İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

umarım istediğin gibi olur. devler okullarında ticaret bu şekilde sağlanıyor .ben yıllardır para yetiştiremiyorum. nakil için 1,5 milyar verdim.ilkokulda 2 milyar öğretmen seçimi için 500 tl verdim .bu yıl değişim için yada öğretmende devam edebilmek için paralar dönmeye şimdiden başladı:KK14:
chess oğlun ideallerini değiştirmiş :KK1:yavaş yavaş büyüyorlar fikirleride değişiyor.
benim oğlum para getirecek mesleklere hevesli :KK53::KK53:

seyyahalemi konuşulması gereken o kadar şey varken susuyoruz malasef:KK14::KK14::KK14: senin elinde güzel bir mesleğin var keşke her eğitimci senin gibi olsa senin gibi düşünse :KK34:seramik işinde de herşey isteğin gibi olur umarım .

gül100 yazdıklarının hiçbirine şaşırmadım :KK14:bu eğitim sisteminin çıkmasının tek bir sebebi var birtakım okullarının önü açılmış olacak.bize gelince ne olacağımız önemli değil bizi bir kaosun içine attılar :KK14:hepimiz endişeliyiz ama chessinde dediği gibi en çok yara alacaklar bu yıl okula başlayacak çocuklarımız.

eee ne kalmışki canım az daha zorlasan bi yıllık özel parası vermişsin valla

eee ne kalmışki canım az daha zorlasan bi yıllık özel parası vermişsin valla

her defasında bir defa bu parayı öder kurtuluruz dedik öyle olmadı ama :KK31::KK31::KK31::KK31:her yıl yeni birşey icat ediyorlar :KK53:
özel okullarda 4+4+4 durumundan faydalanıp çok yüksek paralar istemeye başlamış :KK53:

Arkadaşlar merhaba.
Seyyahalemi evet timaş çocuk aldığım kitaplar.Oğlum çok beğendi, bende.Ama şimdi bitti yeni kitaplar almak lazım.Aldığımız kitapları,bugüne kadar okuduklarını şöyle bir düzenleyeyim dedim de oldukça para vermişiz.Fiyatlar konusunda bir düzenleme yapılsa keşke.Aynı kitap 8.50,başka bir yerde 5.45,diğer bir yerde 3,95 bu nasıl iş hiç anlamadım:26:.
Dergi konusunda bende aboneliği düşünmüştüm bir ara ama bir ay bilim çocuk dikkatini çekiyor ,başka bir ay natıonel geograpy.O yüzden vazgeçmiştim.
Bugün eşimle fırında yan sınıfın öğretmeni ile karşılaştık arkadaşlar.Eşimle biraz sohbet ettiler ve ben 4+4+4 konusunda soru sordum.Öğretnin anlattıkları aynen şu..
Öğretmenlere geçen ay bir seminer verilmiş.Bakan da gelmiş.Girişte bunlara soru sormak yasak denmiş.Hiç soru soramışlar.Bir hanım arkadaşımız soru sordu diyor.Bakan kendi bile bilmiyorki
ne olduğunu döndü oda danışmanına sordu dedi.Böyle işte arkadaşlar kendileride bilmiyorki ne yaptıklarını.Ne olacak çocuklarımızın sonu....
inan hiç kimse bilmiyor neler olacağını
umarım istediğin gibi olur. devler okullarında ticaret bu şekilde sağlanıyor .ben yıllardır para yetiştiremiyorum. nakil için 1,5 milyar verdim.ilkokulda 2 milyar öğretmen seçimi için 500 tl verdim .bu yıl değişim için yada öğretmende devam edebilmek için paralar dönmeye şimdiden başladı:KK14:
chess oğlun ideallerini değiştirmiş :KK1:yavaş yavaş büyüyorlar fikirleride değişiyor.
benim oğlum para getirecek mesleklere hevesli :KK53::KK53:

seyyahalemi konuşulması gereken o kadar şey varken susuyoruz malasef:KK14::KK14::KK14: senin elinde güzel bir mesleğin var keşke her eğitimci senin gibi olsa senin gibi düşünse :KK34:seramik işinde de herşey isteğin gibi olur umarım .

gül100 yazdıklarının hiçbirine şaşırmadım :KK14:bu eğitim sisteminin çıkmasının tek bir sebebi var birtakım okullarının önü açılmış olacak.bize gelince ne olacağımız önemli değil bizi bir kaosun içine attılar :KK14:hepimiz endişeliyiz ama chessinde dediği gibi en çok yara alacaklar bu yıl okula başlayacak çocuklarımız.
saol canım inşallah

hey allahım ya gerçekten mi
bizim okulda hiç böyle şeyler olmuyor
zaten o yüzden gitmek istemyorum
mahalle okulu evin yanında sınıflar az okul temiz vs
zaten değişim konusunda kendileri değiştirmek istiyor bizim sınıfı
akıllara zarar bu fiyatlar

her defasında bir defa bu parayı öder kurtuluruz dedik öyle olmadı ama :KK31::KK31::KK31::KK31:her yıl yeni birşey icat ediyorlar :KK53:
özel okullarda 4+4+4 durumundan faydalanıp çok yüksek paralar istemeye başlamış :KK53:

hep söyledim yine söylüyorum
hiç yoksa tamam mesela benim durumumda özele gönderemem ama zorlayabilenlerin zorlaması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle
çocuklar deney tahtasına döndü

hiç yoksa tamam mesela benim durumumda özele gönderemem ama zorlayabilenlerin zorlaması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle

canım neden özelin daha iyi olduğunu düşünüyosun, onlarada çok eleştiriler var, mesela notları şişirdikleri gibi, mesela özele gidenlerinde sbs için dershaneler gittiği ve özel ders almak zorunda kaldıkları gibi, öğretmenlerin çok pasifleştirildiği, çok genç ya da yaşlı öğretmenlerin işe alındığı gibi, ingilizcenin kurslarda gösterilenden üstün olmadığı gibi
senin düşüncen ne bu konularda

ayrıca zaten bu okul ortalaması durumu kalktığından özellikle parası olan özel liselere yığılcak bence, çünkü okullar reklamlarını yapabilmek için notları olabildiğince yüksek tutcak

inan hiç kimse bilmiyor neler olacağını

saol canım inşallah

hey allahım ya gerçekten mi
bizim okulda hiç böyle şeyler olmuyor
zaten o yüzden gitmek istemyorum
mahalle okulu evin yanında sınıflar az okul temiz vs
zaten değişim konusunda kendileri değiştirmek istiyor bizim sınıfı
akıllara zarar bu fiyatlar

bulunduğum il biraz karışık temiz yerde temiz okul bulmak çok zor :KK14:okuyacak çocuk okul iyide olsa kötüde olsa okur diyorlar ama yanılıyorlar:KK31: öyle şeyler oluyorki burada :18::18::18:eek:kulumuz buranın en iyisi o yüzden işi maddiyata dökmüş durumda

canım neden özelin daha iyi olduğunu düşünüyosun, onlarada çok eleştiriler var, mesela notları şişirdikleri gibi, mesela özele gidenlerinde sbs için dershaneler gittiği ve özel ders almak zorunda kaldıkları gibi, öğretmenlerin çok pasifleştirildiği, çok genç ya da yaşlı öğretmenlerin işe alındığı gibi, ingilizcenin kurslarda gösterilenden üstün olmadığı gibi
senin düşüncen ne bu konularda

ayrıca zaten bu okul ortalaması durumu kalktığından özellikle parası olan özel liselere yığılcak bence, çünkü okullar reklamlarını yapabilmek için notları olabildiğince yüksek tutcak
yahu chess bilmiyorum
içinde olduğumdan belki yıllardır
çok farklı okullarda çalıştım
her çeşidini gördüm
ben çok ders yönünden bakmıyorum biliyorsun
zekasında problem olmayan her çocuk ortalama bir seviyeye gelir zaten
benim için önemli olan sosyal faaliyetler daha çok
ve dil de çok önemli
ne kadar gönderen arkadaşım varsa memnun bilmiyorum
dil konusunda özellikle ortaokul lise çocukları dertlerni anlatacak kadar konuşabiliyor
belki şehre ve okula göre değişiyordur

ama en azından koridorlar tuvalet kokmaz özelde
seninle ilgilenmekten çocuğumla ilgilenemedim diyemez hiçbir öğretmen
akıllı çocuk böyle olur mu diyemez (sen salak mısına getiremez yani lafı)
ne bilim belki de yanlış düşünüyorum ama
takıldım kaldım buna

bulunduğum il biraz karışık temiz yerde temiz okul bulmak çok zor :KK14:okuyacak çocuk okul iyide olsa kötüde olsa okur diyorlar ama yanılıyorlar:KK31: öyle şeyler oluyorki burada :18::18::18:eek:kulumuz buranın en iyisi o yüzden işi maddiyata dökmüş durumda

kesinlikle doğru canım
çobanlar dağlarda da ders çalışıp birinci oluyor sınavlarda ama
bence eğitim bu değil
okul iyi olmalı
2.sınıfta kalemtraş bıçağını çıkarıp arkadaşlarını çizeni gördüm ben

yahu chess bilmiyorum
içinde olduğumdan belki yıllardır
çok farklı okullarda çalıştım
her çeşidini gördüm
ben çok ders yönünden bakmıyorum biliyorsun
zekasında problem olmayan her çocuk ortalama bir seviyeye gelir zaten
benim için önemli olan sosyal faaliyetler daha çok
ve dil de çok önemli
ne kadar gönderen arkadaşım varsa memnun bilmiyorum
dil konusunda özellikle ortaokul lise çocukları dertlerni anlatacak kadar konuşabiliyor
belki şehre ve okula göre değişiyordur

ama en azından koridorlar tuvalet kokmaz özelde
seninle ilgilenmekten çocuğumla ilgilenemedim diyemez hiçbir öğretmen
akıllı çocuk böyle olur mu diyemez (sen salak mısına getiremez yani lafı)
ne bilim belki de yanlış düşünüyorum ama
takıldım kaldım buna

kesinlikle doğru canım
çobanlar dağlarda da ders çalışıp birinci oluyor sınavlarda ama
bence eğitim bu değil
okul iyi olmalı
2.sınıfta kalemtraş bıçağını çıkarıp arkadaşlarını çizeni gördüm ben

anladım canım sen işin altyapı ve çocuğa saygı tarafındasın çok çok çokta haklısın
gel gör ki zorlayarak özele verdiğin zaman ana babanında evde tahammül sınırları düşebiliyor, bilinçsiz bi şekilde sinirler gerilebiliyor
zorlanmadan özele verecek durumda olabilsek keşke

Bir İgnliiz üvnsertsinede ypalaın arşaıtramya gröe,
kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
Ardakai hfralerin srısaı krıaşık oslada ouknyourumş.
Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil btüün oalark oykuorumuşz.

:KK52::KK52:

.....................................................
$599872_411159245598203_2081844154_n.jpg

bilsemin 2 . sınav sonuçları açıklanmış
benim kuzucuğum da kazanmış :nazar::nazar::nazar:

bilsemin 2 . sınav sonuçları açıklanmış
benim kuzucuğum da kazanmış :nazar::nazar::nazar:

ayy maşallah canım ya
çocuklardan çok ben seviniyorum

canım bu durumda biliyorsun değil mi
oğlunun 137den daha yüksek bir zekası var
maşallah maşallah

tebrik ederim bizim burada daha açıklanmadı. Merakla bekliyorum bende Allah hayırlısını versin evlatlarımıza.

bu gün aradım sisteme atacağız yarın öğrenirsiniz dedi listeden bakamaz mısınız dedim şu an mümkün değil dedi kontenjan 40 olmuş bu sene burada şansımız arttı gibi ,nasip ne olacak bakalım. olumlu yada olumsuz buradan paylaşırım.
Bu arada seyyah alemi çok sağol. Allah hayırlısını nasip etsin

galiba olmadı benim oğlanın işi çünkü tekrar aradık bakamaz mısınız diye önce liste önümde dedi sonra yarın öğrenirsiniz dedi ismide iki kere tekrar ettirtiler yani ismi yok ama söyleyemedi telefondaki. üzüldüm çok ama hayırlısı diyorum.kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum.

X