İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

teşekkür ederim hoş bulduk. Zor ama güzel :) Yarım yamalakda olsa onlar için birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)

günaydın kızlarrr,
yine kimse gelmemiş, ben açıyorum topiği.
güzel bir gün olsun inşallah.
dün akşam matematik kitabında 11-12 .sayfaları vermiş ödev, onları yaptık, geometrik şekillerin açılımlarını çiziniz, bir de arkasında geometrik şekilleri vermiş, isimlerini yazınız. Türkçe den de dayanışma metninin devamındaki Kuşlar metniyle ilgili sorular vardı, onları yaptı üzerine.
Fen bilgisinde de yine dil sağlığı ile ilgili küçük bir paragfraf vardı onu defterine yazdı. Fazla bir ödev yoktu yani, 30 dakika gibi bir sürede bitti.

Hoşgeldin,iki çocuk da okullu işin çok zor hele küçük 1.sınıfa başlamış o dahada zor,Allah sana kolaylık versin.Zelişin dedği gibi bende işten gelince bir tanesiyle zor uğraşıyorum,bravo.

günyadın cnm,ödevleri bitirme süreleride kısaldı bu yıl daha çabuk yapıyorlar dimi,olsun o kadar ya 3.sınıf oldular artık farkı görelim azıcık

günyadın cnm,ödevleri bitirme süreleride kısaldı bu yıl daha çabuk yapıyorlar dimi,olsun o kadar ya 3.sınıf oldular artık farkı görelim azıcık
ödevleri bitirme süreleri ödev az olduğu için kısaldı, yeni öğretmenimiz fazla ödev vermiyorya, bakalım zamanla nasıl olacak?
akşam kare prizmanın açılımını çizioruz beraber, aldım elime cetveli ben yapıyom, kızım diyor anne bu işte bir yanlışlık var, benim yapmam gerekmiyor mu kendine bırakınca eliyle eciş-bücüş çiziyor, ben de cetvelle çiz o zaman dedim.

günaydın kızlar..
bizimde ödevlerimiz hayat bilgisinden vardı. Türkçeden de dayanışmanın böylesi metinin bilinmeyen kelimelerini bulup deftere yazdı.

Bizdede babası cetvelle çizdirdi öğretmen pek beğenmiş diğer arkadaşlarım cetvelle yapmamış anne onlara bişey demedi dedi.Performans ödevleri kaldırılmış bu yıl pek iyi olmuş biz yapıyorduk zaten.Öğretmen benim için ders içindeki performansları önemli demiş parmak kaldırmaları derse katılmaları gibi..

Günaydın kızlarrr

Dün akşam matematikten önceki günden kalan ödevlerini yapmış oğluş babasıyla prizma açılımları birde maket yapmışlar kağıttan kare prizma için :)))

Okuldan Tükçe'den dayanışmanın böylesi metnini yazmaya başlamışlar akşam onu tamamladı ama geç oldu saat yavaş yazıyoruz çünkü...

Sonrasında yemek faslı ve ardından küçük bir kutlamamaız vardı donraa hooop yatağa

Böyleydi akşamımız kızlar sabah sabah yine masa başındayız...

Günaydın :)

bizim öğretmenimiz bu yıl değişti ama biz hiç memnun değiliz. Cetvelle çocukların ellerine vuruyormuş :) Benim oğlumada vurmuş dün brn okula gitmek istemiyorum diyor. Birde ödev olarak bir hikaye kitabı vermiş bunun özetini çıkarın diye. Kitap da 64 sayfalık. Eee bu çocuk bir günde bu kitabı nasıl okuyup bitirsin. Birde hani siz diyorsunuz yaa matematikten geometrileri yapıyoruz diye. Biz hiç başlamadık ki onlara
hala 4 er 4 er deftere yazıyorlar çocuklar.

Bu vurma olayı çok canımı sıkıyor. Benim oğlum yaramaz bir çocuk hergün böyle yaparsa bu çocuk okuldan soğumaz mı?

günaydın canımmm

bizde öğretmenle problem yaşadık geçen sene sürekli öğretmenin ceza anlayışını anlatsam hayrete düşersin bilir buradaki kızlar...

dün bende sordum öğretmen ödev yapmayanlara ne ceza veriyor diye huylu huyundan vazgeçermi yine saçmalamaya devam

dün mesela oğluş ödevini yapamamıştıya sana ceza verdimi dedim hayır vermedi dedi

vurması çok kötü tabi veli toplantısında diğer velilerle birlik olup konuşabilirsiniz bence

Böyle vurarak olurmu ya hangi devirden kalmış o öğretmen acaba.Bence hemen veliler birleşip öğretmenle konuşmalısınız kesin bir dille,çocuklar okula gelmek istemiyor sırf bu yüzden diye.Baktınız başa çıkamıyorsunuz sizi dinlemiyor müdüre şikayet edin odamı olmadı il milli eğitime gidin çok sinirlendim şuan

günaydın canım..
oğluşu yemekten sonra yatırmışsın yemeği kaçta yediniz ki..
birde ne kutladınız merak ettim.

Günaydın cnm,bizimkide dün teyzesiyle bitirmişti ödevlerini teyzeside akşam bizde kaldı bu sabahta sınıfa ablam bırakmış pek rahattık yani.Hayırdır ne kutlaması?

günaydın canım..
ne demek çocuğa vurmak..velilerle toplanıp konuşmalısınız öğretmenle.
böyle insanlara öğretmen diyesim gelmiyor.

bende bunu bilmek istiyorum böyle birşey olduğunda şikayet edebiliyoruz değilmi. sonuçta yasak değil mi? zaten sözleşmeli, göndersinler bune yaaa. 2 haftadır doğru düzgün bişey anlatmadı zaten. Bu hafta sonu sanırım toplantı olucak bakalım. pis kadın çok sinir oldum yaaa.

Bizim öğretmende dün toplantıda velilere çocuklarla ilgili bir isteğiniz varmı ben herşeye açığım bana iletin lütfen demiş o kadar kibar canım öğretmenimiz..

Hayır tabiki yasak değil ve il milli eğitime giderse bu olay çok ciddi sıkıntı yaşarlar okula müfettiş gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…