İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

neden görüşmeye çağırıyolar canım, sbs ye girmicekki bizim çocuklar:26:

bizim yılan hikayesine dönen deneme sınavı bugün yapılmış

ata yayınlarınınmış hiç yanlışı yokmuş oğlumun pek bi mutluydu

iyi haftalar hanımlar

neden görüşmeye çağırıyolar canım, sbs ye girmicekki bizim çocuklar:26:

sınav sonuç karnesinde başarılı diye yazıyorya ondan çağırıyorlar görüşmeye bir de koydukları ödülleri alabilmen için kayıt yaptırman gerekiyormuş dershane için ama benim şuanda dershanaye yazdırma gibi bir niyetim olmadığı için görüşmeye gitmeyi de düşünmüyorum tabiki

bizim yılan hikayesine dönen deneme sınavı bugün yapılmış

ata yayınlarınınmış hiç yanlışı yokmuş oğlumun pek bi mutluydu

tebrikler canım oğluna

ödül almanız için kayıt olmanız gerek ha bu da iyiymiş

teşekkür ederim canım:13::13:

okulumuzu değiştirdik. maddi ve manevi olarak zorlayıcı olsada umarım pişman olmayız. dün ilk günümüzdü, oğlum evde mutluydu..inşallah hep böyle devam eder..geçiş sürecindeki oğlumla olan diyaloglarımızdan artık onunda bir birey olduğunu birkez daha anladım..hesap sordu bana benim fikrimi sordun mu, ben okulumdan ayrılmak istemiyorum dedi, ağladı, ben de o görmeden ağladım..çok tepkiliydi bana..babasında ikna oluyor bana gelince duygusal baskı yapıyor..hiçbirşey diyemedim çünkü bu benim kararımdı..zamanla anlayacaksın beni dedim hep, bana güven dedim, daha iyi bir eğitim için dedim..pazar günü baktım oğlumda kendi kendini ikna etmeye çalışıyordu..çok zormuş bu işler, benim bile okulla, çocuklarla duygusal bağım varmış bunu anladım..

çocuklarınızın güzel haberlerini okudum maşallah hepsi almış başını yürümüş
meroza okul değişimi isabetli bir karar olmuş

hayırdır hanımlar sesiniz soluğunuz hiç çıkmıyo bu aralar

gökyüzündedans hepten kayboldu zaten

ödül almanız için kayıt olmanız gerek ha bu da iyiymiş

teşekkür ederim canım:13::13:

evet canım aynen öyle sınav broşüründe ödüller kocaman kocaman yazılmış ama ödülleri alma şartı herzamanki gibi karınca yazıalrı ile dikkatlice bir okudum kayıt yaptırmak gerekiyormuş ödül alabilmek için

hayırlısı olsun canım işallah ama sen de üzülme emin ol ki oğlunda bunu zamanla anlayacak bak hem ilk günden de işe yaramaya başlamış anlaşılan görüceksin bak çabuk atlacak işallah

merhaba konu ıle alakalı degıl ama bn kou acamıyorum nasıl accam konu aca tklıorm yazıorm edıtorun gormesı lazm dıyor dıger gun gırıyorum konu yok

hayırdır hanımlar sesiniz soluğunuz hiç çıkmıyo bu aralar

gökyüzündedans hepten kayboldu zaten

valla canım ben bu aralar işlerimiz çok yoğun diye giremiyorum evde de malum benim bir küçük veletim var ondan vakit kalmıyor ama buralardayım sizi yine takip ediyorum da herzaman cevap yazmaya fırsatım olmuyor

merhaba konu ıle alakalı degıl ama bn kou acamıyorum nasıl accam konu aca tklıorm yazıorm edıtorun gormesı lazm dıyor dıger gun gırıyorum konu yok

konu açmak istediğin bölüme gelip konu aça tıkladığında başlık ve içerik girdiğin halde açılmıyorsa, moderatörlere mesaj at bence ama özel mesaj için 50 mesaj yazmış olman lazım, ya da site ile ilgili sorunlar var sitenin en başında, orada ilgili bi başlığa yazabilirsin sorununu

günaydın hanımlarrr hayırlı sabahlar herkese
ya kızlar bişey sorucam size bizim oğlan şu pis yedili dizisi varya acayip takıldı ona yaa nerdeyse 24 saat pis yedili seyredecek eve gidiyorum pis yedili seyrediyo hafta sonu full zaten oynuyor onu seyrediyor akşamda ödev yapıyoruz ama beni nasıl acele ettiriyor pis yedilinin yeni bölümü başlayacakmış ben de kızıdm akşam sesini çıkaramadı birdaha evde de hep onalrın hareketleri onalrı konuşmalrı gibi davranıyo sizin çocuklarda durum nasıl bu kadar seyreden var mı akşam dedim artık bu dizinin yasaklanma zamanı gelmiş diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…