahmin edebiliyorum.Ay sonları ve başları bordro yoğunluğu çok.Benim eşimde puantaj işleriyle uğraşıyor.Evden çalıştı akşam gece kaçta yattı bilmiyorumpuantajlarımı kontrol ediyorum şimdi bir taraftan.bu ara giriş ve çıkışlar çok oldu da
diğer işlere bakamamıştım.
hoş buldum canım..hoşgeldin cnm,senin işleri tahmin edebiliyorum.Ay sonları ve başları bordro yoğunluğu çok.Benim eşimde puantaj işleriyle uğraşıyor.Evden çalıştı akşam gece kaçta yattı bilmiyorum
kızlar merhaba..
işlerim çoktu anca toparlayabildim.
hoş buldum canım..hoş geldin canım
bu arada boncuk da görünmedi bugün sanırsam bende az biraz çalışayım dedim
iyi ki sen de varsın canım, iyiki kk var.hoş buldum canım..
kızlar iyi ki varsınız hepiniz.. buraya yazınca bakınca iyi geliyor bana..
iyi ki sen de varsın canım, iyiki kk var.