İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ay yeni arkadaşlar gelmiş..ne güzel..topik şenlenmiş..
SENANAZ dan haber yok mu hala kızlar.
Sen nerelerdesin bakimmmm.Hoşgeldin nihayet tatil bitti.Ama gördüğümüz kadarıyla dolu dolu güzel bir tatil geçirdin.Senin olan enerjinin 2 katına katlandığını düşünüyoruz topikçe:KK70::KK70::KK70:

ben o filmi hiç unutamam..çok etkileyiciydi.
büyük için uygun bir kitap..ama küçük kızın okumasın mümkünse..korkarr..
hoşgeldin cancazım, nasılsın, özledik seni? Yok kız, ufaklık nerdeee, minik minik kitaplar okuyor o daha, 40 sayfalık vs.:KK53::KK53:

Kızlar Merhaba,

Herkesin güzel geçmiş sanırım h.sonu.Ben c.tesi tamgün çalıştım, pazar günü dışarı kahvaltıya gittik ailece.Çok iyi geldi.Diğer işler rutin ev işleri zaten.

Kızlar işler çok çok yoğun bu hafta. Malum biz de kdv haftası.

Böyle bir selam verip çıkmak zorundayım.

Dilekcim hoşgeldin bu arada.
Allah kolaylık versin canım.:KK68::KK68:

Herkese merhaba,kurbanlıklar bakılmış galiba ön bilgiler edinilmiş ne güzel.Biz arife günü işe gelmicez yarım gün iznimizden kesilecek gerçi her sene aynısı oluyor bir yere gidecekler içinde iyi oluyor.Bizde erdeğe kayınpedere gidicez ayağından ameliyat oldu biz izindeyken gidemedik bi görelim bayramda bakalım.Perşembe akşamından çıkabiliriz yola genede kalabalık olur sanırsam.

Bizim cuma günü okulda vukaat varmış kızlar.Benim oğlan ve birkaç kişi sınıftan bir çocuğu öğretmene şikayet etmişler.Çocukta davranış bozukluğu ve zarar verme var.Habire itip kakan düşüren can yakan bir çocuk öğretmende çok şikayetçi fakat biz annesiyle arkadaşız görüşüyoruz seviyoruzda kadını.Fakat cuma günü oğlunun şikayet edildiğini öğrenince çıldırmış çocukları kenara çekmiş siz niye önce bana söylemiyosunuzda öğretmene söylüyosunuz diye.Çocuklar onu nerde bulacaksa.Benimki dedesiyle hemen eve dönmüş o yüzden bişey diyememiş ama diğerlerini çıkışta parkta yakalamış kenarda konuşmuş önce bana söyleyin böyle yapmayın diye ama gariplerim tırsmışlar kadından tavrı nasılsa artık bir tanesi yemek bile yememiş o akşam dün annesinden öğrendim.Diğer bir veliyide cepten aramış kavga etmiş.Birde mahçup olacağına kadın herkesin içinde benim çocuğum ne yapmışsa doğru yapmıştır ben ona inanıyorum demiş.Öğretmenede bağırıp çağırıyor,bizim öğretmende sessiz garibim çok baş edemiyor.açıkçası.Yarınada veli toplantısı koymuş öğretmen ama ablamı göndericem.Kızlar iyiki çalışıyosun bu ortamları yaşamıyorsu dedi çok canları sıkılmış cuma günü..
kayınpedere geçmiş olsun canım. Aaaaa önce annesini tedavi ettirmek lazım desene hayret birşey canım yaaa. Gerçekten terbiyesizlik ama kadının yaptığı bak şuna yaaaa.

günaydın cnm,hangi kitabı aldı bakim senin ufaklık?mangal süpermiş ya benim eşimde ölüyo mangal için tam benimkine göre sizin orası:KK48::KK48:
canım küçük define avcıları kitabını aldık.http://img1.dr.com.tr/pimages/Conte...6306/cce7bad7-d203-4b0e-ad1a-0a9bd7ee70a2.jpg

günaydın cnm,hangi kitabı aldı bakim senin ufaklık?mangal süpermiş ya benim eşimde ölüyo mangal için tam benimkine göre sizin orası:KK48::KK48:
buyrun gelin canım, müstakil ev olunca işte rahat rahat takılıyoruz. Yoksa apartmanda nerdeee, eşin haklı yani, gerçekten apartmanda yarı köle gibi bişeyiz, çocuklara bile durun, yavaş, koşmayın, müstakilde öyle mi istediğin gibi koştursun çocuk. Bahçene çık, gerçekten bazen insan istiyor yaniii.

kızçeler günaydın..
işe geldim bugün..
dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına geldim.
emir bu gün ilk kez okula gidiyor.
dün aldım bakıcıdan kitaplarımızı..kapladım..o bizim için geçen hafta öğretmenimizden almıştı kitaplarımızı

Canım hoşgeldinnn tatili bitirdin ve yine maratonumuz başladı...

ah zeliş ah..bizde de var..kayınvalidem emir e doğum günü hediyesi almış ipad mini almış..ne olduğunu da bilmiyorum ya..işte ..kabaca kullandım biraz..ama eve gelince aldım elinden..dün çok istedi ama çıkarmadım ortaya..parka gittik..bisiklet sürdük..yeterince abarttı zaten tatilde..hem bilgisayar hem ipad ..kafayı yedim.

heheheee bende sakladım akşam bizimkini 1 hafta boyunca oynanmıcak dedim :))))))

Kızlar Merhaba,

Herkesin güzel geçmiş sanırım h.sonu.Ben c.tesi tamgün çalıştım, pazar günü dışarı kahvaltıya gittik ailece.Çok iyi geldi.Diğer işler rutin ev işleri zaten.

Kızlar işler çok çok yoğun bu hafta. Malum biz de kdv haftası.

Böyle bir selam verip çıkmak zorundayım.

Dilekcim hoşgeldin bu arada.

hoş geldin canım sana kolay gelsin o zaman uğra ama ara sıraa

Herkese merhaba,kurbanlıklar bakılmış galiba ön bilgiler edinilmiş ne güzel.Biz arife günü işe gelmicez yarım gün iznimizden kesilecek gerçi her sene aynısı oluyor bir yere gidecekler içinde iyi oluyor.Bizde erdeğe kayınpedere gidicez ayağından ameliyat oldu biz izindeyken gidemedik bi görelim bayramda bakalım.Perşembe akşamından çıkabiliriz yola genede kalabalık olur sanırsam.

Bizim cuma günü okulda vukaat varmış kızlar.Benim oğlan ve birkaç kişi sınıftan bir çocuğu öğretmene şikayet etmişler.Çocukta davranış bozukluğu ve zarar verme var.Habire itip kakan düşüren can yakan bir çocuk öğretmende çok şikayetçi fakat biz annesiyle arkadaşız görüşüyoruz seviyoruzda kadını.Fakat cuma günü oğlunun şikayet edildiğini öğrenince çıldırmış çocukları kenara çekmiş siz niye önce bana söylemiyosunuzda öğretmene söylüyosunuz diye.Çocuklar onu nerde bulacaksa.Benimki dedesiyle hemen eve dönmüş o yüzden bişey diyememiş ama diğerlerini çıkışta parkta yakalamış kenarda konuşmuş önce bana söyleyin böyle yapmayın diye ama gariplerim tırsmışlar kadından tavrı nasılsa artık bir tanesi yemek bile yememiş o akşam dün annesinden öğrendim.Diğer bir veliyide cepten aramış kavga etmiş.Birde mahçup olacağına kadın herkesin içinde benim çocuğum ne yapmışsa doğru yapmıştır ben ona inanıyorum demiş.Öğretmenede bağırıp çağırıyor,bizim öğretmende sessiz garibim çok baş edemiyor.açıkçası.Yarınada veli toplantısı koymuş öğretmen ama ablamı göndericem.Kızlar iyiki çalışıyosun bu ortamları yaşamıyorsu dedi çok canları sıkılmış cuma günü..

oy oyyy neler yaşanmışşş kadına bak yaaa çok enteresan gerçekten. Ama arkadaşının dediğine katılmamak mümkün değil iyi çalışıyorsunda bire bir muatap olmuyorsun bunlarla...

Bizde cuma çalışmayacağız 28 ekim yarım gün resmi tatil ya o zaman tam gün çalışacağız kızlar.

bayramda da aslında bir yerlere gitsek mi dedik ama geçen bayramda evde olmayınca kimselerle bayramlaşamamıştık o yüzden İstanbulda olucaz bu bayramda nasip olursa...

Canım hoşgeldinnn tatili bitirdin ve yine maratonumuz başladı...

heheheee bende sakladım akşam bizimkini 1 hafta boyunca oynanmıcak dedim :))))))

hoş geldin canım sana kolay gelsin o zaman uğra ama ara sıraa

oy oyyy neler yaşanmışşş kadına bak yaaa çok enteresan gerçekten. Ama arkadaşının dediğine katılmamak mümkün değil iyi çalışıyorsunda bire bir muatap olmuyorsun bunlarla...

Bizde cuma çalışmayacağız 28 ekim yarım gün resmi tatil ya o zaman tam gün çalışacağız kızlar.

bayramda da aslında bir yerlere gitsek mi dedik ama geçen bayramda evde olmayınca kimselerle bayramlaşamamıştık o yüzden İstanbulda olucaz bu bayramda nasip olursa...
gezdin zaten yeterince bir bayram evde otur dermişim:KK53::KK53::KK53:
insan evi de özlüyor boşver, iyi gelir sana.
Biz 28 ekim olsun, 29 ekim olsun tam gün çalışırız canım, o dediğine yorum yapamayacağım:63::63:

gezdin zaten yeterince bir bayram evde otur dermişim:KK53::KK53::KK53:
insan evi de özlüyor boşver, iyi gelir sana.
Biz 28 ekim olsun, 29 ekim olsun tam gün çalışırız canım, o dediğine yorum yapamayacağım:63::63:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet gezdik canım çok şükür hepimiz yaptık tatillerimizi hazırız değil mi yeni döneme :))))

evet sizin işi o yanı kötü işte resmi tatil kavramı yok ama iyi yönünden bak bi tek senin firman tatil hediye ediyor size değil mi ama :))

Kızlar önlü arkalı İngilizce kart hazırlamam lazım oğluşa var mı öneriniz..

Sadece özneler için hazırlayacağım şimdilik

Açıkçası önlü arkalı nasıl yaparım en kolay yaaa, yazıcıdan çıkaracağım, yapıştırma olabilir ama oda zahmetli, başka kelimeler için internetten hazır kartlar buldum satılan ama özneler için yok ne yazık ki

Kızlar önlü arkalı İngilizce kart hazırlamam lazım oğluşa var mı öneriniz..

Sadece özneler için hazırlayacağım şimdilik

Açıkçası önlü arkalı nasıl yaparım en kolay yaaa, yazıcıdan çıkaracağım, yapıştırma olabilir ama oda zahmetli, başka kelimeler için internetten hazır kartlar buldum satılan ama özneler için yok ne yazık ki
özneler derken
ben
sen
o vs.vs. gibi mi?

özneler derken
ben
sen
o vs.vs. gibi mi?

evet canım aynen bugün halletmem laızm

şöyle düşünüyorum önünde bir resimle anlatım ve altında İngilizce ifade, arkasında ise ya Türkçe anlamı yada sadece İngilizce sözcük

haribucum..kadın kötü yapmış yalnız..
çocukları korkutmuştur yalnız bulunca..
yemek bile yiyemediğine göre.
eğer kadını tanıyorsan ve seviyorsan sen söyleyebilirsin.
çocukların tek söyleyebileceği kişi öğretmenleri diye..yani o an ihtiyaç duydukları an direk öğretmene gidecekler tabi

öğretmenle konuşmak lazım..rehber öğretmene yönlendirsin çocuğu..belki çoktan yapmıştır öğretmeniniz bilemiyorum.
anne ile konuşmalı rehber öğretmen.
gerekirse bi doktora götürmeli..ilaç bile kullanması gerekebilir..çocuğun iyiliği için..çocuk rahat etsin yazık.

boncuk..yoğunsun yine

fadimecimm...evet doping gibi geldim işime..şükür..ama öğrenciler nefes aldırmıyor..hep tepemizdeler..öğrenci belgesi , fotokopi..e kendi yazışmalarımız derken yoğun geldi bana bugün.

zelişşşşşşşşşş..al tabletini elinden..sadece hafta sonu ödevleri bitince verebilirsin..ben öyle yapcam..
zaten 1 hafta okula gitmedi..bakalım bugün nasıl adapte olur.

evet canım aynen bugün halletmem laızm

şöyle düşünüyorum önünde bir resimle anlatım ve altında İngilizce ifade, arkasında ise ya Türkçe anlamı yada sadece İngilizce sözcük
değişik bi ödevmiş zeliş.
ben kartına oğluşunun resmini yapıştır. aldına "I" yaz..arkasına" ben" yaz.
sen kartına öyle alelade bi kişi çiz..çöpten bi adam olabilir..ona da yaz..
o kartına bi isaret parmağı çiz..uzaktaki bi kişiyi göstersin.. "O" olsun ..
biz , siz , onlar . da aynı şekilde

biz kısmına çöpten sizin aileyi çizebilirsin..oğluşun , eşin ve sen.."biz" olur..
sevdikleri olursa kartta daha kolay öğrenir sanıyorum:KK50:

değişik bi ödevmiş zeliş.
ben kartına oğluşunun resmini yapıştır. aldına "I" yaz..arkasına" ben" yaz.
sen kartına öyle alelade bi kişi çiz..çöpten bi adam olabilir..ona da yaz..
o kartına bi isaret parmağı çiz..uzaktaki bi kişiyi göstersin.. "O" olsun ..
biz , siz , onlar . da aynı şekilde

biz kısmına çöpten sizin aileyi çizebilirsin..oğluşun , eşin ve sen.."biz" olur..
sevdikleri olursa kartta daha kolay öğrenir sanıyorum:KK50:

canım yaaa süpersin valla hemen şu önümdeki işleri halledeyimde başlayayım bari yapmayaaa ayy valla çok iyi oldu bu teşekkür ederim canım benimmmm :KK15::KK15:

günaydın canım,
senini de güzel geçmiş hafta sonun, ne güzel annenlerde, evde
Bizim henüz fotokopi makinası çalışmıyormuş, ne biçim okul, daha bir makinayı çalıştıramadılar, şimdilik kitaptan yapıyoruz.

kaynak kitap alıyor musunuz kızlar?
Bizimde yarın toplantı 10.30 da valla ben ablamı göndericem bakalım yarın söyler kitap olayını.Ben bu sene okul kurslarının kaldırıldığını duydum.Bende göndermek istiyordum bu sene bakalım yarın çıkar kokusu

hoşgeldin cancazım, nasılsın, özledik seni? Yok kız, ufaklık nerdeee, minik minik kitaplar okuyor o daha, 40 sayfalık vs.:KK53::KK53:

Allah kolaylık versin canım.:KK68::KK68:

kayınpedere geçmiş olsun canım. Aaaaa önce annesini tedavi ettirmek lazım desene hayret birşey canım yaaa. Gerçekten terbiyesizlik ama kadının yaptığı bak şuna yaaaa.

canım küçük define avcıları kitabını aldık.http://img1.dr.com.tr/pimages/Conte...6306/cce7bad7-d203-4b0e-ad1a-0a9bd7ee70a2.jpg
Sağolasın cnm.Seninkide macera kitapları seviyor desene.Benim oğlanda bayılır macera kitaplarına.Kadın evet normalde çok iyi bir insan ama herkesin 2.bir yüzü var ya çok fena çıkarmış ortaya.

Bizimde yarın toplantı 10.30 da valla ben ablamı göndericem bakalım yarın söyler kitap olayını.Ben bu sene okul kurslarının kaldırıldığını duydum.Bende göndermek istiyordum bu sene bakalım yarın çıkar kokusu
bizim de toplantı olacak bu hafta ama hangi gün bilemiyorum?

X