yazın napcaksınız hanımlar, şimdiden ayarlamak lazım aslında, kuslarında hepsi birbirinden berbat, hepsinde anlayış parayı alayım saati doldurayım şeklinde, öff valla en canımı sıkan konu bu açıkcası şu aralar, yazın napacağız sorunsalı ve evde oturmak kesinlikle bi seçenek değil, en azından benim oğlum için
yaza anneanneye gidecek muhtemelen bizimki, ya da yaz okuluna eğer yanımızda kalmak isterse tabi
Böyle sorunlu çocukların kazanılması gerekiyormuş.Sanırım biraz dişli olan veliler kazanıyor bizim sınıfta.Çocuğun babasıda bildiğimiz kabadayı bir tip.Her sorunda konuştuğumuz halde hiçbir çözüm üretemedi,üretemedik.Yeni arkadaşlarıyla iletişim kurmuyor,istemiyor.Varsa yoksa eski arkadaşları.Sürekli onlardan bahsediyor.Haftasonu eski arkadaşlarından birini davet etmiş.Çocuk annesiyle geldi.Gittikten sonra söylediği şey anne keşke benim sihirli bir gücüm olsaydı zamanı geriye alsaydım arkadaşımla tekrar oynasaydım.Gidicekleri zaman tekrar geriye alsaydım.O benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biri.
Okula bile sadece onların çıkış saatınde onları 5 dk görebilmek için gidiyor nerdeyse.
Çocuğumun bu halini görmek beni öyle üzüyorki anlatamam.İnanın ağlayarak yazıyorum.
gül100 ben de anlamıyorum..yeni okulunda üç, dört çocuk sıkıştırıp dövmüş benim oğlanı..dövenlerden birtaneside, çete başı çocuğa soruyormuş devam edeyim mi diye, flütle kafasına vurmuşlar..çocuklarda oğlumun 2 katı zaten..benimkinin anlattığına göre yakalamacalık oynarken dalmışlar hepsi..şimdi ben ne yapmalıyım bilmiyorum..çocuk tabiki kavga edecekler ama bir kişinin üzerine bu kadar çocuğun çullanması..en fenasıda flüt..yine suçluluk duygusu içersindeyim, yapmasaydım, etmeseydim diye, oğum anlatırken yüreğim acıdı, çok ağlamış..oğlum öğretmenin birdaha yapmayın dediğini söyledi..sınıftan başka bir arkadaşı da öğretmenin çok kızdığını, ceza verdiğini yapan çocuklara..ama hiçbiri benim yaşadığım duyguları hafifletmez..oğlumsa o çocuklarla hiç birşey olmamış gibi oynuyormuş dün, çocuk işte kincide değildirki..
arkadaşlar çok geçmiş olsun,
bizde anasınıfından beri 3 sınıf değiştirdik tayinler yüzünden, o nedenle anlıyorum sizleri
biraz düşünmemeye çalışın, çocukları sandığımızdan daha güçlüler,
ama elbette bunun sıkıntısı hemen geçmeyecek
okullar kapanana kadar alışırlar artık
kinci olmasınlar zaten, benimki de diildir
geçen bahçede oynamak istedi, aşağıdaki çocuklarla
tamam dedi babası, yarım saat sonra ağlayarak geldi, kulağına futbol topu gelmiş, suratında top izleri vardı düşünün
2 saat geçmedi kızarıklığı, kulağı da şişti
ama hala diyoki istemeden yapmıştır, belki gelir şimdi sorar nasılsın diye
oğlum dedim herkes sen mi, senin gibi mi
ben anlamıyorum insanları ya, nasıl yetiştiriyolar çocuklarını
ama fazla korumacı olunca da çocuklar hepten bihaber oluyolar dünyadan
böyle böyle büyüyecekler inşallah