- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
afiyet olsun canım.evet canım ya..hafta içi zaten ödev çok..bi de ingilizce olunca isteksizleşiyorlar
taze fasulye getirdim.
2 domates
ekmek
kuru üzüm ve yaban mersini..sizde ne var
sana da afiyet olsun canım.Afiyet olsun canımmm
Cumartesi bende gidip aldım yaban mersini, kuru üzüm ve kuru incir oğlana veriyorrum akşamları üzüm yemek istemiyor pek ama diğerlerini yiyor inşallah yemeye devam ederse alıcam yine ceviz de atıyorum yanına bir kaç tane böyle işte...
yemekte süzme mercimek çorbası ile salata yedim pilavda almıştım ama ucundan tadına baktım yemedim çay aldım çay içiyorum şimdi...
oooo aşureye bayılırım.afiyet olsun sen bugün erkencisin.Bendede karnıyarık,pilav cacık ve aşure var..
Bizde de orman kebabı+erişte+salata vardı.
iyiymiş Dilekcim, ne güzel öyle, bol bol gitsin o zaman senin kociş.hahah..iyi yapmışsın sen de..afiyet olsun
benim kocam da yemez öyle şeyleri pek..çocuklar da..ben yerim
akşamları çocuklara fındık kırıyorum . 1 er avuç yediriyorum..3 kilo kadar almıştı eşim arkadaşından ..hediye etmiş daha doğrusu..ben fabrikadan iç fındık alıyordum..
geçenlerde bi arkadaşının ineği güç doğurdu..eşimi çağırmış..o yaptırmış doğumunu. acı bal vermiş eşime..
1 litre..böyle böyle köylere gitse benim koca biz baya organık besleniriz yani..yumurta , bal , süt , tereyağı ..ehehehehhe