İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

zelişcim sağlıklı, mutlu,huzurlu nice yıllar geçirmenizi dilerim. tabi ki evladınızla birlikte..
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

bence küçükde olsa bişeyler canım yada yap :KK22::KK22::KK22::KK22:

evet canım evlilik yıldönümümüzdü ahh ahhh eskitmeyelim arkadaşım yaaa hele doğum günü atlamamak laızm bence

kartlar hazır buraya atamadım çünkü bütün aile fertlerinin resmi var kızzzz

face yükleyim dedim ona da içim el vermedi

ne bilim ne yapsam acaba pc de var resimlerini koydumda işte yükleyemedim

okul dönüşü 3-4 gibi yediği için aslında hiç yemek istemiyor akşam çünkü dedesi arada ceviz meyve filanda veriyor ama yinede be yerken onada veriyorum hafif hafif hem sebze yemiş oluyor

evet kabağı ve bir çok sebzeyi severek yer benimki babası gibi değil :)))) dün akşam yine ıspanak sordu bulamamıştım hastasonu markette inşallah bu hafta alırım dedimki hatırlar oğlum bana markette tamamm mı dedim

hemen anne market listesi yapalım diyor saat olmuş 10 düşün, git yat dedim aklımıza yazalım şimdilik :KK70::KK70::KK70:
Yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşım mutmutlu yaşlanın birlikte :KK66::KK66:

günaydın kızlar.. dün benim oğlan yazılacağını bitirmiş gündüzden.
Türkçe den fotokopi kağıdında arkalı önlü test vardı onu yaptık.
Matametik den fotokopi kağıdında arkalı önlü doğru, ışın sorularını cevapladık.
çabuk bitti ödevlerimiz oh ne güzeldi.

günaydın cnm,ne güzel akşamınız iyi geçmiş.Birazını kendileri yapınca iyi oluyor.Ben sabahçılığı sevdim tek derdim dersini apar topar yapıp tv ye çok dalıyor evde olsam asla yapamaz bunu ama annanede bir şekilde sözünü dinletiyor.annemle kavga ediyorum bu sefer bir çocuğa laf geçiremiyosunuz diye.Dün kitabı vardı mesela okumamış akşamada geometri ödevi vardı onu bırakmış babası hakkından geldi biraz cetvelle tek tek çizdirdi benimki isyanlardaydı babacım karali kağıt cetvele luzum yok dedikçe babası hayır cetvelle yapıcaksın kullanmasını öğren dedi oflaya puflaya yaptı.Zaman aldı tabi bende üstüne kitabını okuttum.Birdaha asla akşama kitap bırakmıyacaksın gündüz tv karşısında oturana kadar kitabını bitir dedim.Kek istedi benden kakaolu yemekten sonra onu yaptım yatmadan yedi,birde annecim sen sınıfa göre yapta arkadaşlarımada dağıtırım diyo hey allahım ya:KK51::KK51::KK51:

Günaydın kızlar,biz yardımcı kitapları aldık uygun yayınlarının 3.sınıf 5 tane kitap var.Geçan senede uygundan almıştık zaten.Bir tanesi tüm dersler değerlendirme kitabı o okula gelicek dolapta duracak ben ondan değerlendirme yapıcam demiş.Benimki uyanık ya akşam ben bunlara bakim biraz dedi bir iki sayfa göz gezdirdi sonra koyduk çantaya.Öğretmen bu sene deneme sınavları olduğunda size haber vericem katılmak istiyenler çocuğunu sokar faydalı bu sınavlar dedi.Bende istiyordum zaten hem sınav heyecanı yenmesi hemde zamana karşı sınava alışmaları birde çocuğun bilgisini görme amaçlı faydalı olur.Akşam izah ettim oğluma bunlar zevkli sınavlar senin notunu etkilemicek ama bilgi düzeyini görmüş olacaksın diye onunda aklına yattı.

günaydın cnm,ne güzel akşamınız iyi geçmiş.Birazını kendileri yapınca iyi oluyor.Ben sabahçılığı sevdim tek derdim dersini apar topar yapıp tv ye çok dalıyor evde olsam asla yapamaz bunu ama annanede bir şekilde sözünü dinletiyor.annemle kavga ediyorum bu sefer bir çocuğa laf geçiremiyosunuz diye.Dün kitabı vardı mesela okumamış akşamada geometri ödevi vardı onu bırakmış babası hakkından geldi biraz cetvelle tek tek çizdirdi benimki isyanlardaydı babacım karali kağıt cetvele luzum yok dedikçe babası hayır cetvelle yapıcaksın kullanmasını öğren dedi oflaya puflaya yaptı.Zaman aldı tabi bende üstüne kitabını okuttum.Birdaha asla akşama kitap bırakmıyacaksın gündüz tv karşısında oturana kadar kitabını bitir dedim.Kek istedi benden kakaolu yemekten sonra onu yaptım yatmadan yedi,birde annecim sen sınıfa göre yapta arkadaşlarımada dağıtırım diyo hey allahım ya:KK51::KK51::KK51:
bende sabah oğlanın öğretmeniyle konuştum sınıf rahata çok alışmış tatilde dedi. yazmayı çok veriyorum dedi.öğretmenin önünde oturan ufak tefek bir kız ama öğretmenim parmaklarım morarıyor diyor.bende puding yapıverdim genelde sütlaç yaparım.benim oğlanda anne bişeyler alıp dağıtalım sınıfta dedi.

günaydın canım,
Ohhh maşallah gözünaydın, başladı ödevlerini yapmaya.

Günaydın canım,
Eşin de iyi yapmış oh, pes etmemiş, alışsınlar tabii. Bonkör oğlan, yapıver annesi sen de, ne olacak sanki?:KK53::KK53:

Günaydın kızlar,biz yardımcı kitapları aldık uygun yayınlarının 3.sınıf 5 tane kitap var.Geçan senede uygundan almıştık zaten.Bir tanesi tüm dersler değerlendirme kitabı o okula gelicek dolapta duracak ben ondan değerlendirme yapıcam demiş.Benimki uyanık ya akşam ben bunlara bakim biraz dedi bir iki sayfa göz gezdirdi sonra koyduk çantaya.Öğretmen bu sene deneme sınavları olduğunda size haber vericem katılmak istiyenler çocuğunu sokar faydalı bu sınavlar dedi.Bende istiyordum zaten hem sınav heyecanı yenmesi hemde zamana karşı sınava alışmaları birde çocuğun bilgisini görme amaçlı faydalı olur.Akşam izah ettim oğluma bunlar zevkli sınavlar senin notunu etkilemicek ama bilgi düzeyini görmüş olacaksın diye onunda aklına yattı.
Hadi gözünaydın, kitaplarınız da geldi, iyi dersler size, başarılar.
Deneme sınavları faydalı olur tabii k, bizim de olur inşallah.

bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.

bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.
bizim bu gün saat 11 .00 de toplantı..gidimem tabi.
akşama konuşuruz ne kitap aldıracak söyleyecekmiş toplantıda.

zeliş seneleri devirmişsiniz.maşallah size..Allah daha nicelerini göstersin inşallah.
benim eşimin bugün doğum günü..akşam yemeğe mi gitsek acep ne yapsak kızlar..akıl verin. ya da eve pasta mı alsak.

haribucum. araştır bakalım futbol istiyorsa oğluşun. benim oğluş da futbol a düşkün..çok seviyor..hem oynar hem tv den maç izler.
kabak mı yedi oğluş..ay ne güzel..ama senin oğlan kıymalı yemekleri seviyor ki..ondan tadını sevdi demek.

bulgarcım.puding mi yaptın..bayılılııııııımmm..

ben de akşam sade kek yaptım..okul beslenmesi için..yedi yattı bizim sıpada..ediz daha erken yattı..

fadimecimmmmmmmmmmmm...şekerim günaydın...muckkkkkkkkkk

bizim ödevler şöyleydi hayat bilgisi çalışma kitabı 15-16. sayfa yapıldı.

bugün fen bilgisi duyu organları sınav varmış.test değil sınav dedi oğluşum..neyse artıkın..

bi dünya fotokopi yollamış.6 yaprak .12 sayfa eder..çok söylendi ama çok..alışmış tatile bulgarcım bizim oğlan da sizin sınıf gibi.

günaydın canım,

Günaydın canım,
Eşin de iyi yapmış oh, pes etmemiş, alışsınlar tabii. Bonkör oğlan, yapıver annesi sen de, ne olacak sanki?:KK53::KK53:

sürekli tembihliyorum yazılacağını bitir diye.kendisi de sevindi akşam hemen bitince ödevi.

günaydın canım,

Günaydın canım,

sağol cnm,artık tamamiyle maratona hazırız:KK52::KK52:

bizim bu gün saat 11 .00 de toplantı..gidimem tabi.
akşama konuşuruz ne kitap aldıracak söyleyecekmiş toplantıda.

zeliş seneleri devirmişsiniz.maşallah size..Allah daha nicelerini göstersin inşallah.
benim eşimin bugün doğum günü..akşam yemeğe mi gitsek acep ne yapsak kızlar..akıl verin. ya da eve pasta mı alsak.

haribucum. araştır bakalım futbol istiyorsa oğluşun. benim oğluş da futbol a düşkün..çok seviyor..hem oynar hem tv den maç izler.
kabak mı yedi oğluş..ay ne güzel..ama senin oğlan kıymalı yemekleri seviyor ki..ondan tadını sevdi demek.

bulgarcım.puding mi yaptın..bayılılııııııımmm..

ben de akşam sade kek yaptım..okul beslenmesi için..yedi yattı bizim sıpada..ediz daha erken yattı..

fadimecimmmmmmmmmmmm...şekerim günaydın...muckkkkkkkkkk

bizim ödevler şöyleydi hayat bilgisi çalışma kitabı 15-16. sayfa yapıldı.

bugün fen bilgisi duyu organları sınav varmış.test değil sınav dedi oğluşum..neyse artıkın..

bi dünya fotokopi yollamış.6 yaprak .12 sayfa eder..çok söylendi ama çok..alışmış tatile bulgarcım bizim oğlan da sizin sınıf gibi.
velilerden görüştüklerinden alırsın haberleri zaten akşama kadar.Benimki evet etli yemekleri sevdiği için sebzeleride kıymalı yapıyorum mecburen.Kıymalı semizotunada bayılıyo birtek ıspanak ve pırasayı zeytinyağlı olarak yiyor.Genede çoğu çocuğa nazaran iyi yemek konusunda.Geçen bamya yaptım onuda kuzu etli yaptım onuda severek yedi mesela.kıymalı bezelyeyide seviyor.Sizn öğretmende sınav konusunda hızlı çıkmış maşallah :)

X