ay canım çarşamba günü de ben delirdim o şekilde biliyor musun? benim kız salı günü koça gitti, hani vardıya geçen yıldan,
sinir bir şekilde geldi ordan,
Ben bir daha gitmicem, etmicem, sevmiyom, ne oldu kızım diyorum, anlatmaz.
neyse sonra işte demiş ki, sen burayı sevmedin zaten, sen benim gösterdiğim yöntemleri yapmıyorsun, verimli ders çalışmıyorsun vs.vs.vs.
kadına kızmış nitekim. İyi kızm dedim ben de gitme o zaman dedim, yansın 1000 tl miz. Neyse o gün öyle geçti, çarşamba da ayakkabı istemişti, gel bakalım dedim, gelmedi yanıma, ben de eve giderken bir yerden aldım.
eve gidince bir sürü laf saydı ben böyle mi giyiyom da, hiç güzel değil de, sen kendin giy de.....
o an koptum ben kendimi kaybettim resmen, bağırdım çağırdım, sinirden mutfaytaydım tezgahı yumrukladım, bulaşıkları yıka dedim, onu da yapmamış, tabağı aldım gibi lavabonun içne çarptım.
hemen babasını aramış baba annem bana bağırıyo ne zaman gelcen diye. Eşim beni aradı, bana bağırmasın mı? gelin dedim üstüme üstüme.
almasaydın ayakkabı dior, sanki sorun ayakkabı. neyse işte öyle kötü bir gün geçirdik.
sonrasında düzelttik ama olan benim kafaya oldu, kendi kafamı yumrukladım sinirden
işte böyle, bugün sabah da babalarını kızdırmışlar, ben çöp atmaya inmiştim, o 5 dakika içinde adamı çıldırtmışlar, evden bağırış-çağırış çıktık yani