İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

şimdi size sınıfta geçen bir olayı anlatıcam..benim canım çok sıkıldı ve ne yapsam diye düşünüyorum..öğretmenin 1,5 yaşında bir çocuğu var.. bu çocuk ne zaman hastalansa öğretmenede birşey oluyor, piskolojik sanırım..geçen gün yine çocuk hastalanmış, doktora falan götürmüşler ertesi gün okula gelmiş öğretmen..sürekli kusuyormuş, çocuklarda iğrenmiş tabi doğal olarak, sınıf koktu diyor çocuğum..peki bu kadın ne yapmış, çocuklara allah sizi kahretsin bir peçete vermiyorunuz diye bağırmış, görüdüğüm en kötü sınıfsınız demiş..yani benim çocuğum nefret ediyor öğretmenden, nasıl etmesin..senin kusmuğunla mı uğraşacak 9 yaşındaki çocuklar..napıcam ne edicem bilemiyorum, okulunu değiştirsem arkadaşlarından ayrılmak istemiyor, burda kalsa bunalıma girdi öğretmeni ile ilgili hep böyle şeyler anlatıyor, bize birşey öğretmiyor sürekli bağırıyor diyor..kafayı yiycem :KK43:

kolay gelsin canım. bence de bir kaç veli toplanın sorumlu müdür kimse onunla konuşun. öğretmeni mi değiştiriyorlar, bi ayar mı veriyolar ne yapıyolarsa yapsınlar. bence psikolojik tedavi görsün:KK20: evdeki çocuk hasta diye kimseden hırsını alamaz, aklını başına alsın. onun çocuğuysa herkesin de çocuğu.:KK47:

okul nakli nasıl yapılıyor bileniniz varmı..vermek istediğim okula uygun adres buldum, ikametgahımı oraya alınca mecbur okul beni almak zorunda mı, yoksa yerimiz yok diye başka okula da yönlendirirler mi ..şimdiki okulla, gideceiğimiz okul yakın birbirine..açıkta kalıp kabus gibi yine aynı okula dönmeyelimde..

bizimkiler geziye gidicekler canım, ne sınavı bu ..

hayır yok canım niye sordun :26:

günaydın bu arada:KK16:

günaydın hanımlar, ya bizim ki hiç can kulağıyla dinlemezki böyle şeyleri, öğretmen sınav var demiş, ne sınavı varmış diyorum bilmem diyo,:KK53: o yüzden size sordum türkiye genelinde bi sınavsa bilirsiniz diye

okul nakli nasıl yapılıyor bileniniz varmı..vermek istediğim okula uygun adres buldum, ikametgahımı oraya alınca mecbur okul beni almak zorunda mı, yoksa yerimiz yok diye başka okula da yönlendirirler mi ..şimdiki okulla, gideceiğimiz okul yakın birbirine..açıkta kalıp kabus gibi yine aynı okula dönmeyelimde..

canım dönem bitmeden mi geçeceksiniz yeni okula:26:

bence gitmek istediğin okulun müdüriyetine sor, taşıncaz diye, olur mu olur, kontenjan dolu zaten senin çocuğunun şuan gittiği bi okul var demesinler

Son düzenleme:
günaydın hanımlar, ya bizim ki hiç can kulağıyla dinlemezki böyle şeyleri, öğretmen sınav var demiş, ne sınavı varmış diyorum bilmem diyo,:KK53: o yüzden size sordum türkiye genelinde bi sınavsa bilirsiniz diye

günaydın..yok canım, belki öğretmen kendi sınav yapacaktır, çalışsınlar diye önceden söylemiştir.

canım dönem bitmeden mi geçeceksiniz yeni okula:26:

bence gitmek istediğin okulun müdüriyetine sor, taşıncaz diye, olur mu olur, kontenjan dolu zaten senin çocuğunun şuan gittiği bi okul var demesinler

yok canım bu dönem geçti artık 4.sınıfta geçmeyi düşünüyorum..bu süreç korkutuyor beni, oğlumda bir travma yaratırmı diye çekiniyorum..kaş yapıyım derken göz çıkarmak istemiyorum..

günaydın..yok canım, belki öğretmen kendi sınav yapacaktır, çalışsınlar diye önceden söylemiştir.

olabilir canım, yarın görcez bakalım

yok canım bu dönem geçti artık 4.sınıfta geçmeyi düşünüyorum..bu süreç korkutuyor beni, oğlumda bir travma yaratırmı diye çekiniyorum..kaş yapıyım derken göz çıkarmak istemiyorum..

valla çocuğunu en iyi sen tanırsın, çocuklar çabuk arkadaş edinir genelde, zaten o okulda da arkadaşlarından 2 dönem sonra ayrılcak, ortaokullara dağılcak herkes ya da aynı okuldalarsa farklı sınıflara

bana çok tanıdık geldi bu davranış. nerden ki:44: seninki gene önceden söylüyormuş, benim bittikten sonra haberim oluyor:KK1:
vardıysa da artık akşama söyler bi ara yatmadan filan önce laf arasında "anneee biz bugün sbs olduk" diye :KK1:

Son düzenleme:
bana çok tanıdık geldi bu davranış. nerden ki:44: seninki gene önceden söylüyormuş, benim bittikten sonra haberim oluyor:KK1:
vardıysa da artık akşama söyler bi ara yatmadan filan önce laf arasında :KK1:

erkek çocuklar böyle galiba canım, kızlara bakıyorum dünya ateşten bir toptudan başlayarak tüm detayları anlatıyolar:KK1:

hangi yayınevininmiş canım, yok ya bizimkiler olmamış, galiba hoca genel değerlendirme gibi bişeyi kast ediyodu

seviye yayınlarınınmış
bugün öğretmenini tebrik etmeye gittiğimde öğrendim
sınıfında 2 öğrencisi full çıkarmış birisi benim koca kuzucuk :KK34:

pazartesi günü oğlum başka okula başlıyacak..orda daha önce sınıfından giden iki çocuk var..inşallah arkadaş yönünden sorun yaşamaz..dün biraz ağladı, oturduk güzel güzel anlattık, öğretmenini kendiside biliyor zaten tek sıkıntısı arkadaşları..arkadaşlarından kopmayacağına dair söz verdim..küme çalışması yapıyorlardı, arkadaşlarını yarı yolda bırakmış gibi hissediyor kendisini, biz de yine evde kendisi yapacağı görevlerini yerine getirebileciğini, arkadaşlarına dışardan destek olabileceğini söyledik, bunu duymak iyi geldi..Allah yardımcımız olsun zor bir dönem geçireceğiz ama en azından 4.sınıfa düzgün bir şekilde başlıycağımızı umut ediyorum..

pazartesi günü oğlum başka okula başlıyacak..orda daha önce sınıfından giden iki çocuk var..inşallah arkadaş yönünden sorun yaşamaz..dün biraz ağladı, oturduk güzel güzel anlattık, öğretmenini kendiside biliyor zaten tek sıkıntısı arkadaşları..arkadaşlarından kopmayacağına dair söz verdim..küme çalışması yapıyorlardı, arkadaşlarını yarı yolda bırakmış gibi hissediyor kendisini, biz de yine evde kendisi yapacağı görevlerini yerine getirebileciğini, arkadaşlarına dışardan destek olabileceğini söyledik, bunu duymak iyi geldi..Allah yardımcımız olsun zor bir dönem geçireceğiz ama en azından 4.sınıfa düzgün bir şekilde başlıycağımızı umut ediyorum..

hayırlısı olsun canım, siz endişelerinizi hissettirmezseniz sürekli sorgulamazsanız siz bile şaşırırsınız bu kadar hızlı adapte oluşuna
umarım oğlun için herşey daha güzel olur
:13::13:

günaydın hanımlar

bizimde kültür dershanesi sonuçları açıklandı 75.000 küsür kişi girmiş sınava bizimki 6000 li sıralarda yani başarı oranı olarak % 9 a girmiş 31 marta kadar dershaneye görüşmeye çağırıyorlar

çok sevindim canım oğlun adına işallah hayırlısı olur onun için :nazar: işallah çabuk da kaynaşıverir arkadaşalrı ile :KK16:

günaydın hanımlar

bizimde kültür dershanesi sonuçları açıklandı 75.000 küsür kişi girmiş sınava bizimki 6000 li sıralarda yani başarı oranı olarak % 9 a girmiş 31 marta kadar dershaneye görüşmeye çağırıyorlar

bizimkide fatih dersanesine girmişti, 75.419 kişi girmiş, 2606. olmuş :) ağladı öğrenince, ödüllüydü çünkü sınav, yoksa umru olmaz ..

X