İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

inşallah bizim okuluda yarım gün yapmazlar yaaa

çok kötü olur eğer öyle olursa

oğluş yine beslenme götürmek istiyormuş yemekhaneye gitmicem diyor buda ayrı bir stres offff

inşallah bizim okuluda yarım gün yapmazlar yaaa

çok kötü olur eğer öyle olursa

oğluş yine beslenme götürmek istiyormuş yemekhaneye gitmicem diyor buda ayrı bir stres offff
sabahları beslenme sıkıntı olmaz cnm ya tost koyarsın sandviç arada kek börek bende öyle ayarlıcam.Öğlen gelincede yesin yemeğini.

Aynen bizim okulda 3 okulla birleşti çok kalabalıklaştı o nedende 1-2 ler öğlenci 3-4 ler sabahçı fakat birkaç 3.sınıflar yine öğlenci olmuş diye duydum bakalım ilk gün görüceğiz...

yok arkadaşım öyle kafa rahatlığı yok bize her yıl bişeyler sarpa sarıyo çünkü eğitimde.Bunlar iyi günlerimiz bence..

sabahları beslenme sıkıntı olmaz cnm ya tost koyarsın sandviç arada kek börek bende öyle ayarlıcam.Öğlen gelincede yesin yemeğini.

Ahh sabah kahvaltıda yapmıyorki doğru düzgün canı isterse yiyor istemezse yemiyor beyefendi başında da değilizki yedirelim dedeyi zaten dinlemiyor..

eve dönüşü saat 3 olduğu için arada yemesi lazım ama dediğin gibi hep sevip yiyeceği şeyleri alıp koyucaz artık bakalım...

Aynen bizim okulda 3 okulla birleşti çok kalabalıklaştı o nedende 1-2 ler öğlenci 3-4 ler sabahçı fakat birkaç 3.sınıflar yine öğlenci olmuş diye duydum bakalım ilk gün görüceğiz...

ilk gün işe gelmeyecekmisiniz kızlar bende okula bırakıp öyle işe gelmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazsa

yok arkadaşım öyle kafa rahatlığı yok bize her yıl bişeyler sarpa sarıyo çünkü eğitimde.Bunlar iyi günlerimiz bence..

evet her sene başka başka şeyler çıkıyor biz hep deneme tahtası muamelesi görüyoruz...

annem sağolsun o halleder canım. Ama bundan sonra ben bırakırım artık sabahçı olduğu için, bir nevi tek iyi yönü o olacak.
Zelişş belki sizin de yarım gün olur, istemiyorsun sen ama, o kadar kalabalık tek dönem zor gibi.

hiç bilmiyorum ki canım nasıl olacak, okullar açıldığında göreceğiz artık neyin ne olduğunu bakalımmm

ben zaten önümüzdeki hafta izinliyim birde okulların açıldığı günüde aldım ogün oğluşumlayım kısmetse

ben zaten önümüzdeki hafta izinliyim birde okulların açıldığı günüde aldım ogün oğluşumlayım kısmetse

ohh ne güzel yapmışsın bende belki ilk gün gelmem dicem ama bilemiyorum nasıl yaparım

1 hafta izin kullanmayı düşündüm okulların ilk açılduığı hafta ama sonra vazgeçtim ara tatilinde kullanırım diye

evet bencede ilk hafta gereksiz bir izin olurdu bizimkiler yeni başlamıyor okula nede olsa.ara tatil çok daha iyi..Ama ilk gün iyi olur tabi alabilirsen.Bizde velilerle konuştuk çocukları sabah okula bıraktıktan sonra kahvaltı ederiz dışarıda diye...

3. sınıf çok kolay hanımlar, hatta o kadar kolay ki bence çocuklarınızın dikkati kolaylıktan dağılıp hatalar yapabilirler, çünkü sürekli aynı şeyleri tekrar edip durcaklar, çoğuda 2. sınıfta gördükleri şeyler

evet öyleymiş ama bizim öğretmen hep önden gidiyor mesela gaçan yıl çarpım tablosu tamamını ezberletti,kalanlı bölmeler işlendi istiklal marşı 10 kıtası ezberlendi.Bu senede ilerde gideceğinden eminim birde bu yıl ilk defa 3.sınıf müfredatında fen bilgisi varmış.Kendi öğretmenimiz girecek allahtan ingilizce yine full ama iyi oldu şikayetçi değilim...

eee o zaman bu sene napıcak, mecburen 4. sınıftan konularda vercek, bi bakıma iyi aslında sınıf alıyorsa, çünkü öğretmenlerin ortak fikri 5. sınıfın ortaokul için erken olması, belki maksadı ortaokula hazır yollamaktır çocukları 4. sınıftan

3.sınıfta fen bilgisi mi varmış, emin misin? Daha neler çıkaracaklar bakalım. sizin de maşallahı var öğretmenin ve sınıfın, demek ki sizinkiler de öğreniyorlar ki hızlı gidiyor canım.

aman öyle olsun canım yaaa, geçen yıl bayağı bir iflahımız çıktı, benim bir de 2 tane olunca. Senin çocuk kaça gidiyor canım?

aman öyle olsun canım yaaa, geçen yıl bayağı bir iflahımız çıktı, benim bir de 2 tane olunca. Senin çocuk kaça gidiyor canım?
ortaokula başlıcak canım , herhalde 1. sınıftan itibaren eğitim başlığına en çok yazan üye benimdir, arada sizde bakıyorum, alışkanlık olmuş eğitim topiklerinde gezmek

ortaokula başlıcak canım , herhalde 1. sınıftan itibaren eğitim başlığına en çok yazan üye benimdir, arada sizde bakıyorum, alışkanlık olmuş eğitim topiklerinde gezmek
anladım canım, ne yapalım herşey çocuklarımız için. Size de hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…