İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bende kurs konusunu bekliyordum ama henüz bir gelişme yok olursa bilgilendiricez demiş.Birindende okul kursları kaldırıldı diye duydum inşallah kaldırılmamıştır.
okul kursu bizim de yok..ama karete , bale gibi kurslar varmış hafa sonu.

evet bizim kitap fiyatlarımız çok olmuyor zaten,bakalım sizede alınacak kitapları söyler cuma günü.Teşekkür ederiz bu arada teyzesi.İnşallah çocuklarımızın hepsi böyle iyi devam etsin.

heheheh......bence de ne dediğini bilmiyor sabah sabah

evet 30 tl. ucuzmuş.. bize 5 kitap aldırır..50tl

evet bizim kitap fiyatlarımız çok olmuyor zaten,bakalım sizede alınacak kitapları söyler cuma günü.Teşekkür ederiz bu arada teyzesi.İnşallah çocuklarımızın hepsi böyle iyi devam etsin.
aminnnn canım inşallah. Üniversite kazandıkları görmemizi de nasip etsin Rabbimiz.

canımmm merhaba

öyle ulu orta daldım ama arkadaşlarada merhaba

neden gelmiyorsun topice

özledim seniii
ayyyy canım benimmmm, ben de seni özledim. Nasılsın, iyi misin? birkaç topiğe birden girince çıkamıyorum, okullar da açıldıya, artık buradan devam edeceğim, şimdi bir de oraya daldım mı işler kalıyor. Sağol merak ettiğin, arayıp sorduğun için.

tamam canım iyi olduğuna sevindim tek sıkıntı bu olsun kuzumm

ben iyiyim bisde okullu olduk artık anasınıfına başladı oğlannn

sende sağol canım benimm öpüldünnn

Merhaba
benim oğluşumda 3.sınıf bu yıl. Sizin çocuklarınız ne güzel başında beklemeden ödevlerini yapıyorlar. Ben çok zorlanıyorum muhakkak başında oturmalıyım. Bu sene kızçemde 1.sınıf oldu oda abisinden ne görürse onu yapıyor. Zamanımızda kısıtlı akşam işten gelince yemek yiyip hemen ödeve başlamamız gerekiyor

aramıza hoşgeldin canım. Merak etme bizimkiler de başında durmayınca o ödevler baştan savma oluyor, illa ki bir kontrol yapılacak. Senin de hem 3.sınıf hem 1.sınıf zormuş gerçekten. Oğluna kendi başına çalışması için teşvik etmeye çalış, kızının daha çok ihtiyacı var çünkü bu sene. Eşin geç mi geliyor peki, biriniz kızla, biriniz oğlansa ilgilense.

hoşbulduk :)

aman aman eşim evde olmasın be ödev yaptırıken :) Gece çalışıyor o :)

hem zaten oğlum onunla ödev yapmak istemiyor. Ben ne kadar kızsam zorlasamda vazgeçemiyor benden paşam.
Ewet kızımın daha çok ihtiyacı olucak bir şekilde halledicez artık.

evet kıyamadıklarından biz öğretemiyoruz bazı şeyleri hazıra alışıyorlar çünkü.
tatilde babaannesine kaçıp gidiyor ama şimdi gidemez artık.dersler bir taraftan dersane bir taraftan bakalım napıcaz.

benimde akşam oldu işler bitmedi toplanıyorum yarın görüşürüz kızlar

ah canım yaaa, bu eşler genelde böyle. Var burda yapan eşler gerçi de, benim ki de istemez çalıştırmayı, kızlar da beni isterler. Allah yardımcın olsun senin de, bu yıl biraz daha büyüdüler artık, yapmaları lazım. Bir şekilde düzene oturtursunuz. Bu arada kendini tanıtır mısın, nerede yaşıyorsun, ne işle meşgulsün?
Ben Antalya da yaşıyorum, özel şirkette muhasebeciyim, 2 kızım var, biri 3.sınıf, biri 9.sınıf.

sana da kolay gelsin canım, bitmedi bir türlü yoğunluğun.

bizimki çok fena valla :) onun yanında ders yapamıyoruz bizim oğlan yüz buluyor babadan izin alıyor şu bitince yapıcam falan diye :) oda tabi kıyamıyor veriyor izini :) eee ama çocuğun uyku saati geliyor nasıl olucak bu ödevler ? bunları düşünmüyor babamız hiç .

bende muhasebeciyim :) istanbulda bi oluşum bide kızçem var aralarında 17 ay var

memnun oldum canım, meslektaşız desene.
ah bu erkekler aynen o kadar genişler ki, onlara kalsa dünya yıkılsa hiç yanii. seni çok iyi anlıyorum.

Hımmm yine kocalar çekiştirilmeye başlanmış mı sankim

yeni arkadaşım hoşgeldin aramıza uğrayamadım ben bugün

aynı şehirdeymişiz

ben biriyle başedemiyorum 2 çocuk ikiside okula gidiyor hemd eçalışıyorsun allah kolaylıklar versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…