İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım benim ..iyiyiz..ben de sizi özledim..çocuklar iyi çok şükür.
bakıcıya gidip geliyorlar..yine ağladı ediz paşam çok..uykudan uyandırılıp bırakılınca bi tuhaf oluyor oğluş..sinirli oluyor..o yüzden ağlıyor teyzesi.
senin oğluş nasıl
ben bile uykumdan uyanınca sabah sabah sinirli oluyorum o yavrum olmasınmı.

inşallah canım düzene oturur..dün ödev yetişmediği için bundan sonra yazar sanırım..
oğlanı öğlen babaannesi alıyor.kızım şimdi derslerine baksın istiyorum 2 yıl üniversiteye hazırlanacak çünkü.
yatağını odasını toplasın kirlilerini banyoya atsın benim için yeter şu anda .
kız sizin eve gelip oğlan babaanneyemi gidiyor?eğer öyleyse kızda rahat çalışır en azından.

günaydın canım baya bunalmışsın sen geçen sene bizde öyleydik ama daha bu sene başlamadık yazı olaylarına birde baba destek oluyor bizde yoksa çok zor...

dün akşam oğlanın dersini 10 dan sonra görünce bende çok sinirlendim ama hiç bişey demeyip tuttum kendimi birazda kendisi endişelensin bakalım inşallah bugün kontrol eder ödevlerini...

Sen de daha sene başından tavrını koy canım ne kadar yapabiliyorsa sen gidene kadar bitirse sanada ciddi kolaylık olur...
evet canım,kendi sorumluluklarını öğrenmeleri gerek.Bende çok sinirlendiğimde ödev konusunda yardımda etmem yapmadan gidersin diyorum napim oyalanıyor sinirlendiriyor beni

Günaydın kızlar,dün benim oğlan arkadaşının annesinin cep telefonuyla beni aradı okul çıkışı annecim arkadaşıma gidebilirmiyim diye sonra kadın aldı telefonu gelsin bize oynasınlar akşam 5 te dedesi alır dedi.Bende olur dedim.Beşe kadar oyun oynamışlar gün yetmemiş beyefendiye tabi akşam da dersleri beraber yaptık çabuk bitti allahtan.Ben bu sabahçılık işini sevdim kızlar 9.30 da oğlanı yatırıyorum.10.30 dada kendim yatıyorum süper oluyo...Şu sıralarda toplantı var okulda ablamı gönderdim daha ses çıkmadı bakalım girelide 1 saat oldu.
maşallah oğlana, akıllı bıdık. İyi bari ödeviniz azmış da sorun çıkmamış, sosyalleşmiş işte, iyi olmuş. Arada öyle gitsin bence daha dersler de yoğun değil nasıl olsa? Bakalım neler çıkacak sizin toplantıdan, bize de bilgi ver canım.

Günaydın kızlar,dün benim oğlan arkadaşının annesinin cep telefonuyla beni aradı okul çıkışı annecim arkadaşıma gidebilirmiyim diye sonra kadın aldı telefonu gelsin bize oynasınlar akşam 5 te dedesi alır dedi.Bende olur dedim.Beşe kadar oyun oynamışlar gün yetmemiş beyefendiye tabi akşam da dersleri beraber yaptık çabuk bitti allahtan.Ben bu sabahçılık işini sevdim kızlar 9.30 da oğlanı yatırıyorum.10.30 dada kendim yatıyorum süper oluyo...Şu sıralarda toplantı var okulda ablamı gönderdim daha ses çıkmadı bakalım girelide 1 saat oldu.
aaa hoş geldin canımcım..ne güzel olmuş ..oğluşun eğlenmiş..yakışıklı eğlensin tabi

maşallah oğlana, akıllı bıdık. İyi bari ödeviniz azmış da sorun çıkmamış, sosyalleşmiş işte, iyi olmuş. Arada öyle gitsin bence daha dersler de yoğun değil nasıl olsa? Bakalım neler çıkacak sizin toplantıdan, bize de bilgi ver canım.
bizim de bu hafta içi gündüz toplantı varmış..ben gidemem..akşam konuşuruz dedi öğretmenimiz
tamam dedim
kaynak kitap konusu netleşmemiş.
bazı kaynak kitapları almıyoruz artık dedi..:KK12:

evet canım,kendi sorumluluklarını öğrenmeleri gerek.Bende çok sinirlendiğimde ödev konusunda yardımda etmem yapmadan gidersin diyorum napim oyalanıyor sinirlendiriyor beni
evet haklısın..öyle deyince nasıl tutuşuyorlar demi..iş başa düşüyor tabii.

kızlar durduk yerde video açılıyor mu ekranınızda..yuotube den..reklam videosu

ben bile uykumdan uyanınca sabah sabah sinirli oluyorum o yavrum olmasınmı.
bu mesajı görmemiştim..haklısın canım..ben uyanınca hemen kalkıveririm..ama işte oğluşum bana çekmemiş..çok huysuz oluyor uyanınca..hele ki hemen gidiyoruz diye giydirilmeye çalışınca annesi ...döverim seni anne diyor..bazen de bana pislik diyor..abisinden duymuş kelimeyi..ama anneye pislik denmez diyorum..anneler dövülmez , sevilir ve öpülür diyorum..hayırrrrr diyor ..:KK53::KK53::KK53:

kitaplar yarın alınacakmış 30 tl para istemişler parkta dağıtılacakmış.geçen senede öyle oldu müdür yanaşmıyor çünkü müdürden gizli almıştık.Kitapları alınca yazarım bende hangi yayınevinin.Fen bilgisini bu sene sevdirdik sevdirdik demiş öğretmen hayatlarında çok yer kaplıcak puanlama anlamındada demiş o yüzden bizden fen dersi için destek bekliyormuş.İşte çocuklar arasındaki anlaşmazlıklardan biraz söz etmiş velilerden tartışmalar falan olmuş sonlara doğru,ama sonra parka gidilmiş anlaşamayan velilerde oturup konuşmuş tatlıya bağlamış.Öğretmen zaten siz anlaşırsanız çocuklarınızda anlaşır demiş.Genel anlamda öğrencilerinden çok memnun olduğunu temiz pak ve çalışkan olduklarını söylemiş.Bu arada bizim hızlı öğretmen dün değerlendirme bile yaptı 2.sınıf matematik hayat bilgisi sorularından oğlum zordu dedi bugün sonuçları vermiş 1 yanlışı çıkmış 96 almış.İngilizcedende hepsi doğruymuş.Haftaya iyi başladık dolayısıyla.yardımcı kitap haricinde birde dersleri bittikten sonra (yardımcı kitabıda ders olarak veriyor)çalışmaları için bir test kitabı daha aldıracakmış.Bu sene bizi baya sıkacak belli ama iyide oluyor.Sonradan anlıcaz önemini.

bizim de bu hafta içi gündüz toplantı varmış..ben gidemem..akşam konuşuruz dedi öğretmenimiz
tamam dedim
kaynak kitap konusu netleşmemiş.
bazı kaynak kitapları almıyoruz artık dedi..:KK12:
Bende kurs konusunu bekliyordum ama henüz bir gelişme yok olursa bilgilendiricez demiş.Birindende okul kursları kaldırıldı diye duydum inşallah kaldırılmamıştır.

bu mesajı görmemiştim..haklısın canım..ben uyanınca hemen kalkıveririm..ama işte oğluşum bana çekmemiş..çok huysuz oluyor uyanınca..hele ki hemen gidiyoruz diye giydirilmeye çalışınca annesi ...döverim seni anne diyor..bazen de bana pislik diyor..abisinden duymuş kelimeyi..ama anneye pislik denmez diyorum..anneler dövülmez , sevilir ve öpülür diyorum..hayırrrrr diyor ..:KK53::KK53::KK53:
Sabah sabah afyonu patlamadan çocuğa sen ne söylersen söyle:mad::mad::mad:

kitaplar yarın alınacakmış 30 tl para istemişler parkta dağıtılacakmış.geçen senede öyle oldu müdür yanaşmıyor çünkü müdürden gizli almıştık.Kitapları alınca yazarım bende hangi yayınevinin.Fen bilgisini bu sene sevdirdik sevdirdik demiş öğretmen hayatlarında çok yer kaplıcak puanlama anlamındada demiş o yüzden bizden fen dersi için destek bekliyormuş.İşte çocuklar arasındaki anlaşmazlıklardan biraz söz etmiş velilerden tartışmalar falan olmuş sonlara doğru,ama sonra parka gidilmiş anlaşamayan velilerde oturup konuşmuş tatlıya bağlamış.Öğretmen zaten siz anlaşırsanız çocuklarınızda anlaşır demiş.Genel anlamda öğrencilerinden çok memnun olduğunu temiz pak ve çalışkan olduklarını söylemiş.Bu arada bizim hızlı öğretmen dün değerlendirme bile yaptı 2.sınıf matematik hayat bilgisi sorularından oğlum zordu dedi bugün sonuçları vermiş 1 yanlışı çıkmış 96 almış.İngilizcedende hepsi doğruymuş.Haftaya iyi başladık dolayısıyla.yardımcı kitap haricinde birde dersleri bittikten sonra (yardımcı kitabıda ders olarak veriyor)çalışmaları için bir test kitabı daha aldıracakmış.Bu sene bizi baya sıkacak belli ama iyide oluyor.Sonradan anlıcaz önemini.
maşallah oğluşuna..tebrik ederim..yanaklarından öperim.
:KK52::KK52::KK52:

kızlar durduk yerde video açılıyor mu ekranınızda..yuotube den..reklam videosu
face oluyor canım.

ayyy canım yaaa, onları unutması lazım, kötü kelimelere de hemen alışıveriorlar. ceza veririm diyerekten caydırmaya çalış, gerçi sabaha sabah çocuk da ne dediğini bilmiyordurya:KK53::KK53:
30 tl iyiymiş canım. Tamam canım yaz bakalım, bekliyoruz. Evet yaaa fen bilgisi de çok önemli, inşallah bizimkiler de sever.
Velilerin de anlaşması iyi olmuş nihayet yani.
Oğluşuna tebrikler canımcım:nazar::nazar::nazar::nazar: hep böyle sonuçlarla gelir inşallah.
Aman sıksın canım yaa, bak bizim ki doğru dürüst ödev bile vermiyor, sanırım bizim de cuma günü toplantı olacak.

X