Kızlar nasıl gidiyo
Hangi konulardasınız?
Türkçe dilbilgisi yapmıyoruz dicek kadar az sürekli konu işliyolar (unutcak diye korkuyorum dilbilgisi konularını evde takviye yamaya çalışıyorum)
Hayat bilgisi şuan rutin
Matematik 3 sayılı toplama işlemlerinde verilmeyeni bulmada sıkıntılıyız
sürekli eldeleri felan unutuyo
ör:
28*
142
1*7
+___
627
verilmeyenleri bulunuz? gibi sorularda aşağıdaki 4'e 10'lun verdiğinde yandan 10'lun azaltıp eldeki 1liği zaman zaman unutuyo
özellikle böyle 3 basamaklı ve 3'lü işlemlerde sıkıntıyı yaşıyoruz
3 basamaklı 2'li işlemlerde sıkıntı yok
sayı çoğaldıkça kafası karışıyo
daha katlar kesirler görcez şimdiden teklemeye başladık yahu :26:
siz bu sıkıntıları yaşıyomusunuz?
bizde de var aynı sıkıntı...2 işlemi doğru yapsa 3.de takılıyor...zamanla öğrenecekler ne yapalım
Arkadaşlar biraz daha katılımı arttırırsak belki birbirimizden daha çok bilgi alışverişi yapar ve çocuklarımıza dahada faydalı oluruz. Kızım 3. sınıf ama çok da bişey biliyo diyemem ben çalışan bir anneyim birde 15 aylık bir oğlum var eve gidiyorum yemek bulaşık vs oğlumda kızımda ilgi istiyor haklı olarak ve hangisine yetişeceğimi şaşmış durumdayım. Öğretmenimiz çok rahat çok ödev verme sınav falan bunlar uzak şeyler bize günlük bir sayfa türkçeden yada hayat bilgisinden ödev olur okadar matematik falan hakgetire. Çarpım tablosunu biliyor mu çocuklarınız? Benim ki bilmediği için işlemlerde haliyle zorlanıyor nasıl ne şekilde tamamlarım bilmiyorum ama gidişatımız kötü bu arada kızım sınıftada ilk 3 arasında öğretmenimize göre çok başarılı, kaygılanıyorum açıkcası
Bizimde ödevlerimiz az oluyo ama ben kaynak kitap aldım ondan çözdürüyorum.
çarpım tablosunu şöyle biliyor sırayla karışık sorduğumda bilemiyor ama ritmik sayabiliyor hepsini.
Çarpma ve bölme 2.sınıf müfredatı değimi arkadaşlar,benim oğlum 2.sınıfta 9 larda dahil ezberlediler bölmeli problemler yapıyorlar şu an.3.sınıf 2 nin tekrarı diyorlar öylemi hakikaten?
canım valla biz aldıkta sözlük imla kılavuzu hiç bakmadılarArkadaşlar 2.sınıfta ne gibi malzemelere ihtiyaç duyuluyor bize yardım edin...
Sözlük , yazım klavuzu lazım oluyor deniyor. Bizlere ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz ?... Sizlerin bilgilerine ihtiyacımız var... Ne yapmamızı önerirsiniz , insan o an anlamıyor da daha sonradan bilseydim şöyle çalıştırırdım şunu yapmazdım diyebileceğiniz şeyler varsa buradan paylaşırsanız biz 2. sınıf annelerine de katkıda bulunursunuz. Çocuklarınıza başarılar dilerim...
Sevgiyle kalınız.
alkisalkisalkis
Günaydın dilekcimmm,ee artık buraya taşınıcaz tabiki sen başı çektin iyi oldu bak bizde peşinden geliriz...sezgim merhaba.
ben de 3. sınıf annesiyim..oğluşum bu sene 3. sınıfa başlıyor inşallah
2. sınıf anneleri buraya gelicez yakında..ilk ben geldim sanıyorum o gruptan.
haydi Bismillah.
sezgim merhaba.
ben de 3. sınıf annesiyim..oğluşum bu sene 3. sınıfa başlıyor inşallah
2. sınıf anneleri buraya gelicez yakında..ilk ben geldim sanıyorum o gruptan.
haydi Bismillah.
Günaydın dilekcimmm,ee artık buraya taşınıcaz tabiki sen başı çektin iyi oldu bak bizde peşinden geliriz...
Slm cnm,iyi yapmışsınız alışverişlerinizi önceden halletmekle güle güle kullansın kuzucuk yenilerini. Bizde önlüklerimizi aldık yeni birde çanta ve beslenme.Yeni eğitim yılımız hayırlı olsun şimdiden :)selam kızlarrrr
demek ki artık buradan devam edeceğiz 3. sınıf olduk artık zaman nede çabuk geçiyor öyle değil mi?
biz dün itibariyle okul alışverişine başladık dolaşırken görüp beğendiğim okul eşyalarından aldım birde bu yıl oğluşun kendine ait çalışma masası ve kitaplığı oldu dün aldık onları da...
hepimiz için güzel bir eğitim yılı olur inşallah...
Slm cnm,iyi yapmışsınız alışverişlerinizi önceden halletmekle güle güle kullansın kuzucuk yenilerini. Bizde önlüklerimizi aldık yeni birde çanta ve beslenme.Yeni eğitim yılımız hayırlı olsun şimdiden :)