günaydınlar herkese,
güzel bir hafta diliyorum.
cumartesi çarşı ve avm gezmesindeydik, büyük kızıma yedek forma aldık. Sonra Özdilek D&R dan birer kitap aldılar, dondurma ısmarladım, eve geçtik. Pazar günü sabah temizlik, öğleden sonrası anneannede mangal keyfi ile geçti. güzeldi, sonrasında kurban pazarına keçilere bakmaya gittikBenim ufaklık çok seviyor, pazar da yolumuzun üzerinde zaten. Ödevleri cumartesi günü tamamladılar. Ben kontrol edemedim ama, düzelttireceğim korkusuyla getirmedi kızım bana. doğrudur anne dooğru deyip geçti.
günaydın canımcımmm
ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz en çok hangi kitapları aldığınızı merak ettim birde buradaki D&R da doğan yayıncılık kitaplarında kampanya var sizin orada da var mı?
Bizde temizlik işlerimizi cuma akşamı bitirdik geç saatlere kadar uğraştık ama bitti. Sadece ütü ve yemeklerim kaldı haftasonuna. Oğlanın ödevleride azdı oda cumadan yaptı ödevleri.
cumartesi eşimle fuar ziyaretine gittik oğlanıda bir arkadaşa bıraktım. Bu arada seviye tespit sınavı oldu orada. Oğlanı ve arkadaşı alıp avm ye gittik biz çay içtik onlar ata bindiler :)) (oyuncak atlara:)))
cumartesi akşam eşimi dişçiye götürdük oğluşla, pazar sabahı kahvaltıda misafirlerim vardı erken kalktım onları
ağırlamak için.
Dün akşamda dışarı çıktık gezmeye ama avm lee girmek mümkün değil heryer o kadar kalabalık ki herkes bayram alışverişine başlamış...
Bizde marketlerin kurban uygulamalarına baktık bugünde bağış alan kurumların şartlarını inceleyeceğim...
böyle yine geçti bitti haftasonu...
sağolasın canım, büyük kızım 6.his diye bir kitap almış, bu filmi vardıya onun kitabı sanırım. Ufaklığa da seri var bir tane ama şu an adını hatırlamıyorum, onun kitaplarından gittikçe 1 tane alıyoruz, beğeniyor da. Ben kendim kitap bakmadım açıkçası, evde bir sürü okunmamış kitap var, bu aralar hiç okuma yapmıyorum.günaydın canımcımmm
ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz en çok hangi kitapları aldığınızı merak ettim birde buradaki D&R da doğan yayıncılık kitaplarında kampanya var sizin orada da var mı?
Bizde temizlik işlerimizi cuma akşamı bitirdik geç saatlere kadar uğraştık ama bitti. Sadece ütü ve yemeklerim kaldı haftasonuna. Oğlanın ödevleride azdı oda cumadan yaptı ödevleri.
cumartesi eşimle fuar ziyaretine gittik oğlanıda bir arkadaşa bıraktım. Bu arada seviye tespit sınavı oldu orada. Oğlanı ve arkadaşı alıp avm ye gittik biz çay içtik onlar ata bindiler :)) (oyuncak atlara:)))
cumartesi akşam eşimi dişçiye götürdük oğluşla, pazar sabahı kahvaltıda misafirlerim vardı erken kalktım onları ağırlamak için.
Dün akşamda dışarı çıktık gezmeye ama avm lee girmek mümkün değil heryer o kadar kalabalık ki herkes bayram alışverişine başlamış...
Bizde marketlerin kurban uygulamalarına baktık bugünde bağış alan kurumların şartlarını inceleyeceğim...
günaydın canım,günaydın kızlar..dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz.
bizde cumartesi iş çıkışı oğlanla anneme gittik akşamda dışarı çıktık gezdik biraz.
pazar günü pazara gittik,temizlik yaptım, pasta yaptım akşama kadar öyle geçti.
ödevlerimiz ise matematikten düzlemle ilgili fotokopi kağıdında sorularımız vardı.
Türkçe den fotokopi kağıdında 2 tane hikaye vardı ilk bir kaç cümle yazılmış gerisini biz tamamladık.
günaydın kızlar..dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz.
bizde cumartesi iş çıkışı oğlanla anneme gittik akşamda dışarı çıktık gezdik biraz.
pazar günü pazara gittik,temizlik yaptım, pasta yaptım akşama kadar öyle geçti.
ödevlerimiz ise matematikten düzlemle ilgili fotokopi kağıdında sorularımız vardı.
Türkçe den fotokopi kağıdında 2 tane hikaye vardı ilk bir kaç cümle yazılmış gerisini biz tamamladık.
sağolasın canım, büyük kızım 6.his diye bir kitap almış, bu filmi vardıya onun kitabı sanırım. Ufaklığa da seri var bir tane ama şu an adını hatırlamıyorum, onun kitaplarından gittikçe 1 tane alıyoruz, beğeniyor da. Ben kendim kitap bakmadım açıkçası, evde bir sürü okunmamış kitap var, bu aralar hiç okuma yapmıyorum.
Sizin ne güzel cuma akşamından bitirmişsin temizliği, hafta sonu sana kalmış.
nasıl geçmiş seviye tesbit sınavı, arkadaşın evinde kendiniz mi yaptırdınız yani? Bizim de bu hafta toplantı olacak, yardımcı kitap alınacak mı ona karar verilecek.
fuar ne fuarıydı canım? dolu dolu bir haftasonu geçirmişsin yine, pazar kahvaltıya da zor olmadı mı misafir, sabah sabah telaşe.
Bayrama yakın alışveriş yapmak da delilik olmalı, o kalabalıkta yani?
günaydın canım,
senini de güzel geçmiş hafta sonun, ne güzel annenlerde, evde
Bizim henüz fotokopi makinası çalışmıyormuş, ne biçim okul, daha bir makinayı çalıştıramadılar, şimdilik kitaptan yapıyoruz.
kaynak kitap alıyor musunuz kızlar?
kaynak kitap için bişi söylenmedi daha yakında toplantı olur o zaman söylerler.günaydın canım,
senini de güzel geçmiş hafta sonun, ne güzel annenlerde, evde
Bizim henüz fotokopi makinası çalışmıyormuş, ne biçim okul, daha bir makinayı çalıştıramadılar, şimdilik kitaptan yapıyoruz.
kaynak kitap alıyor musunuz kızlar?
kızım dersaneye başladı cumartesi günü. hafta sonları gidecek 2 gün.canım sizinde keyifli geçmiş haftasonunuz ne güzelkızından bahsetmemişsin o ne yapıyor ödevler başladı mı?
kızım dersaneye başladı cumartesi günü. hafta sonları gidecek 2 gün.
gezip tozmalar bitti ders çalışsın test çözsün bol bol.
İnşallah ufaklar da alışır canım okumaya.hımm evet hatırladım o filmi izlemedim sanırım ama hiç yabancı değil, ayyy çopk güzle canım yaa kızın şimdiden seri kitapları okumaya başlamış inşallah allahım darısı başımıza...
Sınav arkadşaımın çalıştığı eğitim kurumunda yapıldı canım Türkçe matematik baya iyi ama hayat bilgisi vasat geçmiş çok sıkılmış zaten üst üste olunca aslında çok fazla değildi sorular ama işte...
fuar franchising/bayilik fuarıydı canım eşim için gittik gezdik keyifli geçti ne yalan söleyim pek istekli değildim aslında ama...
Pazar sabahıda gelenler yabancı değildi cumartesi arayıp sana gelsek kahvaltıya diyince bişey diyemedim sadece akşamdan biraz hazırlık yaptım birde sabah erken kalktım...
Ben de toplantıyı bekliyorum, bakalım ne diyecekler?bu konuyu dün konuştuk eşimle öğretmenin geçen yıl aldırdığı setleri çok beğenmedik ama toplantı yapılmadan da almak istemiyorum açıkçası çünkü bazen okulda da yaptırıyor, birden fazla zaten almam bir taneyi bile bitiremedik geçen yıl o yüzden mecburan bizde bekleyeceğiz toplantıyı ama şu internetten şifre alımını da yapmayı düşünüyorum ben kızlar
Sanırım makina yeni alınmış, şifreyi bilmiyorlarmış diyodu kızım da? Yine de enteresan yani çok mu zor bir şifreyi öğrenmek? Umursamamazlık işte, neyse bu hafta yapılır herhalde.kaynak kitap için bişi söylenmedi daha yakında toplantı olur o zaman söylerler.
makinanın bakımı 10 dk şey neden baktırmıyorlar ki.
İnşallah ufaklar da alışır canım okumaya.
türkçe matematik iyiyse o da güzel canım, daha senenin başındayız.
Anladım canım, kahvaltı olayını da neyse değişiklik olmuş pazar günü de erken kalkmışsın
Ben de toplantıyı bekliyorum, bakalım ne diyecekler?
Şifre olayına da kararsızım açıkçası alsak mı acaba? Geçen yıl öğretmeni ne güzel ücretsiz vermişti, ona hediye göndermişler. Açıkçası çok da düzenli takip edemedim, onu da vaktin olacak, zaten anca ödevleri yaptığı için. Gerçi bu yıl sabahçı olunca aslında ben gidinceye kadar ödevlerini bitirirse, akşamları bakabilir sanırım? Neyse biraz daha düşüneyim bakalım ben bu konuyu?
Sanırım makina yeni alınmış, şifreyi bilmiyorlarmış diyodu kızım da? Yine de enteresan yani çok mu zor bir şifreyi öğrenmek? Umursamamazlık işte, neyse bu hafta yapılır herhalde.
tablet olayı evet kötü, bizim ki de isteyip duruyor, etrafımızda yaşıtı olan herkesin var. Babası her seferinde hayır olmaz diyor ama ne kadar daha hayır diyebilir bilmiyorum. Bizim telefonlara sarıyor oyun için o da. dediğin gibi yapabilirsen mantıklı canım. Oyun oynayıncaya kadar o siteye girsin, orda da var zaten oyunlar, hem ders-hem oyun olur.canımcım şifre konusudna ben şöyle düşünüyorum, benim oğlumun görsel öğrenme yönü daha kuvvetli ayrıca ananemizin aldığı tableti var ki resmen başımızda sorun bazen alıp güncelrce vermiyorum ama illa alıyor eline geçtimi saatlerce oynayabiliyor o tabletten tüm oyunları silip bu şifre ile giriş yapabilecek hale getirmek istiyorum eğer olursa yada en aızndan ben yanındayken oradan çalışır diye düşünüyorum dün baktım biraz sanırım bu sene 70 tl civarı şifreler bakalım hoş dediğin gibi ödevler başlayınca da zaman da kalmıyor oda ayrı tabi...
ah zeliş ah..bizde de var..kayınvalidem emir e doğum günü hediyesi almış ipad mini almış..ne olduğunu da bilmiyorum ya..işte ..kabaca kullandım biraz..ama eve gelince aldım elinden..dün çok istedi ama çıkarmadım ortaya..parka gittik..bisiklet sürdük..yeterince abarttı zaten tatilde..hem bilgisayar hem ipad ..kafayı yedim.tablet olayı evet kötü, bizim ki de isteyip duruyor, etrafımızda yaşıtı olan herkesin var. Babası her seferinde hayır olmaz diyor ama ne kadar daha hayır diyebilir bilmiyorum. Bizim telefonlara sarıyor oyun için o da. dediğin gibi yapabilirsen mantıklı canım. Oyun oynayıncaya kadar o siteye girsin, orda da var zaten oyunlar, hem ders-hem oyun olur.
ben o filmi hiç unutamam..çok etkileyiciydi.sağolasın canım, büyük kızım 6.his diye bir kitap almış, bu filmi vardıya onun kitabı sanırım. Ufaklığa da seri var bir tane ama şu an adını hatırlamıyorum, onun kitaplarından gittikçe 1 tane alıyoruz, beğeniyor da. Ben kendim kitap bakmadım açıkçası, evde bir sürü okunmamış kitap var, bu aralar hiç okuma yapmıyorum.
Sizin ne güzel cuma akşamından bitirmişsin temizliği, hafta sonu sana kalmış.
nasıl geçmiş seviye tesbit sınavı, arkadaşın evinde kendiniz mi yaptırdınız yani? Bizim de bu hafta toplantı olacak, yardımcı kitap alınacak mı ona karar verilecek.
fuar ne fuarıydı canım? dolu dolu bir haftasonu geçirmişsin yine, pazar kahvaltıya da zor olmadı mı misafir, sabah sabah telaşe.
Bayrama yakın alışveriş yapmak da delilik olmalı, o kalabalıkta yani?
ay yeni arkadaşlar gelmiş..ne güzel..topik şenlenmiş..tsk ederim.....ama çok zorlanıyorum...sabah 7.5 ta kalkıyorum kızımı eşimi gönderiyorum evleri tpla süpür öğle bulaşığı akşam yemeği derken akşam oluyo yemekten sonra kızımı çalıştırıyorum oğluma eşim bakıyo....o ders çalıştıramaz bi kere çalıştıracak oldu;
çocuğa mesela kare öğretecek bunda bilmeyecek ne var kare işte diyo hey allahım kalsın dedim.........sonra ikisini uyutup eşimle takılıyoz biraz o da yatınca 1 e kadar ders çalışıyorum gözüm yatağa düşe düşe......
ama inat ettim öyle yada böyle bitecek....bakalım artık...
valla anaokulundayken diğer veliler kızıyordu bana
toplantıya gitttik kadın oturdu yanıma sen eylülün annesi misin dedi evet dedim sen kızının saçlarını hergün farklı yapıyormuşsun kızım da istiyo ne yapsam beğenmiyo diyo.....
iyi de benim 3 çocuğum daha var tüm zamanımı ona ayıramamki diyo....
haklıymış kadın şimdi benim kızın saçlar tek çesit valla kardeşi büyüyene kadar benden hizmet bu....napiiim
Herkese merhaba,kurbanlıklar bakılmış galiba ön bilgiler edinilmiş ne güzel.Biz arife günü işe gelmicez yarım gün iznimizden kesilecek gerçi her sene aynısı oluyor bir yere gidecekler içinde iyi oluyor.Bizde erdeğe kayınpedere gidicez ayağından ameliyat oldu biz izindeyken gidemedik bi görelim bayramda bakalım.Perşembe akşamından çıkabiliriz yola genede kalabalık olur sanırsam.günaydın canımcımmm
cumartesi akşam eşimi dişçiye götürdük oğluşla, pazar sabahı kahvaltıda misafirlerim vardı erken kalktım onları ağırlamak için.
günaydın cnm,hangi kitabı aldı bakim senin ufaklık?mangal süpermiş ya benim eşimde ölüyo mangal için tam benimkine göre sizin orasıgünaydınlar herkese,
güzel bir hafta diliyorum.
cumartesi çarşı ve avm gezmesindeydik, büyük kızıma yedek forma aldık. Sonra Özdilek D&R dan birer kitap aldılar, dondurma ısmarladım, eve geçtik. Pazar günü sabah temizlik, öğleden sonrası anneannede mangal keyfi ile geçti. güzeldi, sonrasında kurban pazarına keçilere bakmaya gittikBenim ufaklık çok seviyor, pazar da yolumuzun üzerinde zaten. Ödevleri cumartesi günü tamamladılar. Ben kontrol edemedim ama, düzelttireceğim korkusuyla getirmedi kızım bana. doğrudur anne dooğru deyip geçti.
slm canım, sana çok kolay gelsin o zamanKızlar Merhaba,
Herkesin güzel geçmiş sanırım h.sonu.Ben c.tesi tamgün çalıştım, pazar günü dışarı kahvaltıya gittik ailece.Çok iyi geldi.Diğer işler rutin ev işleri zaten.
Kızlar işler çok çok yoğun bu hafta. Malum biz de kdv haftası.
Böyle bir selam verip çıkmak zorundayım.
Dilekcim hoşgeldin bu arada.