İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

tebrik ederim canım oğlunu,
bende bi sınav gördüm geçenlerde, normalde özel okullar için burs sınavları son sınıfta yapılıyo burda, bu okul 3. sınıftan itibaren yapıyormuş ama sitesinde ne bir türk bayrağı ne de atatürk kelimesi geçiyordu (anladınız siz onu) götürmedim tabii ki sınavına

23 nisan haftası, milli bayramlar sadece bize emanet artık, bayrağımızı astık

ben de anafenin sınav sonucunu telefonda öğrenmeye çalıştım pek birşey söylemediler, sadece hayat bilgisinden bir yanlışı olduğunu söylediler, sıralamasını öğrenmek için oraya gitmek gerekiyormuş..hayat bilgisi sorusunu da doğru işaretlemiş kitapçıkta sonra silip değiştirmiş..cevapları tekrar kontrol etmiş ve değiştirmiş cevabını, suçlusu ben oldum..sen kontrol et dedin o yüzden ettim, birdaha kontrol etmiycem diyor :)))

teşekkürler canım
burda da genelde 4. sınıflardan başlıyor özel okul sınavalrı iyi yapmışsın götümemekle canım
bizde bugün asıcaz bayrağımızı evimize oğlum belki bu akşam dan süsler odasının camını çocuklara bu milli duyguları unutturmamalıyız

karamuk tebrik ederim oğlunu
chess en güzelini yapmışsın götürmemekle 46:
ben bugünden tüm velilerin ve çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorummm

karamük bana anafenden eğitim bursu kazandınız diye mesaj geldi, size böyle birşey geldimi..göndermeyi düşünmüyorum ama yine de merak ettim neymiş bu burs diye..pazart çalışmıyorlar, yarın da tatillerdir..

:7günaydın hanımlar tüm çocukların 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun
ben bugün işteyim ama babası oğlumu gezdirecek

yok canım bize öyle bişey gelmedi şuanda sadece işte müdürle görüştelim demişler eşim sonucu almaya gittiğinde

günaydın hanımlarr
nasıl geçti bayramnız bizimki çok eğlenmiş sabahtan akşama kadar babası ile gezmişler önce lünapraka ordan da hayvanat bahçesine gitmişler çok eğlenmiş kuzum çok mutluydu dün akşam

günaydın canım, aynen bizimde güzel geçti, gezdik tozduk, havada güzeldi

sanırım birden yaz gelecek artık hatta geldi

bizim sınıf tüm kitap ve kaynak kitapları bitirdi şimdiden, kalan zamanda ne yapacaklar merak ediyorum

iyi olmuş canım çocuklarda bir nefes almış oldu eğlenmiş oldu
valla havalar ısınacakmış artık ama bizim işyeri hala soğuk ısınmadı daha klima bile açtığım oluyor arada sırada
çok erken değil mi ya ne acelesi varmış sizin öğretmenin öyle bundan sonra bol bol test falan yaparlar heralde ya da tekrar

kızlar 5 mayıs da yönder kolejinin bursluluk sınavı var şehrinizde varsa haberiniz olsun

öğretmenimiz havaların ısınmasıyla çocukların okuldan koptuğunu söyler hep, sanırım bu yüzden konuları bitirdi, umarım yeni kitap aldırmaz, aşırı tekrarda çocukları bıktırıyo bence

hıı bak o olabilir canım doğru diyor aslında havalar ısınınca çocuklar pek bir isteksiz gidiyor zaten okula
tekrar yaptırcak nereye kadar ki bence bol bol test çözdürüsn daha iyi olur çocuklar için diye düşünüyorum pratik yaparlar
valla bizimki havalar ısnınca derslerde bittiyse bol bol bedene çıkarıyor bütün gün oynuyorlar nerdeyse

valla bence bol bol beden en güzel seçenek

evet çocukalrında hiç bıkmayacağı bir ders :):):)

canım baktınmı yönder kolejine var mı sizin orda ?

canım burda yok, sanırım sadece bursada var

buradaki tüm özel okulları biliyorum bi tane yeni açılcak bahçeşehir, ona bakmaya gittik daha inşahat halinde

bide sınav yapmış ama hiç haberimiz olmadı, herhalde önümüzdeki dönem açılcak okul

günaydın hanımlar

canım istanbul merkezli bir okul ama şube olarak belki sadece bursada vardır sitesinde onunla ilgili bir bilgi göremedim
biz bu sene sınav okullarının sınavını kaçırıdk kayıt yaptırdım ama gidemedik seneye artık kısmetse

Günaydın...
Yönder koleji İstanbul,İzmir ve Bursa'da var diye biliyorum ben.

noldu canım sizin abd işi, vazmıgeçtiniz
bekliyoruz şimdilik
ben vitesi boşa aldım, öle daha stressiz oluyo
23 nisan kutlamaları var mı sizde ?:44::44::44::44:
biz kutlamaların dibini deldik okul olarak
tam 4 gün boyunca gösteri yaptı okul, bizimkinin 2 gün görevi vardı
pestilimiz çıktı bizim bile, ama aferin iyi çalışmış sıpalar, çok samimi ve güzeldi
ii ki buraya göndermişim oğluşu dedirtti
geçmiş olsa da herkesin 23 nisanı kutlu olsun, yoğunluktan ancak yazabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…