galiba olmadı benim oğlanın işi çünkü tekrar aradık bakamaz mısınız diye önce liste önümde dedi sonra yarın öğrenirsiniz dedi ismide iki kere tekrar ettirtiler yani ismi yok ama söyleyemedi telefondaki. üzüldüm çok ama hayırlısı diyorum.kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum.
sağlık olsun canım, üzme kendini
Allah razı olsun canımayy maşallah canım ya
çocuklardan çok ben seviniyorum
canım bu durumda biliyorsun değil mi
oğlunun 137den daha yüksek bir zekası var
maşallah maşallah
tebrik ederim bizim burada daha açıklanmadı. Merakla bekliyorum bende Allah hayırlısını versin evlatlarımıza.
Arkadaslar merhaba okulunuzun ilkokul yada ortaokul oldugunu öğrenmek istiyorsanız Google'dan mebbis aratın oraya giriş yaparak öğrenebilirsiniz
Bence yaz tatili çok uzun 3 ay dile kolay galiba milli eğitim çalışma yapıyor artık yabancı ülkeler gibi bizimde tatilimiz 2 ay olacak .
bilsemin 2 . sınav sonuçları açıklanmış
benim kuzucuğum da kazanmış
sağlık olsun canımgaliba olmadı benim oğlanın işi çünkü tekrar aradık bakamaz mısınız diye önce liste önümde dedi sonra yarın öğrenirsiniz dedi ismide iki kere tekrar ettirtiler yani ismi yok ama söyleyemedi telefondaki. üzüldüm çok ama hayırlısı diyorum.kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum.
bizde de durum farklı değilmerhaba hanımlar,
okulu ben bile özledim ama benim ki hala okul açılmasın hep tatil olsun diyo, hiç özlememiş
bu duruma çocuklar çok fazla sevinmeyecekBence yaz tatili çok uzun 3 ay dile kolay galiba milli eğitim çalışma yapıyor artık yabancı ülkeler gibi bizimde tatilimiz 2 ay olacak .
üst sınıf çocukları güçlerini kendilerinden yaşça küçüklerde kanıtlıyorlarsaol canım öğrendik çoktan, bizimki ilkokul oldu, en son 2. kademe mezun olana kadar kalacak denmişti, umarım eylülde bu olmazda 2. kademe ortaokullara gider ya, okulda en çok korktuğum şey üst sınıf çocuklar açıkcası, onlara olmasa merak etmicem oğlumu
kesinlikle sana katılıyorum, 3 ay tatil mi olur ya, benimki çıkarmayı bile unutmuş, inanabiliyor musunuz?ama çarpmayı unutmamış o da ilginç, geçen ne durumda bi bakayım dedimde. kimbilir yazısıda ne hale gelmiştir onu kontrol etmedim
konuşmadığınız bir gün mü, küsünce yazışarakmı anlaşıyonuz, yazı yazdırmak için iyi taktik aslında
benimkide yazmaktan nefret ediyo ya, hatta nefret kelimesi bile az kalır
neden böyle bu çocuklar
bence bu el yazısı sisteminden
Bizimkide bölmeyi unutmuş geçen gün bölmeleri yapamadı malesef.Bu arada kızlar yeni okula başlayan çocuklara ve velilere allah sabır versin bilmiyorum bizim burası gibimi sizin oralarda ama şu an 20 tane birinci sınıf açılmış ve sınıf mevcutları 60 ar kişi çocukları çevredeki başka okullara naklediyorlar ve okullara yürüyerek gidilmesi imkansız mecbur servisle gidilecek ve insanlar isyanda şu anda ya çocuklarınızı 60 kişilik sınıflarda okutmaya göz yumacaksınız yada uzak okullara göndermeye
Bizimkide bölmeyi unutmuş geçen gün bölmeleri yapamadı malesef.Bu arada kızlar yeni okula başlayan çocuklara ve velilere allah sabır versin bilmiyorum bizim burası gibimi sizin oralarda ama şu an 20 tane birinci sınıf açılmış ve sınıf mevcutları 60 ar kişi çocukları çevredeki başka okullara naklediyorlar ve okullara yürüyerek gidilmesi imkansız mecbur servisle gidilecek ve insanlar isyanda şu anda ya çocuklarınızı 60 kişilik sınıflarda okutmaya göz yumacaksınız yada uzak okullara göndermeye
malesef bizim durumda buparmak kasları gelişmediği için mi beceriksiz bilmiyorumm kız çocukları farklı oluyor bizim el yazısı ile alakası yok çocuk kalem tutmayı sevmiyor yazısını eleştirdiğimde doktorlarında yazısı güzel değil sorun oluyor mu diyor
biz çok rahatmışız1. sınıfa gidecek çocuğumuz olsa kafayı yerdik herhalde, aynen öyleymiş bizim 55-60 kişilik sınıflardan bahsediyorlar, bu 60 çocuk bi sınıfa nasıl sığar nasıl hocayı dinler nasıl öğrenir, üstelikte yarısı 66 aylık olcak, mantık dışı
evet oluyor, eczacılar okuyamıyor deseydin, gerçi onada bi antitez üretirdi herhalde hazır cevap
ya geçende ben buraya bi yazı yapıştırdım orda diyodu galiba 8 yaş erkek çocukları yazmaktan uzaklaşırken kız çocukları güzel yazar diye
belki yaş özelliğidir bakalım önümüzdeki yıllarda anlarız
bizimkide bölmeyi unutmuş geçen gün bölmeleri yapamadı malesef.bu arada kızlar yeni okula başlayan çocuklara ve velilere allah sabır versin bilmiyorum bizim burası gibimi sizin oralarda ama şu an 20 tane birinci sınıf açılmış ve sınıf mevcutları 60 ar kişi çocukları çevredeki başka okullara naklediyorlar ve okullara yürüyerek gidilmesi imkansız mecbur servisle gidilecek ve insanlar isyanda şu anda ya çocuklarınızı 60 kişilik sınıflarda okutmaya göz yumacaksınız yada uzak okullara göndermeye
1. sınıfa gidecek çocuğumuz olsa kafayı yerdik herhalde, aynen öyleymiş bizim 55-60 kişilik sınıflardan bahsediyorlar, bu 60 çocuk bi sınıfa nasıl sığar nasıl hocayı dinler nasıl öğrenir, üstelikte yarısı 66 aylık olcak, mantık dışı
Ben kafayı yemek üzere olanlardanım...