İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sağlık olsun canım, üzme kendini

ayy maşallah canım ya
çocuklardan çok ben seviniyorum

canım bu durumda biliyorsun değil mi
oğlunun 137den daha yüksek bir zekası var
maşallah maşallah
Allah razı olsun canım
valla bilemiyorum bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz açıkçası
hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun
Allah hepimizin kuzucuğuna hayırlı yazgılar nasip etsin canım

tebrik ederim bizim burada daha açıklanmadı. Merakla bekliyorum bende Allah hayırlısını versin evlatlarımıza.

Allah razı olsun canım .

merhaba hanımlar,

okulu ben bile özledim ama benim ki hala okul açılmasın hep tatil olsun diyo, hiç özlememiş

Arkadaslar merhaba okulunuzun ilkokul yada ortaokul oldugunu öğrenmek istiyorsanız Google'dan mebbis aratın oraya giriş yaparak öğrenebilirsiniz

Bence yaz tatili çok uzun 3 ay dile kolay galiba milli eğitim çalışma yapıyor artık yabancı ülkeler gibi bizimde tatilimiz 2 ay olacak .

Arkadaslar merhaba okulunuzun ilkokul yada ortaokul oldugunu öğrenmek istiyorsanız Google'dan mebbis aratın oraya giriş yaparak öğrenebilirsiniz

saol canım öğrendik çoktan, bizimki ilkokul oldu, en son 2. kademe mezun olana kadar kalacak denmişti, umarım eylülde bu olmazda 2. kademe ortaokullara gider ya, okulda en çok korktuğum şey üst sınıf çocuklar açıkcası, onlara olmasa merak etmicem oğlumu

Bence yaz tatili çok uzun 3 ay dile kolay galiba milli eğitim çalışma yapıyor artık yabancı ülkeler gibi bizimde tatilimiz 2 ay olacak .

kesinlikle sana katılıyorum, 3 ay tatil mi olur ya, benimki çıkarmayı bile unutmuş, inanabiliyor musunuz? ama çarpmayı unutmamış o da ilginç, geçen ne durumda bi bakayım dedimde. kimbilir yazısıda ne hale gelmiştir onu kontrol etmedim

bilsemin 2 . sınav sonuçları açıklanmış
benim kuzucuğum da kazanmış
maşallah kuzana
sağlık olsun canım
merhaba hanımlar,

okulu ben bile özledim ama benim ki hala okul açılmasın hep tatil olsun diyo, hiç özlememiş
bizde de durum farklı değil
bu duruma çocuklar çok fazla sevinmeyecekbayram tatili grevler derken bol bol tatil yapıyorlar zaten
üst sınıf çocukları güçlerini kendilerinden yaşça küçüklerde kanıtlıyorlar okuldaki hal ve hareketleride berbat okula değilde savaşa gelmişler gibiendişelenmekte haklısın cnm. çarpma işlemlerini sonlara doğru öğrendiler ya o bilgiler taze kalmıştır bir kaç pratikle halleder
oğlum yazı yazmaktan hiç hoşlanmıyor yaz desem harp çıkacak konuşmadığımız bir gün bana ufak ufak notlar yazmıştı yazısını orada görebildim

konuşmadığınız bir gün mü, küsünce yazışarakmı anlaşıyonuz, yazı yazdırmak için iyi taktik aslında
benimkide yazmaktan nefret ediyo ya, hatta nefret kelimesi bile az kalır
neden böyle bu çocuklar
bence bu el yazısı sisteminden

Bizimkide bölmeyi unutmuş geçen gün bölmeleri yapamadı malesef.Bu arada kızlar yeni okula başlayan çocuklara ve velilere allah sabır versin bilmiyorum bizim burası gibimi sizin oralarda ama şu an 20 tane birinci sınıf açılmış ve sınıf mevcutları 60 ar kişi çocukları çevredeki başka okullara naklediyorlar ve okullara yürüyerek gidilmesi imkansız mecbur servisle gidilecek ve insanlar isyanda şu anda ya çocuklarınızı 60 kişilik sınıflarda okutmaya göz yumacaksınız yada uzak okullara göndermeye

malesef bizim durumda bu parmak kasları gelişmediği için mi beceriksiz bilmiyorumm kız çocukları farklı oluyorbizim el yazısı ile alakası yok çocuk kalem tutmayı sevmiyoryazısını eleştirdiğimde doktorlarında yazısı güzel değil sorun oluyor mu diyor

çocuklara tatil yaramıyor
allah yardımcıları olsun 60 çocukla ders mi olur ufacık çocuklar için şartlar ne kadar zorlaşıyor

1. sınıfa gidecek çocuğumuz olsa kafayı yerdik herhalde, aynen öyleymiş bizim 55-60 kişilik sınıflardan bahsediyorlar, bu 60 çocuk bi sınıfa nasıl sığar nasıl hocayı dinler nasıl öğrenir, üstelikte yarısı 66 aylık olcak, mantık dışı

evet oluyor, eczacılar okuyamıyor deseydin, gerçi onada bi antitez üretirdi herhalde hazır cevap
ya geçende ben buraya bi yazı yapıştırdım orda diyodu galiba 8 yaş erkek çocukları yazmaktan uzaklaşırken kız çocukları güzel yazar diye
belki yaş özelliğidir bakalım önümüzdeki yıllarda anlarız

bizimkiler bölmeyi çok üstün körü geçmişti yanlış hatırlamıyorsam bizimkide bölmeyi unutmuş ama onu normal karşıladım bu yüzden

biz çok rahatmışız o zamanlar şikayet eder dururdum beterin beteri varmış

kız çocukları hamurlarla oynamayı ,resim yapmayı, ipe boncuk dizmeyi çok fazla seviyor. bu da kasların gelişmesinde faydalı oluyordur bizimki vurdulu kırdılı şeyleri daha çok beceriyor ,oyun oynarken yerinde duramıyor bir işi uzun bir süre yapamıyor yazı yazdığı sırada masada başlayıp şekil ala ala ders yapıyor hiperaktif değil:44: kız çocuk ve oğlan çocuk arasındaki fark galiba

lanet olsun bu sisteme lanet lanet
koyun yetiştiricez diye bilinçsiz aptal eğitimsiz moronlar yetiştiricez diye
makarnaya kömüre kandırıp oy alıcaz diye şu yapılanlara bak

Ben kafayı yemek üzere olanlardanım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…