benim velet doğru düzgün birşey anlatmaz cımbızla alıyorum lafı ağzından ama genel olarak tudem den daha kolay demişlerdi çocuklar ..şimdi istek den aradılar çocuğunuz kayıt yaptırmaya hak kazandı diye, sanki ben gidip parayı bastırıp kayıt ettirmek istesem sınav sorucaklar bana..burs sordum 10 yanlışla yüzsüz yüzsüz :) buraya gelin konuşalım dediler..34 doğru 10 yanlışbu yanlışlar benim oğlan için çok yüksek bir sayı , diğer çocuklar bizimkinden beter..soruları çok merak ettim..bizimkinin umrunda değil ama fatih dersanesini merak ediyor ödüllü diye :) ama 3.sınıflara vermezler heralde, şevki kırılmasın diye birşey söylemiyorum..
şimdi size sınıfta geçen bir olayı anlatıcam..benim canım çok sıkıldı ve ne yapsam diye düşünüyorum..öğretmenin 1,5 yaşında bir çocuğu var.. bu çocuk ne zaman hastalansa öğretmenede birşey oluyor, piskolojik sanırım..geçen gün yine çocuk hastalanmış, doktora falan götürmüşler ertesi gün okula gelmiş öğretmen..sürekli kusuyormuş, çocuklarda iğrenmiş tabi doğal olarak, sınıf koktu diyor çocuğum..peki bu kadın ne yapmış, çocuklara allah sizi kahretsin bir peçete vermiyorunuz diye bağırmış, görüdüğüm en kötü sınıfsınız demiş..yani benim çocuğum nefret ediyor öğretmenden, nasıl etmesin..senin kusmuğunla mı uğraşacak 9 yaşındaki çocuklar..napıcam ne edicem bilemiyorum, okulunu değiştirsem arkadaşlarından ayrılmak istemiyor, burda kalsa bunalıma girdi öğretmeni ile ilgili hep böyle şeyler anlatıyor, bize birşey öğretmiyor sürekli bağırıyor diyor..kafayı yiycem
bebeeem olayın özü bu
bu formüllerle sürekli işlem yapan çocuklar zaten olayı kavrayacaklar
ama bizimkiler anca ezberlesin dursun
tamamen eğitimsizlik üzerine kurulu düzen
yazıklar olsun
Eki Görüntüle 654009
bence çocuğuna yalan söyleyip okulunu değiştirmelisin, o okul lise oldu mecburen bu okula gelmek zorundayız tüm arkadaşların başka okullara dağıldı de, bi mecburiyet söz konusu olduğundan gözü arkada kalmaz
bu dönemi bitirin ve seneye aynı okulda devam etmeyin bence
merak etme çocuklara herşeye bizden çabuk adapte olur, zaten seneye arkadaşlarıyla ayrılcaktı, siz iki dönem önce ayrılmış olcaksınız
ayrıca bu öğretmen sınıfta mı çıkarıyor anlamadım ki, bi çocuk aynı şeyi yapsa....
kaç para yıllık acaba ya merak ettim, 4. sınıf için kayıt edicekler ha
ben bi özel okula sordumda, çocuğunuzu kayıt edemeyiz kontenjan dolu dediler
bizim okulla ilgili söylentiler var ben de fırsattan istifade almayı düşünüyorum oradan 4.sınıfta..sınıftan sevdiği birkaç arkadaşınıda alsak zaten sorun olmaz sanırım..birde okullardaki kontenjan sorunu var..geziye gönderin diye yırtındı toplantıda , çocukları yürüyen merdivenlerde bırakmış başı boş, kendi önden basmış gitmiş..ben gözümden sakınıyorum, sen bırak git önden hızlı hızlı..birde şimdi yeni birşey öğrendim çocuklara tembihliyormuş, sınıfta olan sınıfta kalır, evde birşey anlatmayın, evdekini de burda anlatmayın..şimdi bunu ne niyetle söylüyor, güvendiğim biri olsa çocuklara dedikodu yapmanın, laf taşımanın kötü birşey olduğunu öğretiyor derim ama şimdi böyle düşünemiyorum tabi..hayırlısıyla bu dönem bitse..
konuya direk daldımkolejlerin sınavını soruyorsan biz genel yetenek sınavına girmedik bir yanlıştan olanlara 6 milyar istediler
tam burs alması için dahi olması lazım benim oğlan 4 dakikada 30 soru hayatta çözemezdi
karamuk bizimda 23 martta sınavımız var
okulistiğin sınavı bu hafta olması lazım bir sınavdır gidiyoruz
chess siz folklor dersi alıyordunuz oğlun severek yapıyor mubizim folklor yüzünden okuldan kaytarmaya çalışıyor
yok canım ya, okulistiğin kendi sitesinde ve facesinde diyodu 6 mart diye ve sınav yapılmış, bizimkiler olmadı, tahminim veliler istememiştir yine
folklor olayımız 1. sınıftaydı canım, sevmiyordu oğlum, halbuki çok güzel bi aktivite bence
belki oğlun folklor hocasını sevmemiştir.
şimdi size sınıfta geçen bir olayı anlatıcam..benim canım çok sıkıldı ve ne yapsam diye düşünüyorum..öğretmenin 1,5 yaşında bir çocuğu var.. bu çocuk ne zaman hastalansa öğretmenede birşey oluyor, piskolojik sanırım..geçen gün yine çocuk hastalanmış, doktora falan götürmüşler ertesi gün okula gelmiş öğretmen..sürekli kusuyormuş, çocuklarda iğrenmiş tabi doğal olarak, sınıf koktu diyor çocuğum..peki bu kadın ne yapmış, çocuklara allah sizi kahretsin bir peçete vermiyorunuz diye bağırmış, görüdüğüm en kötü sınıfsınız demiş..yani benim çocuğum nefret ediyor öğretmenden, nasıl etmesin..senin kusmuğunla mı uğraşacak 9 yaşındaki çocuklar..napıcam ne edicem bilemiyorum, okulunu değiştirsem arkadaşlarından ayrılmak istemiyor, burda kalsa bunalıma girdi öğretmeni ile ilgili hep böyle şeyler anlatıyor, bize birşey öğretmiyor sürekli bağırıyor diyor..kafayı yiycem
meroza velilerle birlik olup hep birlikte konuşun tavrınızı bilsinokul değiştirmeyi de düşünmüyorsun tedirgin olup gerilme daha yolunuz uzun bu öğretmenle
Bizim sınıftada bir öğrenci böyle haftanın iki günü kusuyor çocuk.O günlerde beslenmesini geri getiriyor oğlum.Midem bulanıyor yiyemiyorum diyor.Açıp annesiyle konuşayım bir doktora götürsün belki bir hastalığı vardır çocuğun diyorum ama o kadar ters bir kadınki şimdi bir söz söyler bende sinirle konuşurum işler sarpa sarar diye arayamıyorumda.
Gerçekten can sıkıcı bir durum.Diğer velilerin çoğununda bilgisi vardır bu konudan.Hep beraber gidip bir konuşsanız etkili olmazmı acaba?Ben bile sinir oldum öğretmeninize.
biz bu hafta yapılacak diye biliyoruz :44:bizim öğretmen nasıl olmuşta kaçırmış
benim oğlum anasınıfından bu zamana folklor dersi alıyor inanılmaz sıkıldısürekli aynı şeyleri yapmaktan istemiyıormuş ayakları ağırıyormuş falan :26::26:
folklor hocası ile papaz oluyor sürekli folklor dersinin olduğu 2 gün okula gitmemek adına çamura yatıyor
gökyüzündedans, karamuk nerdesiniz, biriniz geliyo biriniz kayboluyo ya