hoşgeldiniz. burada olursanız bilgilerinizden yararlanmak isteriz .
Merhabalar ben de ikinci sınıfları okutan bir öğretmenim.Veli gözüyle de görmek istedim sınıfımı sizlere yardımcı da olabilirim belki.Ayrıca iki sene sonra ben de veli olacağım alışmak lazım değil mi???
slm .ben 6 şar ve 9 ar sayma bu yıl görülmeyecek diye biliyorum :44:öğrettim ama ,müfredatta var mı ?günaydın hanımlar;
seyyah alemi canım hayırlısı olsun...
bu değişiklik hem senin hem sıla için iyi olacaktır inşallah...
öğretmenlerimiz hoşgeldiniz...
biz bu hafta matematikten başladık...
6şar 9 şar saymaları yapıyoruz...
dünde sözlükten bilmediğimiz kelimeleri bulma çalışması vermiş öğretmenimiz...
haftaya acılırsınızbu hafta bayağı yumuşak geçecek anlaşılan bizim, bakalım haftaya nolcak
bizimde öyle gidiyor şimdilik akşam da sadece arkalı önlü matematikden fotoopi vermiş onalrı da zaten ben işten gidip yemeği hazırlayana kadar bitiridi
kızlar bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. mat dersinde kilogramları öğreniyoruz gelen sorular ağır geldi bana nasıl anlatacağımı bilemedim
soru şu:
bir pasatacı 5 kg un 2 kg şeker 1 kg ceviz kullanıyor,
32 kg kek yapımında kac kilo un kullanılır ?cevabı buldum öğrettim. böyle sorular icin erken değil mi ?
ben emeklemeden koşsun istemiyorm
soru tam olarak böylemi, anlamadım
ben hem veli hem öğretmen olarak veli olmanın daha kolay olduğunu düşünüyorum.çünkü o kadar ilginç veliler var ki,en sinir olanı da evde çok güzel yapıyor,burda yapamıyor diyenler.tabi veli olmanın da zorlukları var ama ben öğrencilerimle ilgilenmekten kendi çocuklarıma akit daha az yırabiliyorum,hatta kızım anne sen öğrencilerini daha çok mu seviyorsun,diye sordu.
günaydın hanımlar;
seyyah alemi canım hayırlısı olsun...
bu değişiklik hem senin hem sıla için iyi olacaktır inşallah...
öğretmenlerimiz hoşgeldiniz...
biz bu hafta matematikten başladık...
6şar 9 şar saymaları yapıyoruz...
dünde sözlükten bilmediğimiz kelimeleri bulma çalışması vermiş öğretmenimiz...
aynen böyleydi soru olduğu gibi yazdım
şimdi üstteki un şeker ceviz karışı 8 kg yapıor ya .32 de 8, 4 defa var
yani dört kek yapılıyor 5 kg un karışımda varsa 5kere 4 20 sonuc :20
anlatmayı beceremedim. cocuk bu denklemi nasıl kursun yadaha ne ilginc sorular vardı
aynen böyleydi soru olduğu gibi yazdım
şimdi üstteki un şeker ceviz karışı 8 kg yapıor ya .32 de 8, 4 defa var
yani dört kek yapılıyor 5 kg un karışımda varsa 5kere 4 20 sonuc :20
anlatmayı beceremedim. cocuk bu denklemi nasıl kursun yadaha ne ilginc sorular vardı
kızlar bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. mat dersinde kilogramları öğreniyoruz gelen sorular ağır geldi bana nasıl anlatacağımı bilemedim
soru şu:
bir pasatacı 5 kg un 2 kg şeker 1 kg ceviz kullanıyor,
32 kg kek yapımında kac kilo un kullanılır ?cevabı buldum öğrettim. böyle sorular icin erken değil mi ?
ben emeklemeden koşsun istemiyorm
yok canım ya böyle soru gelmedi hiç, zaten soruda yeterli açıklama yok gibi, bunu yapan çocuk olmuşmu acep merak ettim
bugün öğretmenler toplantısı vardı bol bol bahsedildi o velilerden
umarım şimdilik iyi gibi bakalım ilerde görücez ben hala yeni olduğundan diyordum ki bugün başka bir öğretmenin kızını bulmuş kanka olmuş bi de ellerini kanatmaya kalkmışlar kan kardeşi olmak için
bazen biz de soruyu yapıyoruz ama nasıl anlatıcaz diye 2-3 kişi aramızda tartışıyoruz en doğru yolu bulmak için
zorlamak iyidir canım zihni açar arada lazım abartmadan
Canım bu soru 2.sınıf öğrencisine göre çok ağır bence bir kere çocuklar düz mantık sonuçta soruda un soruluyor 5 kg undan gider çocuk bizim sınıfta zannetmiyorum bu soruyu çözen çıksın 8 kg kek karışımını bulacakta 32 de arıyacakta.....Demekki sizin sınıfın seviyesi yüksek
soruyu okuyunca kendimi kötü hissettim ...
anlayabilmek için 2-3 kez okumam gerekti...
Allahtan bize böyle sorular gelmiyor ama gelicek ben ne yaparım diye düşündüm
ki mantığım ve matematiğim iyidir diye düşünüyordum...
tırstım bu soruyu görünce...
daha çok çalışmam gerekiyor demek ki...
bu arada herkese günaydııınnnn
teşekkürler canımtebrikler farmasi:13:
fırtına öncesi sessizlik mi diyorsunbu hafta laylaylom geçti, devasa kaynak kitaplarından bile ödev gelmedi, insan korkuyo
bu hafta laylaylom geçti, devasa kaynak kitaplarından bile ödev gelmedi, insan korkuyo
slmmm herkese
farmasi tebrik ediyorum kuzunu
umarım korktuğun başına gelmez :18::18::18::18:
ve aleykümselam meldam çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?