- 12 Temmuz 2012
- 1.021
- 260
Günaydın canım. Bu hafta çok fazla ödev vermemiş sizin öğretmen. Cumartesi dışarda olunca pazar günü ancak ev işlerini yetiştirebiliyor insan değil mi? Hep diyorum haftasonu 3 gün olsa keşke diye.günaydın kızlar.. iyi haftalar..
ödevimiz matematikten bir sayfa fotokopi kağıdında problemler, Türkçe den okuma metni ve soruları vardı.
cumartesi oğlanla anneme gittik akşamda kayınvalideme gittik..
pazar günü evdeydim ev işleriyle akşam oldu.
Günaydın kızlarrrrr
Ne çabuk geçti haftasonu 5 günlük maraton başladı yineee çok yoğun geçti haftasonu resmen yoruldum yahu, masa başında dinleneceğim artık :))))
Sizler nasılsınız ne var ne yok
Haftasonu türkçe ve hayat bilgisi ödevleri vardı onları yaptı kurslarımız vardı malum...
Günaydın. Senin haftasonların hep dolu geçiyor zaten. Bu hafta nereleri gezdin anlat bakalım:)
Kurslar nasıl geçti bu arada, memnun mu oğluş?
Günaydın.Cumartesi çalışınca pazar günü hiçbirşeye yetmiyor. Ben de h.sonunun nasıl geçtiğini anlamadım valla.günaydın kızlarrr,
evet rüzgar gibi geçti maalesef.
bizim de 2 sayfa fenden fotokopi kağıdı vardı, matematikten de kitabın üzerine yapılacak vardı, onları yaptı. Türkçe den okumat metni vardı, onu okudum dedi. Bir de evdeki tüm dersler kitabından 2-3 sayfa matematik yaptırdım. En yakın onluğa yuvarlama konusundalarmış, o konuyla ilgili test çözdü.
Cumartesi iş çıkışı evdeydik, pazar da pazara çıktık, annemlere uğradık, dönüş tekrar eve.