Eşimle gidicem tabi ben okurken çok merak etti oda ama okumadı ben seni filmine götürürüm dedim,mükemmel erkeği görsüntabi öyle bişey yok ironi de işte laf olsun
anladım canım, afiyet olsun.bizde yemek çıkmıyor cnm,tıcket ımız var dışardan söylüyoruz genelde evden getiriyorum ama bu hafta temmelliğime geldi,haftanın ortasından başlayınca...
Filimde kitaptaki kadar olacağını sanmıyorum ama yinede bilmiyorum tabi eşinden ziyade herkesle seyretmek orada nasıl olurhımm iyiymişşş..
bakalım okuyalımda eşimle gidermiyim bilemedim şimdi :)))
Filimde kitaptaki kadar olacağını sanmıyorum ama yinede bilmiyorum tabi eşinden ziyade herkesle seyretmek orada nasıl olur
olmadı beraber gideriz zelişşşhahahaaa önce gidenlerin yorumlarına bakmak laızm ben tek giderim olmadı :)))))
olmadı beraber gideriz zelişşş
selam canım,Kızlar merhaba,
Hızınıza yetişemiyorum ben sizin, ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
İşteyim şuan. Sanırım Fadime sadece sen ve ben varız cumartesileri de gelen.
Kızımı da yanımda getirdim bugün işe. Fadimecim çok sağol senin söylediğin siteden test çıkardım onu yapacak şimdi yanımda.
Dilekcim sizin için hayırlısı olsun canım. İş teklifi çok iyiyse ve senin de 1-2 yıl içinde eşinin olduğu şehire atanma şansın varsa bence değerlendirilebilir. o sürede de anne- kayınvalde desteği şart tabi.
Malesef ben düz lise çıkışlıyım canım. Ama inş.senin işine yarar.selam canım,
evet ikimiz varız, sağlık olsun.
Rica ederim canım, ben de çıkardım dün de yarın yaptırırım artık.
İyi yapmışın yanında takip edersin en azından.
Bence de değerlendirilebilir, Dilek için hakkında hayırlısı ne ise o olsun artık.
Allah hepimizin huzur ve rahat içinde yaşayacağı günler nasip etsin inşallah.
Canım sen lise olarak Ticaret çıkışlı mısın? Eğer öyleyse staj girişi ssk başlangıcı sayılması için kanun tasarısı var, eğer öyle birşey olursa benim 4 yıl geriye çıkıyor. İnşallah kanun çıkar da bize de yarar.
canım yaaaa evet görmedikleri şeyler de var ama ben diyorum mesela kızıma bunu atla, görmediğini biliyorum.Malesef ben düz lise çıkışlıyım canım. Ama inş.senin işine yarar.
Testleri bitirene kadar ben sinir küpü oldum. Her soruda biz bunu görmek, bilmiyorum gibi şeyler söyledi halbuki gördükleri şeyler aslında.
Benim bunu biraz daha sıkı yönetime almam lazım artık iyice anladım. İşyerinde sinir etti beni.
günaydın kızlar.. iyi haftalar..
ödevimiz matematikten bir sayfa fotokopi kağıdında problemler, Türkçe den okuma metni ve soruları vardı.
cumartesi oğlanla anneme gittik akşamda kayınvalideme gittik..
pazar günü evdeydim ev işleriyle akşam oldu.
günaydın kızlarrr,Günaydın kızlarrrrr
Ne çabuk geçti haftasonu 5 günlük maraton başladı yineee çok yoğun geçti haftasonu resmen yoruldum yahu, masa başında dinleneceğim artık :))))
Sizler nasılsınız ne var ne yok
Haftasonu türkçe ve hayat bilgisi ödevleri vardı onları yaptı kurslarımız vardı malum...
Günaydın kızlarrrrr
Ne çabuk geçti haftasonu 5 günlük maraton başladı yineee çok yoğun geçti haftasonu resmen yoruldum yahu, masa başında dinleneceğim artık :))))
Haftasonu türkçe ve hayat bilgisi ödevleri vardı onları yaptı kurslarımız vardı malum...
günaydın canlar..günaydın kızlarrr,
evet rüzgar gibi geçti maalesef.
bizim de 2 sayfa fenden fotokopi kağıdı vardı, matematikten de kitabın üzerine yapılacak vardı, onları yaptı. Türkçe den okumat metni vardı, onu okudum dedi. Bir de evdeki tüm dersler kitabından 2-3 sayfa matematik yaptırdım. En yakın onluğa yuvarlama konusundalarmış, o konuyla ilgili test çözdü.
Cumartesi iş çıkışı evdeydik, pazar da pazara çıktık, annemlere uğradık, dönüş tekrar eve.
Allah sağlık sıhhat versin, ne diyelim. İnşallah güzel günler gelir, gelecek hep umut dolu olsun.günaydın canlar..
günler su gibi geçip gidiyor..her anın kıymetini bilmek lazım ama bilmiyoruz..Ekim ayının ortasına geldik bile..Allah sağlık versin ne diyelim..
amin inşallah..Allah sağlık sıhhat versin, ne diyelim. İnşallah güzel günler gelir, gelecek hep umut dolu olsun.
Dilek ne yaptı acaba, merak ettim, gelmemiş daha.
yok kız onun için demedim, eşinin iş durumu değişikliği vardıya, onu merak ettim?amin inşallah..
dilek için zor olmuştur hafta sonu.. hem ablasına bakmak, hem de ev işi..
ay evet.. ne karar verdiler acaba..yok kız onun için demedim, eşinin iş durumu değişikliği vardıya, onu merak ettim?
İnşallah canım biraz olsun düzelirler zamanla.Ycanım yaaaa evet görmedikleri şeyler de var ama ben diyorum mesela kızıma bunu atla, görmediğini biliyorum.
ama çoğunluğuna gördüğü halde görmedim demesi can sıkıcı, kursa göndereceksinya, akşamları sen de takip etmeye çalış bakalım, böyle böyle adam olacaklar elbet. Biz elimizden geleni yapalım da, artık gerisi onlara kalmış.
günaydın kızlar.. iyi haftalar..
ödevimiz matematikten bir sayfa fotokopi kağıdında problemler, Türkçe den okuma metni ve soruları vardı.
cumartesi oğlanla anneme gittik akşamda kayınvalideme gittik..
pazar günü evdeydim ev işleriyle akşam oldu.
Günaydın kızlarrrrr
günaydın kızlarrr,
evet rüzgar gibi geçti maalesef.
bizim de 2 sayfa fenden fotokopi kağıdı vardı, matematikten de kitabın üzerine yapılacak vardı, onları yaptı. Türkçe den okumat metni vardı, onu okudum dedi. Bir de evdeki tüm dersler kitabından 2-3 sayfa matematik yaptırdım. En yakın onluğa yuvarlama konusundalarmış, o konuyla ilgili test çözdü.
Cumartesi iş çıkışı evdeydik, pazar da pazara çıktık, annemlere uğradık, dönüş tekrar eve.