- 30 Eylül 2012
- 2.830
- 198
şimdi size sınıfta geçen bir olayı anlatıcam..benim canım çok sıkıldı ve ne yapsam diye düşünüyorum..öğretmenin 1,5 yaşında bir çocuğu var.. bu çocuk ne zaman hastalansa öğretmenede birşey oluyor, piskolojik sanırım..geçen gün yine çocuk hastalanmış, doktora falan götürmüşler ertesi gün okula gelmiş öğretmen..sürekli kusuyormuş, çocuklarda iğrenmiş tabi doğal olarak, sınıf koktu diyor çocuğum..peki bu kadın ne yapmış, çocuklara allah sizi kahretsin bir peçete vermiyorunuz diye bağırmış, görüdüğüm en kötü sınıfsınız demiş..yani benim çocuğum nefret ediyor öğretmenden, nasıl etmesin..senin kusmuğunla mı uğraşacak 9 yaşındaki çocuklar..napıcam ne edicem bilemiyorum, okulunu değiştirsem arkadaşlarından ayrılmak istemiyor, burda kalsa bunalıma girdi öğretmeni ile ilgili hep böyle şeyler anlatıyor, bize birşey öğretmiyor sürekli bağırıyor diyor..kafayı yiycem
kolay gelsin canım. bence de bir kaç veli toplanın sorumlu müdür kimse onunla konuşun. öğretmeni mi değiştiriyorlar, bi ayar mı veriyolar ne yapıyolarsa yapsınlar. bence psikolojik tedavi görsün evdeki çocuk hasta diye kimseden hırsını alamaz, aklını başına alsın. onun çocuğuysa herkesin de çocuğu.