bu hafta sonu bizimki kısmetse bizimki yine bir sınava girecek bizim burda iyi bir dershanenin yapacağı sınav hem % 100 dershane bursu kazanma hakkı var hem de çeşitli ödüller bakalım nasıl geçecek sınav
Merhaba karamuk başarılar dilerim. Benim oğlumda 3'e gidiyor dün bir sınavdan bahsetti okuldaki afişleri görmüş öğretmeniyle konuşmuş girmek istediğini söylemiş acaba aynı sınav mı merak ettim araştırmak için nete girmiştim senin iletini görünce yazmak istedim. Hangi dershanenin sınavı bu bildiklerini paylaşırmısın?
Merhaba karamuk başarılar dilerim. Benim oğlumda 3'e gidiyor dün bir sınavdan bahsetti okuldaki afişleri görmüş öğretmeniyle konuşmuş girmek istediğini söylemiş acaba aynı sınav mı merak ettim araştırmak için nete girmiştim senin iletini görünce yazmak istedim. Hangi dershanenin sınavı bu bildiklerini paylaşırmısın?
selamlar herkese
sınava girecek kuzulara başarılar
chess öğretmeniniz abartmış yine
biz hafta sonu kolej sınavına girdik öğretmne deneme maksatlı girmelerini istemiş 4.sınıfta yapılacak sınavda ortaöğretim için alım olcak ona hazırlık olmasını istemiş
mart ayında bahçeşehir kolejinin sınavı olcak onda da şansımızı denicez
valla bilmiyorum hep dönem dönem mağdur olanlar olur ya bizim çocuklarda onlardan olcak herhalde,
bizim kredili sistem mağduru olmamız gibi
sınav olsun tabii ya, yoksa falancanın yiğeni bilmem kimin kuzeni, hatır gönül, rüşvet alcak başını gitçek, ne kadar ucu açık kelimeler kullanılmış güya açıklama yapılmış daha da kafa karıştırmaktan başka bişey değil. en azından sınav net belirgindi
neden asabisin parkoncum, bende asabiyim çok pis, PMS
evet canım eskiden her ilde değişikti şimdi fix her ilde 4. sınıf alıyorlar sanırım bizim burda 4. sınıflardan 30 öğrenci alcaklarmış sadece
Bende kredili sistem mağdurlarındanım canım.
Hatır gönül ayrı konu,birde korku ,dayak var işin içinde.Öğretmenimiz bütün öğretmenler dayak yer heralde diyor not vermezse:
Birara kızmıştım birilerine öyle kalmış rütbemHaftalık değiştireyim artık bu rütbeyi ben.
Acaba bu değiştirdikleri sistemde Bilsem e giden öğrencilerin bir artısı olurmu diye düşünüyorum chess.Heran herşey olabilir diye seneye sokalım çocukları sınava diyorum.
Az kaldı kafayı yiycem ben.
Sbs bu sene kalkıyormuş,kızım için belirsizlik var derken oğlumun 2 sene sonra ne yapacağını bilmiyorum.
Görünüşe göre bizim mahhalle mektebinde okuyacak çocuk,ben 6 senedir çalışıp çabalarkentöbe ya..veya ömür boyu özel okullara vericez çalışıp kazandığımız parayı.
Süt meselesi ayrı konu zaten;bizimkinin sınıfında bütün çocuklar içiyormuş hergün onun tartışmasını yaşıyoruz.Kendide okul sütü içmek istiyomuş.Halbuki bende günlük süt koyuyorum çantasına ,ama devletin sütü cazip geliyo çocuğa.
subliminal mesajlar parkon, okul sütü akıl küpü