- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
ev ev üstüne kesinlikle olmuyor canım, benim de annem ben de kaldı 8 sene kadar, ayyyy ne çektim bir ben bilirim bir Allah.
bir türlü anlaşamazdı eşimle annem, ahhh ah. Çok şükür geçti gitti o günler. O kadar zor ki arada kalmak.
Al işte sende yaşamışsın.. Herkes kendi evinde mutlu mesut yaşasın doğru demişler ev ev üstüne olmuyor kim olursa olsun...
kızlar kızlarr nirdesiniz, ben geldim siz yoksunuz.
yemekte 3 tane milföy böreği yedim, şimdi acaip tokum, 20 dakika içinde gelirmiş beyne sinyaller, ulaşmaya başladı, şişkinlik başlıyor. 1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir- domates-salatalık-biber.
sizlerde ne var yemekte?
Afiyet olsun canım
bizde dolma vardı yemedim beğenmedim. Çorba yedim 1 kepçe salata yedim birde yanında yoğurt ama öğleden sonraya sakladığım bir dilim sı böreğim var...
evet arkadaşım..babamızın uzakta olması nasıl olur..o da tabi zor.
çocuklar özlüyor..özellikle ediz babasına çok düşkün..babası ile arası çok çok iyi değil..çünkü babamız biraz sinirli ya.çocuklara da aynı ..pek atarlı onlara da..uyarılarıma rağmen..
ama yine de ediz babasını ister akşam olunca..ne zaman gelcek diye sıkıştırır beni..geç gelcek derim bazen..yokkk..gelsin diye tutturur
Hadi eşin çocuklara karşıda mı sinirli neden ki otorite kurmak adına yapıyor olmasın. Bizde de çok garip ben sinirlensem eşim bana söylenir gitme çocuğun üstüne diye o sinirlense ben ona çemkiririm... Tabi bunu artık oğlanın yanında yapmıyoruz fena kullanıyor sonra sıpa :))))