günaydın canım..
dün Türkçe den dayanışma metnini deftere yazdı ve sorularını cevapladık.
matematikten şekillerle ilgili sorular vardı onları yaptık.
gündüzden tembihlemiştim yazını akşama bırakma diye.hepsini yazmamış kalanını yazdı yazıncaya kadar zaman geçiyor. fen ödevimiz kaldı uykusu geldi çünkü.
akşam çok gergindim o kadar da söyledim yaz diye. evde her iş bana bakıyor 5 dk dinlenme zamanım olmadan yatıyorum.insan bazen çok fena bunalıyor.
umarım öyledir zelişcim. Yoksa yani gerçekten zor, dün diyor ki kızım, anne ya bu öğretmen tahtayı silmesini bile beceremiyor, eski öğretmenimiz olsa şimdiye çoktan halletmişti diyor.günaydın canımmm
öğretmende yeni ya belki tansiyon ölçüyordur zamanla açılır birde okullarda yeni açıldı sıkmak istemiyorlar sanırım çocukları
bizimde akşam sadece 3 sayfa matematik ödevi varmış ama oğlan unutmuş telefonla sormuştuk üstelik, benim akşamki planlar suya düştü mecburen değişti ailece eve 10:00 civarı gidebildik hemen oğlanı yıkayıp yatırdım ödev de kaldı mecburen..
Yatakta diyorki anne ya öğretmen yapmadığım için beni tahtaya kaldırırsa, dedim ki özür dilerim öğretmenim bu akşam tamamlayacağım ödevimi dersin dedim, ya kabul etmezse dedi bende öğretmenim haklısınız bir daha olmaz dersin dedim :))))
bizim de geçen haftadan dayanışma metninin etkinlik ödevini yapmıştık ama tekrar aynı ödevi vermiş.günaydın canım..
dün Türkçe den dayanışma metnini deftere yazdı ve sorularını cevapladık.
matematikten şekillerle ilgili sorular vardı onları yaptık.
gündüzden tembihlemiştim yazını akşama bırakma diye.hepsini yazmamış kalanını yazdı yazıncaya kadar zaman geçiyor. fen ödevimiz kaldı uykusu geldi çünkü.
akşam çok gergindim o kadar da söyledim yaz diye. evde her iş bana bakıyor 5 dk dinlenme zamanım olmadan yatıyorum.insan bazen çok fena bunalıyor.
günaydın canım,bulgarcım bizim oğlanın da dün akşam ki ödevi dayanışma üzerineydi..bizim oğlan yazdı doldurdu..baktım tam benim istediğim gibi değil..kendi kafasına göre yazmış..dayanışmayı yardımlaşma gibi algılamış..tam olarak açılımını anlatamadım..
birlikte sınıfı temizlemek.
birlikte ödev yapmak falan yazmış..
aslında bi açıdan dayanışma olmuş oluyor..ama tam bilemedim yanı doğru mu yazdı diye..
çok müdahale etmek de istemiyorum..kızıyor..sen bilmezsin diyor..
matematik kitabını vermiş arkadaşı..onu geçirdik deftere.
eksik günleri tamamlıyoruz.
evet canım ya her zaman olmasa da arada şarteller atıyor.bizim babamız ödeve yardım etmez varsa yoksa tv izlemek.yazısı da baya bi güzelleşti hızlı yazcam diye harfleri eksik yazıyor sonra da sil yaz sil yaz oluyor.birinci sınıfta bir cümleyle sayfayı dolduruyordu ne günlerdi ya..günaydın canım baya bunalmışsın sen geçen sene bizde öyleydik ama daha bu sene başlamadık yazı olaylarına birde baba destek oluyor bizde yoksa çok zor...
dün akşam oğlanın dersini 10 dan sonra görünce bende çok sinirlendim ama hiç bişey demeyip tuttum kendimi birazda kendisi endişelensin bakalım inşallah bugün kontrol eder ödevlerini...
Sen de daha sene başından tavrını koy canım ne kadar yapabiliyorsa sen gidene kadar bitirse sanada ciddi kolaylık olur...
canımcım hoşgeldin özlettin kendini. nasılsın çocuklar nasıl..bulgarcım bizim oğlanın da dün akşam ki ödevi dayanışma üzerineydi..bizim oğlan yazdı doldurdu..baktım tam benim istediğim gibi değil..kendi kafasına göre yazmış..dayanışmayı yardımlaşma gibi algılamış..tam olarak açılımını anlatamadım..
birlikte sınıfı temizlemek.
birlikte ödev yapmak falan yazmış..
aslında bi açıdan dayanışma olmuş oluyor..ama tam bilemedim yanı doğru mu yazdı diye..
çok müdahale etmek de istemiyorum..kızıyor..sen bilmezsin diyor..
matematik kitabını vermiş arkadaşı..onu geçirdik deftere.
eksik günleri tamamlıyoruz.
umarım öyledir zelişcim. Yoksa yani gerçekten zor, dün diyor ki kızım, anne ya bu öğretmen tahtayı silmesini bile beceremiyor, eski öğretmenimiz olsa şimdiye çoktan halletmişti diyor.
siz neden akşam 10 da eve gittiniz?
Ah eşek sıparı desene, aynı benim kız da öyle biliyor musun, bişey oldu mu, ya öyle olursa, ya böyle olursa, sorar durur?
bizim de geçen haftadan dayanışma metninin etkinlik ödevini yapmıştık ama tekrar aynı ödevi vermiş.
biz de ödevsizlikten canımız sıkılıyor, siz yetiştirememekten, neyse bakalım canım, üzülme, zamanla düzene oturtursunuz.
Senin oğlana okuldan gelince kim bakıyordu?
Kızın ev işlerinde yardımcı olmuyor mu, biraz ondan destek al.
evet canım ya her zaman olmasa da arada şarteller atıyor.bizim babamız ödeve yardım etmez varsa yoksa tv izlemek.yazısı da baya bi güzelleşti hızlı yazcam diye harfleri eksik yazıyor sonra da sil yaz sil yaz oluyor.birinci sınıfta bir cümleyle sayfayı dolduruyordu ne günlerdi ya..
inşallah canım düzene oturur..dün ödev yetişmediği için bundan sonra yazar sanırım..umarım öyledir zelişcim. Yoksa yani gerçekten zor, dün diyor ki kızım, anne ya bu öğretmen tahtayı silmesini bile beceremiyor, eski öğretmenimiz olsa şimdiye çoktan halletmişti diyor.
siz neden akşam 10 da eve gittiniz?
Ah eşek sıparı desene, aynı benim kız da öyle biliyor musun, bişey oldu mu, ya öyle olursa, ya böyle olursa, sorar durur?
bizim de geçen haftadan dayanışma metninin etkinlik ödevini yapmıştık ama tekrar aynı ödevi vermiş.
biz de ödevsizlikten canımız sıkılıyor, siz yetiştirememekten, neyse bakalım canım, üzülme, zamanla düzene oturtursunuz.
Senin oğlana okuldan gelince kim bakıyordu?
Kızın ev işlerinde yardımcı olmuyor mu, biraz ondan destek al.
heeee anladım canım, arkadaşına hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tam da yerine düşmüşya, hayırlısı olsun.Neyse oturacak canım böyle böyle ama işte olan bize olacak , şimdi aklım oğlanda bide biliyorsun bizim öğretmenin ceza anlayışı gariptir...
Dün akşam servisteyken arkadaşım aradı oğlu psikoloji mezunu geçen yıl mezun oldu KPSS ye girmişti Şırnaka atanmış çarşamba günü gidecekmiş. Apar topar minik bir hediye alıp ziyaret için uğradım çok severim arkadşımıda oğlunu da...
Rehber öğretmen olarak atanmış çok sevindim. Sonra eşimle oğlanla oraya geldiler oturduk saat 10 a kadar ki oğluşun dersi yok sanıyorduk :) meğer varmış...
Kuaför işi de yattı haliyle, eşim yemekte yapmış yazık oldu çünkü arkadaşta yedik yemeği de :)))))
heeee anladım canım, arkadaşına hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tam da yerine düşmüşya, hayırlısı olsun.
Kız eşin yemek de mi pişiriyor senin maşallah maşallah, niye yazık olsun bugün yersiniz.
oğlan da dediğin gibi ödev kontrolü olursa, hatasını daha iyi anlar artıkın.
babaannesine sorsan ödev yapıp yapmadığını canım?inşallah canım düzene oturur..dün ödev yetişmediği için bundan sonra yazar sanırım..
oğlanı öğlen babaannesi alıyor.kızım şimdi derslerine baksın istiyorum 2 yıl üniversiteye hazırlanacak çünkü.
yatağını odasını toplasın kirlilerini banyoya atsın benim için yeter şu anda .
olsun kız, yemek yemektir sonuçta, kıymetini bil.yani işte işine gelirse bazen belli şeyleri yapar ben dedim diye yapmıştı yemek dediğimde ton balıklı mısırlı makarna canım :)
olsun kız, yemek yemektir sonuçta, kıymetini bil.
babannemizin yanında şu an yaşlı annesi var artık ne kadar ilgilenebilirse.babaannesine sorsan ödev yapıp yapmadığını canım?
Kızın da evet çalışması lazım ama arada değişiklik yapabilir. İnşallah gönlünüze göre bir yer kazanır.
ahhh ah hiç sorma o dert bende de var, anneanne-babaanneler kıyamıyor torunlara, olan da bizlere oluyor. Ama sen de tatilde bari iş ver canım, sorumluluk alsın, öğrensin, sana da yazık yani.babannemizin yanında şu an yaşlı annesi var artık ne kadar ilgilenebilirse.
kızımda tatilde bile yardımcı olmazdı babannesi çok tembel büyüttü onu.
canım benim ..iyiyiz..ben de sizi özledim..çocuklar iyi çok şükür.canımcım hoşgeldin özlettin kendini. nasılsın çocuklar nasıl..
şuna bak sen sen bilmezsin demişne çabuk öğrenmiş her şeyi..
kesinlikle katılıyorum fadimecim..yemek iyidir..olsun kız, yemek yemektir sonuçta, kıymetini bil.
hızlı yazmaya çalışıyorlar ya birazda ondan oluyoraaa ne güzelll yazısı güzelleşmiş, bizimde eğer yanında biz varsak güzel yazar yoksa baştan savma yazıyor :)