İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet haribucum..haklısın..hiç uğraşamaycağım onun pantolonuyla..sökülmediği yırtılmadığı sürece bi problem yok..

canım bizim burda kitapcı çok..ama siz tavsiye edersiniz diye sordum..hani kullandığınız kitaplardan
bakayım bu akşam olmazsa..
her zaman için değil de . çünkü akşamları ancak ödevlerini yapabiliyoruz..öğretmenin söylediği test sayfalarını yapıyoruz..yeterli geliyor
ama hafta sonları ödevleri çabuk bitiyor.
bazen 2 sayfa test çözse diye bakıyorum..
elimde test yok..zaten öğretmeni demişti siz kendiniz alın birkaç tane diye..biz almadık ..şimdiden sonra almalı sanıyorum..boş durmasın..hehehe..
cnm aslında iş yerinden internetteki 3.sınıf test sorularını döktür bence yardımcı almaya gerek yokki çok güzel sorular var hatta değerlendirme soruları .Onları çözsün haftasonları.Ben geçen yıl öyle yaptım.Ha tabi yardımcılarda renkli cicili bicili daha çok içinden gelir çözmek dersen o başka .Çünkü bazen çocuklar düz kuru kağıttan sıkılabiliyor..

akşam taze fasülye pişireyim dedim..geçen haftadan kalmış..bol domatesli..ama yaktım kızlar fasülyeyi..
bu akşam ne yemek yapıyorsunuz.
öğlen için 1 litrelik kapta ev yoğurdu getirdim..en koyu kısımlarını aldım.
nesfitt gevrekle yiycem..başka bi şey yok yanımda..yeterli gelmezse kantine müracaat :KK53:

hıııı sevindim canım aman çalışsınlar da değil mi? ben de düşünüyorum bilgisayarda yaptırmayı da, akşam bir bakayım olmazsa, fırsat olmuyor.

sağol canım bakıyorum.

yeni bir kitap derken canım, emir için mi? Güvender yayınları var, zambak var, bir sürü yayınevi var, kitapçıya gidince bakarsın sizin orda hangileri var, ben genelde yeni basım olmasına dikkat ediyorum.
Bak cnm sende diyorum ya kağıtta olsa bu kadar zevkli çözmez.Şıklara basarkende bir heyecanlanıyor anne sen közünü kapat diyor kapattırıyor bana yanlış çıkarda diye,sonra aç annecim aç diye bağırıyor alem bunlar ya

akşam taze fasülye pişireyim dedim..geçen haftadan kalmış..bol domatesli..ama yaktım kızlar fasülyeyi..
nesfitt gevrekle yiycem..başka bi şey yok yanımda..yeterli gelmezse kantine müracaat :KK53:
aaa nasıl becerdin kız hamarat diye diye nazar mı değdi, geçmiş olsun.
bu akşam ben de az ıspanak kaldı, bir de işkembe var, dün haşladım, bugünlük yeter, akşamdan kıyma çıkardım, yarın için de karnıyarık düşünüyorum, bugün hazırlayıp yarın pişireceğim.
Dolapta bu hafta için bamyam ve de yarım kg. kadar ıspanağım var, ıspanağın kalanını börek düşünüyorum, çoktandır yapmadım.
nesfit sütle daha güzel oluyor canım yaa, yoğurtla ben sevmemiştim, sana afiyet olsun. Okul menüsünde ne var, yemiyorsun ordan hiç?

Selam kızlar,

Bugün iyi hissetmiyorum kendimi kötü bir akşamdı dün bizim için ama şuan yazmakda gelmiyor içimden...

Sadece haber vereyim istedim iyi bakın kendinize görüşürüz...

Bende ıspanak ve yoğut getirdim.evdede ıspanağım olcak akşam birazda kabağım var.Dün kayınvalidem dil almış düdüklüde pişirmiş onu lokum gibi olmuş güzel dilimlemişte bayılırız biz ailecek,oda var akşama..

Bak cnm sende diyorum ya kağıtta olsa bu kadar zevkli çözmez.Şıklara basarkende bir heyecanlanıyor anne sen közünü kapat diyor kapattırıyor bana yanlış çıkarda diye,sonra aç annecim aç diye bağırıyor alem bunlar ya
:KK53::KK53::KK53::KK53: bir kere zaten bilgisayar başına oturmak bile onlar için oyun gibi geliyor bence? hep sıkmamak lazım zaten çocukları, biraz da istekli olmaları lazım, iyi olmuş sizin için. akşam vakit kalırsa ben de bir deneyeyim:KK53::KK53:

Selam kızlar,

Bugün iyi hissetmiyorum kendimi kötü bir akşamdı dün bizim için ama şuan yazmakda gelmiyor içimden...

slm cnm,ne zaman iyi hissedersen kendini gel bekleriz biz..

Selam kızlar,

ne oldu canım yaaa, merakta bırakma bizi, iyi olduğunda gel mutlaka, anlat bize. Şimdi sakince bir kahve söyle kendine, rahatla, kendini topla, ondan sonra görüşürüz.:KK19::KK19:

http://www.egitimevi.net/3_sinif/matematik_test-4.html
bir de bu site var kızlar bakın, dilekcim internetten çıkartıp götürsen eve, zaman zaman.
Dilekcim burda da bir sürü çıkmış baksana insanın hepsini alası geliyor.:KK45::KK45::KK45:
teşekkür ederim..güzelmiş ..almak lazım arada çıktı burdan
cnm aslında iş yerinden internetteki 3.sınıf test sorularını döktür bence yardımcı almaya gerek yokki çok güzel sorular var hatta değerlendirme soruları .Onları çözsün haftasonları.Ben geçen yıl öyle yaptım.Ha tabi yardımcılarda renkli cicili bicili daha çok içinden gelir çözmek dersen o başka .Çünkü bazen çocuklar düz kuru kağıttan sıkılabiliyor..
yani çok cici olması gerekmiyor..çıktı alayım arada

Bende ıspanak ve yoğut getirdim.evdede ıspanağım olcak akşam birazda kabağım var.Dün kayınvalidem dil almış düdüklüde pişirmiş onu lokum gibi olmuş güzel dilimlemişte bayılırız biz ailecek,oda var akşama..
bu sıra hep benzer şeylerden gidiyoruz:KK45::KK45::KK45: ben de işkembe sende dil, bende ıspanak sende ıspanak:KK45::KK45: ha bir de dün barbunya.

:KK53::KK53::KK53::KK53: bir kere zaten bilgisayar başına oturmak bile onlar için oyun gibi geliyor bence? hep sıkmamak lazım zaten çocukları, biraz da istekli olmaları lazım, iyi olmuş sizin için. akşam vakit kalırsa ben de bir deneyeyim:KK53::KK53:
Kız bizdeki azim, tabletten bağlanamadık evdeki wifiye kopukluk oldu,eşimin cep telefonundan açtık siteyi..

Selam kızlar,

tamam canım ne zamana istersen. özelden yazmak istersen , belki yardımımız dokunur zeliş

http://www.nt.com.tr/3-sinif
buraya da bak istersen Dilekcim.
ha bu arada ben geçen sudoku çıkardım, 1 den 5 e kadar sayıların olduğu o da hoşuna gitti, dikkat geliştirmek için, arada öyle etkinlikler de iyi oluyor.
kayıp eşya bulmaya da bayılıyor.

aaa nasıl becerdin kız hamarat diye diye nazar mı değdi, geçmiş olsun.
bu akşam ben de az ıspanak kaldı, bir de işkembe var, dün haşladım, bugünlük yeter, akşamdan kıyma çıkardım, yarın için de karnıyarık düşünüyorum, bugün hazırlayıp yarın pişireceğim.
Dolapta bu hafta için bamyam ve de yarım kg. kadar ıspanağım var, ıspanağın kalanını börek düşünüyorum, çoktandır yapmadım.
nesfit sütle daha güzel oluyor canım yaa, yoğurtla ben sevmemiştim, sana afiyet olsun. Okul menüsünde ne var, yemiyorsun ordan hiç?
yok şekerim nazar değil..arada yemek yakarım ben .
oy börek güzel olur bak. hamur işi:KK45:

http://www.nt.com.tr/3-sinif
buraya da bak istersen Dilekcim.
ha bu arada ben geçen sudoku çıkardım, 1 den 5 e kadar sayıların olduğu o da hoşuna gitti, dikkat geliştirmek için, arada öyle etkinlikler de iyi oluyor.
kayıp eşya bulmaya da bayılıyor.
aaaaaa pek güzelmiş teşekkür ederim canımcım.
sudokuuyu bizim oğlan seviyor. birlikte yapıyoruz. ben de sevdim.yeni öğrendim daha heee

slm cnm,ne zaman iyi hissedersen kendini gel bekleriz biz..

ne oldu canım yaaa, merakta bırakma bizi, iyi olduğunda gel mutlaka, anlat bize. Şimdi sakince bir kahve söyle kendine, rahatla, kendini topla, ondan sonra görüşürüz.:KK19::KK19:

tamam canım ne zamana istersen. özelden yazmak istersen , belki yardımımız dokunur zeliş

Saolun kızlar samimiyetinize güveniyorum zaten o yüzden haber vermek istedim daha sonra belki şuan birz çalışıp biraz başka şeyleri okuyorum seviyorum hepinizi...

aaaaaa pek güzelmiş teşekkür ederim canımcım.
sudokuuyu bizim oğlan seviyor. birlikte yapıyoruz. ben de sevdim.yeni öğrendim daha heee
ben de seviyorum sudokunu da, çok sakin bir ortamda yapmak laızm, dikkat istiyorya, ne zaman başlasam bitiremiyom, son 1-2 rakam kaldı mı bazen de çok zor oluyorya? ama çocuklar için iyi.

Saolun kızlar samimiyetinize güveniyorum zaten o yüzden haber vermek istedim daha sonra belki şuan birz çalışıp biraz başka şeyleri okuyorum seviyorum hepinizi...
tmm canım sen kendine iyi bak, hatta çıkabiliyosan çık biraz dışarı hava al, dolaş.

X