• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3 sınıfa geçen anneler yaz tatilinde nasıl değerlendiriyorsunuz

gamzee33

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
36
0
296
Şanlıurfa
merhaba kızlar benim oğlum 3 sınıfa geçti neredeyse okul açılacak bizimki hala bir kitap bile okumadı ne söylesem boş öğrendiklerini unutacak diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum siz ne durumdasınız paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşım.
malasef bende aynı durumdayım.öğretmeni 10 kitap almamızı söyledi.ayrıca bir test kitabı verdi.başka ödevleride var.
ben sıkmak istemiyorum.zaten bizimkinin içinde istek de yok.
test kitabının üçte birini bitirdi.zoraki zoraki.
çocuk istese çalıştıracağım ama hiiiç istemiyor.
en azından günde 1 saat çalışalım diyordum istemiyordu.
bende bıraktım artık...

benim kızımda arada kitap okuyor ama genel anlamda çalışmıyor bende karışmıyorum zaen daha küçük oldukları için öğrendeiklerini unutacağını sanmıyorum zaten okulun ilk günlerinde tekrar yapıyorlar

merhaba arkadaşım.
malasef bende aynı durumdayım.öğretmeni 10 kitap almamızı söyledi.ayrıca bir test kitabı verdi.başka ödevleride var.
ben sıkmak istemiyorum.zaten bizimkinin içinde istek de yok.
test kitabının üçte birini bitirdi.zoraki zoraki.
çocuk istese çalıştıracağım ama hiiiç istemiyor.
en azından günde 1 saat çalışalım diyordum istemiyordu.
bende bıraktım artık...

bizim öğretmende 10 tane hikaye kitabı almanızı ve kitabın konusunu yazarini hangi tarihte okuduğuna kadar yazmasi gereken bir kağıt verdi ama canım hiç umrunda değil oğlumun bu sene yine çok zor geçecek şimdiden belli bende senin gibi sıkmak istemiyorum ama bir yerden başlamamız lazım òfff ne yapıcam bilmiyorum çok takıyorum kafama

bizim öğretmende 10 tane hikaye kitabı almanızı ve kitabın konusunu yazarini hangi tarihte okuduğuna kadar yazmasi gereken bir kağıt verdi ama canım hiç umrunda değil oğlumun bu sene yine çok zor geçecek şimdiden belli bende senin gibi sıkmak istemiyorum ama bir yerden başlamamız lazım òfff ne yapıcam bilmiyorum çok takıyorum kafama

aynen ben de senin durumundayım :uhm:

Back