benim oğlan bugün ilk gün okula gitti..bakalım neler neler söyler..akşam öğretmeniyle konuşurum.bizim de toplantı olacak bu hafta ama hangi gün bilemiyorum?
Aslında bende bayramda annemlerle olmak istiyorum ama kayınpder ameliyat olunca zaten gidemedik o sıra eşimde babasını görmek istiyor doğal olarak bize yine yol göründü.Yoksam istanbulun tadını çıkarmakda güzel olurdu.Canım hoşgeldinnn tatili bitirdin ve yine maratonumuz başladı...
heheheee bende sakladım akşam bizimkini 1 hafta boyunca oynanmıcak dedim :))))))
hoş geldin canım sana kolay gelsin o zaman uğra ama ara sıraa
oy oyyy neler yaşanmışşş kadına bak yaaa çok enteresan gerçekten. Ama arkadaşının dediğine katılmamak mümkün değil iyi çalışıyorsunda bire bir muatap olmuyorsun bunlarla...
Bizde cuma çalışmayacağız 28 ekim yarım gün resmi tatil ya o zaman tam gün çalışacağız kızlar.
bayramda da aslında bir yerlere gitsek mi dedik ama geçen bayramda evde olmayınca kimselerle bayramlaşamamıştık o yüzden İstanbulda olucaz bu bayramda nasip olursa...
çocuk zaten psikoloğa gidiyor,hatta bizim öğretmen ki kendisi hakikaten çok sabırlı ve hanfendi bir kadın artık kadının neresine geldiyse psikoloğunuzu çağırın okulada yarım günü burda bir asrınla geçirsi demiş.Bana gelen bişey olmadı benide aramadı,ama zorlarsa gördüğümde söylerim tabi.Diğer velilerde tepkilerini koymuşlar zaten..haribucum..kadın kötü yapmış yalnız..
çocukları korkutmuştur yalnız bulunca..
yemek bile yiyemediğine göre.
eğer kadını tanıyorsan ve seviyorsan sen söyleyebilirsin.
çocukların tek söyleyebileceği kişi öğretmenleri diye..yani o an ihtiyaç duydukları an direk öğretmene gidecekler tabi
öğretmenle konuşmak lazım..rehber öğretmene yönlendirsin çocuğu..belki çoktan yapmıştır öğretmeniniz bilemiyorum.
anne ile konuşmalı rehber öğretmen.
gerekirse bi doktora götürmeli..ilaç bile kullanması gerekebilir..çocuğun iyiliği için..çocuk rahat etsin yazık.
boncuk..yoğunsun yine
fadimecimm...evet doping gibi geldim işime..şükür..ama öğrenciler nefes aldırmıyor..hep tepemizdeler..öğrenci belgesi , fotokopi..e kendi yazışmalarımız derken yoğun geldi bana bugün.
zelişşşşşşşşşş..al tabletini elinden..sadece hafta sonu ödevleri bitince verebilirsin..ben öyle yapcam..
zaten 1 hafta okula gitmedi..bakalım bugün nasıl adapte olur.
öğretmeninize de Allah kolaylık versin..zor çocuklar öğretmenleri yoruyor.çocuk zaten psikoloğa gidiyor,hatta bizim öğretmen ki kendisi hakikaten çok sabırlı ve hanfendi bir kadın artık kadının neresine geldiyse psikoloğunuzu çağırın okulada yarım günü burda bir asrınla geçirsi demiş.Bana gelen bişey olmadı benide aramadı,ama zorlarsa gördüğümde söylerim tabi.Diğer velilerde tepkilerini koymuşlar zaten..
geçmiş olsun kayinpederine haribucum..Aslında bende bayramda annemlerle olmak istiyorum ama kayınpder ameliyat olunca zaten gidemedik o sıra eşimde babasını görmek istiyor doğal olarak bize yine yol göründü.Yoksam istanbulun tadını çıkarmakda güzel olurdu.
yapar yapar senin oğluş, yapmasa da sen bir yolunu bulursun. zaten fazla ödev vermemiştir ki öğretmen.benim oğlan bugün ilk gün okula gitti..bakalım neler neler söyler..akşam öğretmeniyle konuşurum.
1 haftalık ödevlerini veririm demişti telefonda..yapar demişti..umarım yapar yanii..
kaynak kitaplar konusunu da soracağım akşam
demi fadime..fazla ödev vermemiştir..öyle umuyorum.yapar yapar senin oğluş, yapmasa da sen bir yolunu bulursun. zaten fazla ödev vermemiştir ki öğretmen.
ay ne diyosun Antalya bile soğuksa, sizin oraları düşünemiyom. Geçen hafta benim ufaklığı hasta ettim, buzlu su koyarak çantasına. Canım yaaa, kıyamam oğluşlarına. İnşallah orta yol bulursun, olmazsa da apartmanda varsa onunla görüş canım, nasıl birisi acaba? Çocuklarına iyi bakabilecekse, bence anlaş, gelsin evde baksın. Bir de tek bir odaya kapatması çocukları, hoş değil zaten.demi fadime..fazla ödev vermemiştir..öyle umuyorum.
kızlar düzce sabahları çok soğuk..
çocukları uykularından kaldırdık sabah..çok zorlandık..2 çocuğu giydirdik..ediz i yorgana sardık..emir in beslenmesi , okul çantası, formalarını bi poşet yaptım..evden öyle çıktık..ediz i eve kadar eşim taşıdı..çünkü ayakkabılarını giydiremedik..çok ağladı bakıcıda..böyle giderse ben eve bakıcı alacağım kızlar..
evde odadan odaya geçiyorlar..odalarında oynuyorlar..salona geçiyorlar..canlarının istediği evde var..alıp yiyorlar..
ama bakıcının evinde salondan başka odaya geçmiyorlar..misafir gibi kalıyorlar..bu konu da önemli..tüm oyuncaklar evde..
sabah çok ağladı ediz.
bırakmadı beni..yalvardı bağıra bağıra..bi yandan da ağlıyor..ayaklarıma kapandı çocuk..
dedim ki bakıcımıza..doğumuna kadar bize gelsen ya.
gelemem dedi..
hani dedim soğukta zor oluyor..uyuyorlardı ..kaldırdım getirdim..ondan da ağlıyor, huysuzluk ediyor..
eşim izin vermez dedi
evde kimse yok dedim..
olmaz dedi..
bakalım belki fikri değişir..değişmezse apartmanımda bakmak isteyenler varmış..öyle duyum aldım..
sağol cnm,kayınpeder ayaktaki başparmağın kemiği olurya dışa çıkmış onu kestirdi.Diğer ayağındanda olacak bi süre sonra.Annemde yarın tahlil yaptıracak karaciğe için çarşamba sonucu alacak cumada dr una gidicez yine bakalım.Hayırlısı sonuçları alınca biz anlıyoruz zaten uzmanlaştık artık,inşallah iyi çıkar.geçmiş olsun kayinpederine haribucum..
annen nasıl ? sıkıntıları geçti mi?
Aslında iyi birini bulursan evde bakıcı çok daha iyi tabi.Yavrum kıyamam ya çocuklar kendini yabancı gibi hissediyor orda tabi ne kadar zor onlar için helede anne ve babayla uzun süre beraberlerdi,şimdi daha zor.Sen bir an önce güvenilir birileri bakın bencede.demi fadime..fazla ödev vermemiştir..öyle umuyorum.
çocukları uykularından kaldırdık sabah..çok zorlandık..2 çocuğu giydirdik..ediz i yorgana sardık..emir in beslenmesi , okul çantası, formalarını bi poşet yaptım..evden öyle çıktık..ediz i eve kadar eşim taşıdı..çünkü ayakkabılarını giydiremedik..çok ağladı bakıcıda..böyle giderse ben eve bakıcı alacağım kızlar..
evde odadan odaya geçiyorlar..odalarında oynuyorlar..salona geçiyorlar..canlarının istediği evde var..alıp yiyorlar..
ama bakıcının evinde salondan başka odaya geçmiyorlar..misafir gibi kalıyorlar..bu konu da önemli..tüm oyuncaklar evde..
sabah çok ağladı ediz.
bırakmadı beni..yalvardı bağıra bağıra..bi yandan da ağlıyor..ayaklarıma kapandı çocuk..
gelemem dedi..
hani dedim soğukta zor oluyor..uyuyorlardı ..kaldırdım getirdim..ondan da ağlıyor, huysuzluk ediyor..
eşim izin vermez dedi
evde kimse yok dedim..
olmaz dedi..
bakalım belki fikri değişir..değişmezse apartmanımda bakmak isteyenler varmış..öyle duyum aldım..
geçmiş olsun kayınpederine..ayakkabı giymekte zorlanıyordur kim bilir.sağol cnm,kayınpeder ayaktaki başparmağın kemiği olurya dışa çıkmış onu kestirdi.Diğer ayağındanda olacak bi süre sonra.Annemde yarın tahlil yaptıracak karaciğe için çarşamba sonucu alacak cumada dr una gidicez yine bakalım.Hayırlısı sonuçları alınca biz anlıyoruz zaten uzmanlaştık artık,inşallah iyi çıkar.
evet haribucum..çok zor..Aslında iyi birini bulursan evde bakıcı çok daha iyi tabi.Yavrum kıyamam ya çocuklar kendini yabancı gibi hissediyor orda tabi ne kadar zor onlar için helede anne ve babayla uzun süre beraberlerdi,şimdi daha zor.Sen bir an önce güvenilir birileri bakın bencede.
fadimecimmmYEŞİMCİM geçmiş olsun kayınpederine, Allah kolaylık versin.
Annenin de güzel güzel haberlerini alırsınız inşallah.
Aslında bende bayramda annemlerle olmak istiyorum ama kayınpder ameliyat olunca zaten gidemedik o sıra eşimde babasını görmek istiyor doğal olarak bize yine yol göründü.Yoksam istanbulun tadını çıkarmakda güzel olurdu.
demi fadime..fazla ödev vermemiştir..öyle umuyorum.
sabah çok ağladı ediz.
gelemem dedi..
eşim izin vermez dedi
evde kimse yok dedim..
olmaz dedi..
evet haribucum..çok zor..
1 yılın içinde 3 bakıcımız oldu.
ilk olanı biliyorsunuz zaten meşhuurr .
2. si iyiydi..üst komşumdu ..seviyorduk onu..arada süt veriyordu oğlana..en azından canının birşeyler çekebileceği aklına geliyordu..arada ceviz kırıp yediriyordu oğlana ..ne bileyimmbi annenin aklına gelen şeyleri yapıyordu .zaten kendinin de 2 yaşında kızı vardı evde..taşındı gitti..gitmeseydim ikisine de bakarım demişti..
3. sü de şimdiki bakıcımız..o da iyi ama çok ağır..çok yavaş..ve şimdi 7 ayı bitti..hamile..kasım sonu doğum olacakmış..iyice ağırlaştı..öyle yemeye içmeye düşkün değil..o yüzden de oğlanlara alternatif yiyecekler sunmuyor..öğünde yemeğini yiyememişse emir (çok yemek seçiyor) bir sonraki öğüne kadar aç..bir sonraki öğün de yiyemeyeceği bir yemek varsa ..akşam ben gelinceye kadar aç.
işte böyle..
kısa zamanda 3 bakıcı..umarım iyi bi tane buluruz..ben de az yorulurum.
fadimecimmm
akşama ne yemek var
ben dün akşam tavuk haşladım..
suyuna pilav yapmayı düşünüyorum eve gidince..ve karpuz..karpuzun son zamanları..
inşallah şekerim ..inşallah..Geçmiş olsun canım kayınpederine... Olsun bütün kış İstanbuldayız zaten bayramda zaten yine heryer kalabalık olur çünkü pek izinli gün sayısı olmadığı için çoğu insan şehirde kalmayı tercih edecek.
oyyy yazıkl kıyamam kuzulara zor be işin arkadaşım allah kolaylıklar versinnn inşallah bulursun evde bakacak birini...
bu bakıcı olayını çözdemen huzur yok sana insanın gözünün arkada kalması çok kötü umarım kısa sürer arayışın canım...
heheheee yazdım öte tarafta görmüşsündür :)))
akşama kuru fasulye pilavım var canım, cuma gününden kalma, o gün yedik, sonrasında başka şeyler girdi araya.fadimecimmm
akşama ne yemek var
ben dün akşam tavuk haşladım..
suyuna pilav yapmayı düşünüyorum eve gidince..ve karpuz..karpuzun son zamanları..
günaydın kızlarr,
akşam yine fazla ödevimiz yoktu, 1 sayfa matematik fotokopi kağıdı, üzerine yazdık. Türkçe de de önceki verdiği aynı ödevi vermiş, işimiz var bu öğretmenle ya, hadi bakalım. Biz alışkın değiliz böyle az ödeve
günaydın canım..günaydın kızlarr,
akşam yine fazla ödevimiz yoktu, 1 sayfa matematik fotokopi kağıdı, üzerine yazdık. Türkçe de de önceki verdiği aynı ödevi vermiş, işimiz var bu öğretmenle ya, hadi bakalım. Biz alışkın değiliz böyle az ödeve