- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
Bir o işle uğraşıyor zaten ama napim dersle ilgilensin bana yetersana da günaydın canım, sağolasın.
Evet alışsa, düzgün düzgün yapsa ödevlerini iyi olacak. Ne güzel senin eşin uğraşıyor, keşke bizim ki de uğraşsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir o işle uğraşıyor zaten ama napim dersle ilgilensin bana yetersana da günaydın canım, sağolasın.
Evet alışsa, düzgün düzgün yapsa ödevlerini iyi olacak. Ne güzel senin eşin uğraşıyor, keşke bizim ki de uğraşsa.
sağol canım. benim kızada babaannesi elletmedi hiç bişey.Aferin ona,hep diyorum kızı olan bayanlar çok şanslı diye.Aklı erdikçe sana dahada yardımı dokunacaktır ama birazda alıştırmaya bağlı diye düşünüyorum.Benimde yiğenim var lise 2 ye gidiyor elini bişeye sürmez odası darmadağın anneden alışmadı çünkü yaptırmadılar zmanında.o yüzden arada haftasonları biraz işe alıştır vakti olduğu zamanlarda.
benim almam lazım çünkü kısa geliyor kazaklar. ayırıcaz gene küçükleri.ooooo ciciler alınıyor demek.
biz bayramlık almıyoruz hiç..ne varsa onu giyiyor paşalar..acaba ben bu bayram alsam mı kız.
yetmez mi canım ya çocuğa ders yaptırmak ev işiyle ilgilenmekten daha zor.Bir o işle uğraşıyor zaten ama napim dersle ilgilensin bana yeter
inşallah canım inşallah. bu mübarek günlerin hürmetine iyi çıkmıştır.Bizde anneme dr un istediği kan tahilini yaptırdık bugünde randevumuzu aldık akşam 7 de dr una gidecek karaciğer için.İnşallah güzel şeyler söyler bu mübarek günde yüzümüz güler inşallah.Mr ı iyi çıkmıştı ama bu tahlilde önemliymiş onuda görim ondan sonra konuşalım demişti.Ablamla eşimde gidecek yanında.
İnşallah güzel çıkacak mr sonuçları da ..Allah daha iyi etsin inşallah canım.Bizde anneme dr un istediği kan tahilini yaptırdık bugünde randevumuzu aldık akşam 7 de dr una gidecek karaciğer için.İnşallah güzel şeyler söyler bu mübarek günde yüzümüz güler inşallah.Mr ı iyi çıkmıştı ama bu tahlilde önemliymiş onuda görim ondan sonra konuşalım demişti.Ablamla eşimde gidecek yanında.
yok bizim çok var ..küçülenleri ayırıyorum ben de ..ediz de bir kaç sene sonra giyiyor genelde..benim almam lazım çünkü kısa geliyor kazaklar. ayırıcaz gene küçükleri.
çok önemli bi görev aslında..cetvel kullandırarak kurala uygun yaptırması da iyi oluyor aslında canım..sen de kendi işlerini yaparsın işte..oh ne güzel.Bir o işle uğraşıyor zaten ama napim dersle ilgilensin bana yeter
Hadi inşallah iyi haberler alırsınız canım. Allah şifalar versin.Bizde anneme dr un istediği kan tahilini yaptırdık bugünde randevumuzu aldık akşam 7 de dr una gidecek karaciğer için.İnşallah güzel şeyler söyler bu mübarek günde yüzümüz güler inşallah.Mr ı iyi çıkmıştı ama bu tahlilde önemliymiş onuda görim ondan sonra konuşalım demişti.Ablamla eşimde gidecek yanında.
yok canım vermediler. Sıkma canını.yok demek sizin de..demek ki biz kaybetmedik cd yi iyi bari.
güzelmiş .
kızın da güzel okuyor fadimecim..
bizim öğretmen de haftasonu okuma yaptırın dakika tutun diye not aldırmış çocuklara..bir de yine pazartesi günü duyu organlarıyla ilgili test yapacakmış.onu yazdırmış..çalışın haftasonu diye.
Ben de almayacağım, olanları giyecek. Kurban da zaten fazla gezilmiyor.ooooo ciciler alınıyor demek.
biz bayramlık almıyoruz hiç..ne varsa onu giyiyor paşalar..acaba ben bu bayram alsam mı kız.
evet canım başladı gibi.dün yaptı..pazartesi yapacak..yok canım vermediler. Sıkma canını.
Sağolasın canım.
Maşallah hemen testlere başladı sizin öğretmen. Ben de akşam kendim yaptırdım, internetten çıkarmıştım.
Ben de almayacağım, olanları giyecek. Kurban da zaten fazla gezilmiyor.
öğlen barbunya var canım yemekte, yanına da pilav ve salata vardır.evet canım başladı gibi.dün yaptı..pazartesi yapacak..
biliyorsun sık sık yapıyordu zaten..değişen bi şey olmamış sanıyorum.
öğlen ne yiycen canım..
ya sız kızlar ne yiyeceksiniz
bizde çorba, ızgara köfte, pilav, salata varevet canım başladı gibi.dün yaptı..pazartesi yapacak..
öğlen ne yiycen canım..
hımm anladım canım, inekle.com dan da yararlanabilirsiniz arkadaşlar, gerçi ufaklar için gerek yok şimdilik de, benim büyük kız çok yararlanıyor, orda bir abla buldu kendine, sevdi de, sürekli görüşüyor, sağolsun kızcağız da ilgileniyor, bir nevi koçu gibi yanii. Mesajlarına bakıyorum da, bize anlatmadıklarını ona anlatıyor.
win-run-walk-spin-look-start-stop bu fiiler vardı canım. Canım ben de gördüm onu ama bizde de Cd yok
iyi düşünmüşsün zeliş gitsin tabi eşin müsaitse,erkek çocukları daha içe kapanık oluyo varsa bir sıkıntısı bilmek lazım.
kızlar dün eve gittim benim kız toz alıyor. süpürmüş,yerleri silmiş. bende kızıma teşekkür ederim annecim ellerine sağlık dedim öptüm..eee napalım çalışanlar haftada 1 süpürebiliyoruz. ben öyle yapıyorum napim.pazar günü temizlemiştim evi benim kız tozlu gördü herhalde evi.
dimi ya..bugün yine tembihledim yazılacak olursa yaz tatile bırakma diye. akşam yemekten sonra da dışarı çıkarıcam bayramlık almaya.
yok demek sizin de..demek ki biz kaybetmedik cd yi iyi bari.
güzelmiş .
kızın da güzel okuyor fadimecim..
bizim öğretmen de haftasonu okuma yaptırın dakika tutun diye not aldırmış çocuklara..bir de yine pazartesi günü duyu organlarıyla ilgili test yapacakmış.onu yazdırmış..çalışın haftasonu diye.
ooooo ciciler alınıyor demek.
Bizde anneme dr un istediği kan tahilini yaptırdık bugünde randevumuzu aldık akşam 7 de dr una gidecek karaciğer için.İnşallah güzel şeyler söyler bu mübarek günde yüzümüz güler inşallah.Mr ı iyi çıkmıştı ama bu tahlilde önemliymiş onuda görim ondan sonra konuşalım demişti.Ablamla eşimde gidecek yanında.
öğlen barbunya var canım yemekte, yanına da pilav ve salata vardır.
bizde çorba, ızgara köfte, pilav, salata var
Afiyet olsun kızlar .bende menemen var..sabah yaptım . cam kavanoza koydum kaynar kaynar..hala sıcak..ekmeğim de var..onu yiycemmm
akşama yemeğim yok yalnız..
pratik bi şeyler yapmak lazım.
biz bugün arkadaşla cumanın şerefine mc donalds yiyeceğiz.Dün benimde yemeğim yoktu buzluktan balık indirdim fırına attım birde salata iyi gitti.Bugünde yemeğim yok annemdede balık varmış dr.dan gelince bizde yeriz hepberaber dedi olur dedim.Balığı severim bıkmam.evet canım başladı gibi.dün yaptı..pazartesi yapacak..
öğlen ne yiycen canım..
biz bugün arkadaşla cumanın şerefine mc donalds yiyeceğiz.Dün benimde yemeğim yoktu buzluktan balık indirdim fırına attım birde salata iyi gitti.Bugünde yemeğim yok annemdede balık varmış dr.dan gelince bizde yeriz hepberaber dedi olur dedim.Balığı severim bıkmam.
evet cnm,oğlanda bıktı bir cumada temizlik yapmasan şaşıcam diyor bana.gerçi bu hafta halılarım yok yıkamaya verdim henüz gelmedi onun için süpürüp silmek kolay yarında camlarımı silecektim ama yağışlı gösteriyo ya duruma göre bakıcaz artıkhıım bend edışardan mı söylesem diye düşünüyorum temizliği yapayım diyorum o zaman rahat oluyorum haftasonu
birtek ütü ve yemekler kalıyor geriye
sen temizliği yine cumadan mı yapıyorsunnnn
evet cnm,oğlanda bıktı bir cumada temizlik yapmasan şaşıcam diyor bana.gerçi bu hafta halılarım yok yıkamaya verdim henüz gelmedi onun için süpürüp silmek kolay yarında camlarımı silecektim ama yağışlı gösteriyo ya duruma göre bakıcaz artık