İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ya sizde oluyomu bu saçmalık yoksa sadece banamı özel, bazı sayfaları hiç açamamam:KK53::KK53:
bende sorun yok canımm:nazar::KK1::KK1:
bir kasıt olmasınnn :44::44::44::44::44::44::44:
okul aile birliği başkanını tanıyorum o konuda her halde bir şeyler yapar ama şu an devam eden öğretmenimize sorupta ayrıştırma yaparlarsa bizi başka sınıfa göndereceğini zannetmiyorum ama çocuk öğretmenini istemiyor o ayrı...

bir torpil bulup öğretmenini değiştirsen canım .
bizim öğretmende bizi tercih edecektir. oğlum da memnun:KK31::KK31: bende öğretmeni çekecek sabır yokkk:18:

eşim okula gitti e okuldan da baktım netleşen birşey yok :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
topik canlandııı şimdiden:KK1::KK1::KK1::KK1::21::21::21::21:

chess bu kura çok saçma olur dedin ya , bende 35. sayfada olana cevabımı yapıştırım

bir kılıf uyduruyorlar nasıl olsa herkes kendi çıkarını düşünüyor.bizim okul maddiyatçı olduğu için bu işe de ticaret gibi bakacaktır
bu yıl mantıklı olan hiçbir şey yok
1.sınıfa başladığımızda bu kadar gerilmemiştim

Müdür herhangi bir yardım talep etti mi sizden,eğer öyleyse en çok yardım yapan velilerin çocukları istediği sınıfa düşer kesin.

O saçmalığın sebebini açıklayayım;

46.dk larda site kafayı yiyor.:KK1::KK1:

o dk larda mesaj yazarsan takılı kalıyorsun:KK1:

alla alla çok enteresan ama yazmadıklarımda da takılıyorum, geçen şu şehit başlığında ben yazmadığım halde o sayfa okumak istediğim sayfayı açamamıştım:26:

ama geçen sene en iyi öğretmen bizimkisiydi geri kalan öğretmenlerin bir kısmı ya çok rapor alıyor yada çok gevşek

canım oğlun neden sevmiyor öğretmenini:26:

bizimkinide ben sevmiyorum ama oğlum bayılıyor:KK53:

Nedenmi.... çünkü 1.sınıfta ona tuvalet izni vermediği için hastalandı o günden beri sevmiyor malesef ve öğretmenine 1.sınıf sonunda ne demiş biliyormusun gidip müdürle konuşcam sınıfımı değiştirsin diye istemiyorum seni demiş öğretmenine

Nedenmi.... çünkü 1.sınıfta ona tuvalet izni vermediği için hastalandı o günden beri sevmiyor malesef ve öğretmenine 1.sınıf sonunda ne demiş biliyormusun gidip müdürle konuşcam sınıfımı değiştirsin diye istemiyorum seni demiş öğretmenine

vay, aferin valla oğluna iyi yapmış, hakkını savunsun
ne kadar iyi öğretmen denirse densin bence o öğretmene düşmesin o zaman
bu öğretmen 60-66 aylıklarla napar 1. sınıfta bilemiyorum, biri wc ye gitmek isteyince hepsi isticek çünkü, artık bol bol altına kaçıran olur
:KK53:

vay, aferin valla oğluna iyi yapmış, hakkını savunsun
ne kadar iyi öğretmen denirse densin bence o öğretmene düşmesin o zaman
bu öğretmen 60-66 aylıklarla napar 1. sınıfta bilemiyorum, biri wc ye gitmek isteyince hepsi isticek çünkü, artık bol bol altına kaçıran olur
:KK53:

Evet canım sınıfın düzeni için bu şart diyor Bir taraftanda doğru çünkü kimi çocuk dışarıya çıkıyor gelmiyor ders dinlemiyor,geçen sene bir sınıfın kapısı açıktı inan zilin çalmasına 5 dakiika var sürekli çocuklar tuvalete gidiyor sorgusuz sualsız

Evet canım sınıfın düzeni için bu şart diyor Bir taraftanda doğru çünkü kimi çocuk dışarıya çıkıyor gelmiyor ders dinlemiyor,geçen sene bir sınıfın kapısı açıktı inan zilin çalmasına 5 dakiika var sürekli çocuklar tuvalete gidiyor sorgusuz sualsız

bizim öğretmenimiz 1. sınıfta hiç karışmazdı, zaten o yaş grubu disiplin kavramına alışık değildir diye
ama 2. sınıfta bizde de yasaklandı ama altına kaçıranlar olmuş malesef
:KK53::KK53:

bu arada hanımlar bizim okulun sitesi yeni bi haber yayınlamış, 10 eylülde 1. sınıf ve anaokullar okula başlayacaktır diye

O saçmalığın sebebini açıklayayım;

46.dk larda site kafayı yiyor.:KK1::KK1:

o dk larda mesaj yazarsan takılı kalıyorsun:KK1:

Müdür herhangi bir yardım talep etti mi sizden,eğer öyleyse en çok yardım yapan velilerin çocukları istediği sınıfa düşer kesin.
ben verdiğim paralarla özel okulda okuturdum.bulunduğum ilde 1. gelen tek devlet okulu. adından çok söz ediliyor. özelden çocuğunu alıp bizim okula veren binlerce kişi var. dolayısıyla şartları çok çok ağır:KK14::KK14:kayıt için 6 milyar para istiyorlar gerisini sen düşün:KK14: bulduğun torpil fiyatı sadece aşağıya çekebilmek için oluyor:KK14:.bizde özele her yıl bu parayı vereceğime bir seferde kurtulalım diyoruz.tabi öyle olmuyor :KK31:muhtemelen kura içinde para dönecektir .
ama geçen sene en iyi öğretmen bizimkisiydi geri kalan öğretmenlerin bir kısmı ya çok rapor alıyor yada çok gevşek
kura da karşınıza hangi öğretmenin çıkacağını da bilmiyorsunuz .ya gelen gideni aratırsa :KK14::KK14::KK14::KK14:

canım oğlun neden sevmiyor öğretmenini:26:

bizimkinide ben sevmiyorum ama oğlum bayılıyor:KK53:

oğlun memnunsa o öğretmen de bitirsin .ya gelen daha beterse :18::18::18:öğretmenlere tercih kalırsa ,oğlun başarılı olduğu için sizi göndermek istemez:KK34:
bravo oğluna :KK9::KK9::KK9::KK9:en iyisini yapmışş
peki öğretmen çocuğa farklı davrandı mı bu olaydan sonra :44:bizim ki olsa cephe alırdı :KK52:

yok meldacım değişmedi tavrı bana söyledi öğretmeni beni sevmiyor galiba diye çünkü oğlumada sormuş beni sevemedinmi diye sormuş oda ne seviyom nede sevmiyorum ikisinin ortası demiş :KK53: sınıf değiştirmeyin dedi öğretmenii Birde benim oğlum ilgi arsızı sürekli ilgilenilsin pohpohlansın istiyor sınıf 43 kişi parmak kaldırıyormuş ona söz vermedi diye cevabı direk söylüyormuş sınıfın ortasında :44: yani istediği hergün öğretmeni onun başını okşasın her derste ona söz hakkı verilsin aferin densin ama malesef olmuyor

yok meldacım değişmedi tavrı bana söyledi öğretmeni beni sevmiyor galiba diye çünkü oğlumada sormuş beni sevemedinmi diye sormuş oda ne seviyom nede sevmiyorum ikisinin ortası demiş :KK53: sınıf değiştirmeyin dedi öğretmenii Birde benim oğlum ilgi arsızı sürekli ilgilenilsin pohpohlansın istiyor sınıf 43 kişi parmak kaldırıyormuş ona söz vermedi diye cevabı direk söylüyormuş sınıfın ortasında :44: yani istediği hergün öğretmeni onun başını okşasın her derste ona söz hakkı verilsin aferin densin ama malesef olmuyor

bu sevindirici bir durum çocuğuna da yansıtabilirdi .
çocukların çoğu sevgi arsızı oluyor.
sınıf kalabalık olduğu için yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok:KK14::KK14::KK14:her çocuğa söz hakkı vermesi ayrı ayrı ilgilenmesi imkansız:KK14: ama bir güler yüz gösterebilir.hasta olduklarında ilgilenebilir vs. vs..:KK31: inan çocuklar böyle şeyleri çok önemsiyor.bizim öğretmen o gün ruh hal inasılsa o na göre tavır sergiliyor:KK53: oğlumm ,anne öğretmen bugün eşiyle tartıştı,çok üzgündü ,neşesinden sınıfta şarkı mırıldanıyordu diyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

ben verdiğim paralarla özel okulda okuturdum.bulunduğum ilde 1. gelen tek devlet okulu. adından çok söz ediliyor. özelden çocuğunu alıp bizim okula veren binlerce kişi var. dolayısıyla şartları çok çok ağır:KK14::KK14:kayıt için 6 milyar para istiyorlar gerisini sen düşün:KK14: bulduğun torpil fiyatı sadece aşağıya çekebilmek için oluyor:KK14:.bizde özele her yıl bu parayı vereceğime bir seferde kurtulalım diyoruz.tabi öyle olmuyor :KK31:muhtemelen kura içinde para dönecektir .
:

Devlet okulu için şartlar gerçekten ağırmış Melda,
Daha önce 500-1000 arası isteyen okullar duymuştum ama 6000 ilk kez duyuyorum.
Bu kadar para vermişken bir daha isterlerse verme bence.
Benim bulunduğum ildede çok başarılı devlet okulları var aslında,çocuklarımın şansına takip ettiğim öğretmenler özele geçtiği için mecbur kaldık birazda.

Hanımlar hepinizin ç0cuğu erkek mi.

hiç kız çocuğu olan 3. sınıf velisi varmı aramızda,benden başka.

Hanımlar hepinizin ç0cuğu erkek mi.

hiç kız çocuğu olan 3. sınıf velisi varmı aramızda,benden başka.

kızımız çok az, buradaki aktif arkadaşların çoğunun oğlu var
seyyahaleminin kızı var, bi de bi arkadaş daha vardı ama nickini hatırlayamadım kusura bakmasın
:26:

Arkadaslar dün öğretmenimizi aradım kuralar dün sistemin guncellenememesi yüzünden Pazartesi'ye kalmış ama eğer sınıfımız bölünmezse kesin olarak sabahciyiz bu iyi oldu çünkü oğlumun hem ders çalısmaya hemde oyuna zamanı olacak fakat hocanın dediğine göre 1.siniflarin mevcudu fazla olursa bölünmeyeceğiz bolunursekde sınıftan 6 kisi gidecek dedi bunların 3 kiz 3 erkek mı dedim hayır dedi ortalaması en yüksek ortalaması orta seviyede ve en düşük olarak seçilecek dedi öyle deyince dahada çok korktum sınıfta en yüksek ortalama oğluma ait inşallah 1. Siniflarin talebi çok olurda oğlumda öğretmeninden ve arkadaslarından ayrılmaz

Arkadaslar dün öğretmenimizi aradım kuralar dün sistemin guncellenememesi yüzünden Pazartesi'ye kalmış ama eğer sınıfımız bölünmezse kesin olarak sabahciyiz bu iyi oldu çünkü oğlumun hem ders çalısmaya hemde oyuna zamanı olacak fakat hocanın dediğine göre 1.siniflarin mevcudu fazla olursa bölünmeyeceğiz bolunursekde sınıftan 6 kisi gidecek dedi bunların 3 kiz 3 erkek mı dedim hayır dedi ortalaması en yüksek ortalaması orta seviyede ve en düşük olarak seçilecek dedi öyle deyince dahada çok korktum sınıfta en yüksek ortalama oğluma ait inşallah 1. Siniflarin talebi çok olurda oğlumda öğretmeninden ve arkadaslarından ayrılmaz

zeliş sizin okul ortaokul olmuştu dimi

Devlet okulu için şartlar gerçekten ağırmış Melda,
Daha önce 500-1000 arası isteyen okullar duymuştum ama 6000 ilk kez duyuyorum.
Bu kadar para vermişken bir daha isterlerse verme bence.
Benim bulunduğum ildede çok başarılı devlet okulları var aslında,çocuklarımın şansına takip ettiğim öğretmenler özele geçtiği için mecbur kaldık birazda.
sözde devlet okulu bizim ki .çıtayı yüksek tuttuğu adından sürekli bahsettirdiği için şartları ağır.umarım bu yıl kura için para ödemek zorunda kalmam :KK14:
chess bahsetmişti galiba öğretmen değişikliği için 2 milyar para istendiğini:18:
sizin şansınıza olmuş özele geçmeleri :KK34::KK34:

zeliş durumunuz netleşince bize de haber var canımm:KK31::KK31:

Canim bizim okulun bünyesinde 2 okulu vardı bunlardan biri ilkokul digeri ortaokul oldu ama 12 tane öğretmen fazlalık olduğu için sabahci öğleci oldu inşallah hakkımızda hayırlısı olur

X