- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.Bahardan mıdır nedir kim ile konuşsam hasta.
Bizim sonuçlarda açıklandı oğlum sınfta 3.olmuş.Beş yanlışı olan öğrenci 2.olmuş.
Oğlumun 3 yanlışı var ama 3.olmuş.Puanlama sistemi farklı ondan dedi öğretmenimiz.
Oğlununda başarıları daim olsun bir ömür inşallah.
21 martta bilsem bireysel değerlendirme testi yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı bakalım
En güzel sonuçla gelir inşallah...
günaydın karamukcuğum
21 martta bilsem bireysel değerlendirme testi yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı bakalım
inşallah istediği gibi olur herşey
karamuk geçmiş olsun
kuzucuklar güzel sonuclar almış inşallah böyle devam ederler .
benim oğlan hasta sinüziti ilerlemiş . gece uyku nedir bilmiyor. ilçalarda fayda etmiyor. okulda nasıl ders yapıyor hiç bilmiyorum hergün sarhoş gibi
günaydın canım
nerde bu millet bayağıdır kimse uğramamış bahar bizim kızları da çarptı galiba
karamuk geçmiş olsun
benim oğlan hasta sinüziti ilerlemiş . gece uyku nedir bilmiyor. ilçalarda fayda etmiyor. okulda nasıl ders yapıyor hiç bilmiyorum hergün sarhoş gibi
karamuk geçmiş olsun
GÜNAYDIN KIZLAR bu arada gözümüzde aydın yeni eğitim yasası geçmiş bakalım bizi neler bekliyor ))))
çocuklarımızın maşallahı olunca yazacak bişey bulunmuyo herhalde hanımlar, valla bu gidişle 3. sınıf topiğinde sinek avlarız seneye
GÜNAYDIN KIZLAR bu arada gözümüzde aydın yeni eğitim yasası geçmiş bakalım bizi neler bekliyor ))))