İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım ya..hafta içi zaten ödev çok..bi de ingilizce olunca isteksizleşiyorlar

taze fasulye getirdim.
2 domates
ekmek
kuru üzüm ve yaban mersini..sizde ne var
afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canımmm

Cumartesi bende gidip aldım yaban mersini, kuru üzüm ve kuru incir oğlana veriyorrum akşamları üzüm yemek istemiyor pek ama diğerlerini yiyor inşallah yemeye devam ederse alıcam yine ceviz de atıyorum yanına bir kaç tane böyle işte...

yemekte süzme mercimek çorbası ile salata yedim pilavda almıştım ama ucundan tadına baktım yemedim çay aldım çay içiyorum şimdi...
sana da afiyet olsun canım.

afiyet olsun sen bugün erkencisin.Bendede karnıyarık,pilav cacık ve aşure var..
oooo aşureye bayılırım.
Bizde de orman kebabı+erişte+salata vardı.

hahah..iyi yapmışsın sen de..afiyet olsun
benim kocam da yemez öyle şeyleri pek..çocuklar da..ben yerim
akşamları çocuklara fındık kırıyorum . 1 er avuç yediriyorum..3 kilo kadar almıştı eşim arkadaşından ..hediye etmiş daha doğrusu..ben fabrikadan iç fındık alıyordum..
geçenlerde bi arkadaşının ineği güç doğurdu..eşimi çağırmış..o yaptırmış doğumunu. acı bal vermiş eşime..
1 litre..böyle böyle köylere gitse benim koca biz baya organık besleniriz yani..yumurta , bal , süt , tereyağı ..ehehehehhe
iyiymiş Dilekcim, ne güzel öyle, bol bol gitsin o zaman senin kociş.

pahalı canım 200 bin civarı işte bir ara baya taktım kafaya zaten çalışıyorum alayım zaman geçiyor dedim ama artık zor...
ya işte biz neler düşünüyoruz onlar için, inşallah ilerde kadir-kıymet bilirler.
Belli bir yaştan sonra insanın gözü kesmiyor canım bee, bazen ben de düşünürdüm de, malum iş durumlarından dolayı kaldık. Aslında şimdi oturduğum semti de sevmiyorum ama el mahkum kaldık işte.

ya işte biz neler düşünüyoruz onlar için, inşallah ilerde kadir-kıymet bilirler.
Belli bir yaştan sonra insanın gözü kesmiyor canım bee, bazen ben de düşünürdüm de, malum iş durumlarından dolayı kaldık. Aslında şimdi oturduğum semti de sevmiyorum ama el mahkum kaldık işte.

değiştirme düşünceniz var mı peki gerçi eşinin işlerinin durumu belli değil dimi canım...

pahalı canım 200 bin civarı işte bir ara baya taktım kafaya zaten çalışıyorum alayım zaman geçiyor dedim ama artık zor...
evet canım..sağlık olsun..hepsi olur ..o da çalışır mesleği olur canım..dert etme sen..okumak da şimdi zor değil.devlet üni. lerinde harç kalktı. ikinci öğretim hariç
özeller de öyle uç fiyatlar değil sanki.

evet canım..sağlık olsun..hepsi olur ..o da çalışır mesleği olur canım..dert etme sen..okumak da şimdi zor değil.devlet üni. lerinde harç kalktı. ikinci öğretim hariç

Ah be canım inşallah güzel yazılmış kaderleri vardır hepsinin... Geriye kalanlar hallolur bir şekilde...

olsun canım.sıkma kendini.yine eviniz var..kira derdiniz yok
az önce dayanamadım yine piskevit aldım..yiyorum
etii nin yeni çıkan bi tuzlu bisküvisi var..çok feci dadandım ona
bollos hoş çeşni.

değiştirme düşünceniz var mı peki gerçi eşinin işlerinin durumu belli değil dimi canım...
bana kalırsa var, eşime kalırsa yok.:KK53::KK53: Evimiz kullanışlı ve de geniş ferah, ama dediğim gibi semt olarak hoşuma gitmiyor, serseri-kopuk çok oluyor.

Yaaa devlette şimdi harç ödenmiyor mu, inşallah hayırlısı ile gönüllerine göre bir meslekleri olur.

olsun canım.sıkma kendini.yine eviniz var..kira derdiniz yok
az önce dayanamadım yine piskevit aldım..yiyorum
etii nin yeni çıkan bi tuzlu bisküvisi var..çok feci dadandım ona
bollos hoş çeşni.
Allah a bin şükür canım, evim de güzel geniş, kullanışlı. Nasipte varsa birgün değiştirmek gerçekleşir, Allah önce sizlere bir ev, sonra da bana değiştirme şansı versin inşallah.
Kız sen de zayıfsın derken, sonra kaçırmayasın ipin ucunu, sabah varya kalçamdan etek zor geçti, o derece artık düşün yani.
Zayıflarken ne güzeldi, kıyafetlerin bollaşması, ama şişmanlarken hiç de öyle olmuyor:mad::mad::mad:

bana kalırsa var, eşime kalırsa yok.:KK53::KK53: Evimiz kullanışlı ve de geniş ferah, ama dediğim gibi semt olarak hoşuma gitmiyor, serseri-kopuk çok oluyor.

Yaaa devlette şimdi harç ödenmiyor mu, inşallah hayırlısı ile gönüllerine göre bir meslekleri olur.

Allah a bin şükür canım, evim de güzel geniş, kullanışlı. Nasipte varsa birgün değiştirmek gerçekleşir, Allah önce sizlere bir ev, sonra da bana değiştirme şansı versin inşallah.
Kız sen de zayıfsın derken, sonra kaçırmayasın ipin ucunu, sabah varya kalçamdan etek zor geçti, o derece artık düşün yani.
Zayıflarken ne güzeldi, kıyafetlerin bollaşması, ama şişmanlarken hiç de öyle olmuyor:mad::mad::mad:
evet fadimecim üniversitelerde 2 yıl önce harç kalktı..geçen yıl ve bu yıl harç alınmadı öğrencilerden.
ikinci öğretimler hariç..gece okulu yani.
canım aldım başımı gittim azıcık bu ara.
benim de pantolon kalçamdam zor geçti bugün.
36 beden pantolonum..
38 beden yeni pantolonlarım var.büyük geliyor diye giyemiyordum..artık onları giyerim napem..kış mevsimi geldi..yağlanmak lazım azıcık..
hepten üşürüm..hasta olurum fadimem

evet fadimecim üniversitelerde 2 yıl önce harç kalktı..geçen yıl ve bu yıl harç alınmadı öğrencilerden.
36 beden pantolonum..
38 beden yeni pantolonlarım var.büyük geliyor diye giyemiyordum..artık onları giyerim napem..kış mevsimi geldi..yağlanmak lazım azıcık..

ayy ye sen bizim yerimizede ye bol bol inceciksin zatii

evet harçlar kalktı şöyleki geçen yıl bizim üniversite harçları 250 tl den sadece 45 tl si düştü canım benim... biz yine her dönem 205 tl ödedik...

36 beden pantolonum..
36 beden mi, ahhhh ah, bir zaman ben de 38 e giriyodum, şimdi aldı başını gidiyor.
Sen al canım kilo, boy da var, götürür yani. Üşüme canım, 38 beden de iyidir yani.

ayy ye sen bizim yerimizede ye bol bol inceciksin zatii

evet harçlar kalktı şöyleki geçen yıl bizim üniversite harçları 250 tl den sadece 45 tl si düştü canım benim... biz yine her dönem 205 tl ödedik...
evet canım . sen açıköğretimdin demi..ondan..o alınan para da kitap parası diye biliyorum.

36 beden mi, ahhhh ah, bir zaman ben de 38 e giriyodum, şimdi aldı başını gidiyor.
Sen al canım kilo, boy da var, götürür yani. Üşüme canım, 38 beden de iyidir yani.
hee ya ,,yiyim demi..
ay sen de zayıflayacaktın demi.
bir zaman sonra yeniden dikkat etmeye başalrız..ben de destek olurum olur mu

hahahaaa bende oradan aldım yaban mersini oğlan sevdimi bizimki sevdi üzüm istemiyor ama onu yedi...
akşam aklıma gelip çıkarmadım işim çoktu bu akşam denerim bakim yicekmi.Kuru üzümde çok faydalı onuda yese keşke.Ceviz seviyorsa oda güzel zeliş benimki 1 tane falan yer versen.

hee :oops::oops:ya ,,yiyim demi..
ay sen de zayıflayacaktın demi.
bir zaman sonra yeniden dikkat etmeye başalrız..ben de destek olurum olur mu
olur canım no problem, ye sen, sonra beraber zayıflarız, sen ben geçersin, verirsin kg.ları, ben tosbağa, 2 verirsem 3 alıyorum, beceremiyom bu işi.

akşam aklıma gelip çıkarmadım işim çoktu bu akşam denerim bakim yicekmi.Kuru üzümde çok faydalı onuda yese keşke.Ceviz seviyorsa oda güzel zeliş benimki 1 tane falan yer versen.
yeşim işin çok sanırım elin sürçüyor bugün, yer versen demişin:KK53::KK53:

Benimkinin de cevizi çok sevdiğinden değil de işte böyle tatlının yanında olunca bir iki yiyor... Sende ver yesin canım...

Benimkinin de cevizi çok sevdiğinden değil de işte böyle tatlının yanında olunca bir iki yiyor... Sende ver yesin canım...
veriyorum arada 1 tane işte geveleye geveleye yiyor.Yemiş yemiyor benimki.Ama waffle ver bayıla bayıla yer.Şimdi birde evde ben yapıyorum.Her haftasonu istiyor benden

X