İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

gün aydın kızlarrr,
dün matematikten büyükten küçüğe, küçükten büyüğe sıralama yapın 5 er tane demiş öğretmenleri. Onu yaptık.
Fenden okunacak vardı diyordu, okumuş.
Hikaye kitabı vardı onu bitirdi.
Bir de hayat bilgisinden kroki çizilecek diyordu, onu yetiştiremedi, pazar günü yapacak.

gün aydın kızlarrr,
dün matematikten büyükten küçüğe, küçükten büyüğe sıralama yapın 5 er tane demiş öğretmenleri. Onu yaptık.
Bir de hayat bilgisinden kroki çizilecek diyordu, onu yetiştiremedi, pazar günü yapacak.
günaydın canım
bizim de büyükten küçüğe sıralama ile ilgili fotokopi vardı
fen bilgisi test 2 sayfa
türkçe test 2 sayfa
bir de çalışma kitabından bi şeyler yaptı.
babası kontrol etti ben ediz i uyuturken

dün nasıl geçti dedim oğluma.
biz arkadaşız kavga da etsek hemen barışırız dedi
öğretmeni konuşurum ben çocuklarla demişti..hiç kavga falan olmamış..güzel güzel oynamışlar hep birlikte

ay kızlar ..benim bir arkadaşım vardı. ediz e hamileyken 2011 ocak annelerinden bu yana arkadaşız faceden..
sonra o 2. yi yaptı..kızı var maşallah . 6 aylık daha yeni ..
fakat bu sabah faceye yazmış ki hamileyim..darmadağın olmuş kız.
3,5 yaşında oğlu
kızı 6 aylık
ve hamile

gün aydın kızlarrr,
günaydın canım
fen bilgisi test 2 sayfa
türkçe test 2 sayfa

öğretmeni konuşurum ben çocuklarla demişti..hiç kavga falan olmamış..güzel güzel oynamışlar hep birlikte
günaydın fıstıklar...
bizde yardımcı kitap hayat bilgisinden bir fasikül yaptık.
yatarkende 1 sayfacık hikaye okuduk..

günaydın canım
fen bilgisi test 2 sayfa
türkçe test 2 sayfa

Çok şükür canım kavgasız geçmiş günü oğluşun.
Ödevleri nasıl oldu da kontrol etti baba, maşallah:nazar::nazar: nazar değmesin aman.

ay kızlar ..benim bir arkadaşım vardı. ediz e hamileyken 2011 ocak annelerinden bu yana arkadaşız faceden..
3,5 yaşında oğlu
kızı 6 aylık
ve hamile
Allah yardımcısı olsun, gerçekten çok zor bir durum.
günaydın fıstıklar...
günaydın canikom,
1 sayfa hee, hiç olmaz dememişya, 1 sayfa 1 sayfadır. Birgün 40 sayfa da okuduğu da olur inşallah. Sizin öğretmen verniyor mu hikaye kitabı, bizim kız öğretmen verdi mi bitiriyor ödev diye:KK53::KK53:

günaydın fıstıklar...
olsun 1 sayfa 1 sayfadır :KK76:
Ödevleri nasıl oldu da kontrol etti baba, maşallah:nazar::nazar: nazar değmesin aman.

günaydın canikom,
1 sayfa hee, hiç olmaz dememişya, 1 sayfa 1 sayfadır. Birgün 40 sayfa da okuduğu da olur inşallah. Sizin öğretmen verniyor mu hikaye kitabı, bizim kız öğretmen verdi mi bitiriyor ödev diye:KK53::KK53:

yok babamız iyi ..biz kavga etmiştik ya en son..ben dalmıştım adama hani..
o za man bu zaman iyi.

hahhah..maşallah .
:nazar::nazar:

senin eşin ne yaptı canım..işi bıraktı mıo_O
yok canım devam ediyor daha, bir umut, kurbanda işte 1000 TL aldı, kurbanı onunla aldı, şimdi tekrar uğraşıyorlar yaa, ne bileyim artık olacaksa olsa bişeyler iyi olacak.

günaydın canikom,
olsun 1 sayfa 1 sayfadır :KK76:

yok babamız iyi ..biz kavga etmiştik ya en son..ben dalmıştım adama hani..
o za man bu zaman iyi.
öğretmen veriyor hikaye kitabı ama hepsini okuyamadan geri veriyor:KK12: akşamları bir sayfayla o kitap biter mi. ah oğlum ah...dilekcim senin koçiş işlere devam he.. iyi iyi maşallah..

yok canım devam ediyor daha, bir umut, kurbanda işte 1000 TL aldı, kurbanı onunla aldı, şimdi tekrar uğraşıyorlar yaa, ne bileyim artık olacaksa olsa bişeyler iyi olacak.
hayırlısı olsun canım benim ya. zor .çok zor. sen iyi ki çalışıyorsun.

öğretmen veriyor hikaye kitabı ama hepsini okuyamadan geri veriyor:KK12: akşamları bir sayfayla o kitap biter mi. ah oğlum ah...dilekcim senin koçiş işlere devam he.. iyi iyi maşallah..
bizim oğlan da kitabı okumadan geri veriyordu geçen yıl.

3,5 yaşında oğlu
kızı 6 aylık
ve hamile
Aman allahım Allah kolaylık versin ne diyimmm

Günaydın kızlar,
Çok uykum var bugün. Hafta başından beri çok geç yatıp erken kalktım ama bugün iyice halsizleştim.Eve gidip yatasım var ya.
Dün türkçeden 2 sayfa yazma ödevi,1 mat.fotokopi vardı. Bugün Fen bilgisinden yazılı olacaklarmış biraz da ona çalıştık.

günaydın canım
fen bilgisi test 2 sayfa
türkçe test 2 sayfa

günaydın cnm,çocuk doğru söylüyor bak onlar arkadaş bugün kötü olur yarın iyi sen araya girincede kötü olursun hahaha.Şaka bi tarafa büyüdüklerini anlıyor insan ya.kendi başlarının çaresine bakıyolar artık.

Günaydın kızlarrrrr

Akşam tamda burada yazdığım gibi 7:30 da evdeydim aklıma geldi gülümsedim :)))) Yemekleri yaptım hızlıca yedik.

Hayat bilgisinden ödevi varmış oğlanın yalnızca onunda yarısını yapmıştı kalanınıda yaptırmadım çünkü bugün hayat bilgisi dersleri yok...

Akıcı okuma çalışması yaptık biraz. İnglizce sayıları ezberlemişti onlardan sınva yaptım oğluşu gayet başarılıydı.Sonra pc de çarpım tablosu oyunu açtım onu oynadı azıcık...

Yatarken masal okudum yine öncesinde biraz esrten okuma oyunu oynadık kısacıkta olsa...

Kızlar ingilizce ünite 1 deki sayılardan sonraki kelimeler varya şimdi onlardayız ama bizde ezber gerçekten çok zor oluyor kart hazırlamak istiyorum sizin yardımcı kitaplarda varmı böyle bir çalışma acaba...

gün aydın kızlarrr,

günaydın canım
fen bilgisi test 2 sayfa
türkçe test 2 sayfa

günaydın kızlar nasılsınız?

ödevler bolmuş akşam...

https://www.markafoni.com/colins-kadn/mont/kampanya/32182/

zeliş buraya bakar mısın bir de..kampanya var.
ben her gün bakıyorum bu siteye
indirimde güzel ihtiyacım olan bi şey varsa alıyorum

saol canım benim bu site benimde takibimde :))) alışveriş yaptığım bir site hemen baktım sen yazınca bir kaç şey attım sepete inceleyeceğim şimdi...

günaydın fıstıklar...

aferin kuzuya okumaya devam...

aaa, sıpaya bak sen, buna göre not verecek desen, benimki maşallah öğretmen verdi mi çok güzel okuyor:nazar::nazar::nazar:
hayırlısı olsun canım benim ya. zor .çok zor. sen iyi ki çalışıyorsun.
aminnnn inşallah.:KK15::KK15:

Günaydın kızlar,
Çok uykum var bugün. Hafta başından beri çok geç yatıp erken kalktım ama bugün iyice halsizleştim.Eve gidip yatasım var ya.
Dün türkçeden 2 sayfa yazma ödevi,1 mat.fotokopi vardı. Bugün Fen bilgisinden yazılı olacaklarmış biraz da ona çalıştık.
günaydın canım,
Çok iyi anlıyorum seni, Allah kolaylık versin. İnşallah güzel notlarla gelir.
Dün de bizimkiler matematikten olmuş ama bilmiyor nasıl olduğunu? yaptım hepsini diyor.
Bugün ve yarın da olacaklarmış, neyden olacak diyorum unuttum diyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kızlar,
Günaydın cnm,bu akşam erken yatmaya çalış dicemde başarabilirsen.Ufaklığı bu gecede annene bıraksan mesela erken yatabilirsin sanki.Arada vücutta dinlenmek istiyor tabi.Bizimde bugün fenden yazılımız var akşam çalıştık hepsini biliyo zaten üstünden geçtik.Dün okulda öğretmen ön bir test yapmış fenden 20 sorudan 19 doğrusu var o yüzden bugün içim rahat.Senin kuzununda çok güzel geçsin sınavı inşallah

Günaydın kızlarrrrr

Akşam tamda burada yazdığım gibi 7:30 da evdeydim aklıma geldi gülümsedim :)))) Yemekleri yaptım hızlıca yedik.

Hayat bilgisinden ödevi varmış oğlanın yalnızca onunda yarısını yapmıştı kalanınıda yaptırmadım çünkü bugün hayat bilgisi dersleri yok...

Akıcı okuma çalışması yaptık biraz. İnglizce sayıları ezberlemişti onlardan sınva yaptım oğluşu gayet başarılıydı.Sonra pc de çarpım tablosu oyunu açtım onu oynadı azıcık...

Yatarken masal okudum yine öncesinde biraz esrten okuma oyunu oynadık kısacıkta olsa...

Kızlar ingilizce ünite 1 deki sayılardan sonraki kelimeler varya şimdi onlardayız ama bizde ezber gerçekten çok zor oluyor kart hazırlamak istiyorum sizin yardımcı kitaplarda varmı böyle bir çalışma acaba...

günaydın kızlar nasılsınız?

ödevler bolmuş akşam...

saol canım benim bu site benimde takibimde :))) alışveriş yaptığım bir site hemen baktım sen yazınca bir kaç şey attım sepete inceleyeceğim şimdi...

aferin kuzuya okumaya devam...
bizimkiler de sayılarda, dün yapmışlar 12 olan yerlere two teen yazmış:confused::confused::confused:
düzeltmek için sildirdim, bir kızıyor bana, ödevler yetişmeyecek şimdi diyor, birkaç da yazım yanlışı vardı, onalrı silince epey bir kızdı:confused::confused: 9 da yatın diyormuş öğretmeni, 9 oldu mu panik yapıyor resmen çocuk, kızım diyorum 9,30 da yatabilirsin, yoook öğretmen 9 da dedi diyor:KK53::KK53:

X