Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
ben de başladım 5. sınıf arada boş dersler var iyi oldu
uzak maalesef yani küçük şehre göre ama gidip geliyoruz bakalım ortam da iyi
bi de ilginç bişey oldu saatler uymadı sıla benimle gelmek zorunda kaldı 3 ay başka okul sonra geri gel eski okul normalde çok saçma bir durum ama bırakmak istemedim zaten okul onun için çok önemli olmadığından bişey kaybetmez diye düşündüm ,o da çok gelmek istedi yanımda olmak hoşuna gidecek heralde ,beraber gidip gelicez artık
sorunlarını anlattığımda çok da sorunlu değil dediler orda 2 2. sınıf öğretmeni vardı bugün girdi derse dinlemiş cevap vermiş yazmış öğretmen hiç fena değil dedi,ben de ilk günden utanmıştır dedim bakalım sonra neler nasıl olacak,sıla da anne yeni okul farklı ya ben de tavrımı değiştireyim dedim diyo,öğretmen çok güleryüzlü samimi biri belki sıla etkilenir,en azından değişiklik hoşuna gider belki
yarım günlük tatiller falan da kar içinmiş hayırlısı diyelim hasta olmayın sakın öpüldünüz
bu arada ben de ödev verdim ya ne kızıyosunuz
bi de ilginç bişey oldu saatler uymadı sıla benimle gelmek zorunda kaldı 3 ay başka okul sonra geri gel eski okul normalde çok saçma bir durum ama bırakmak istemedim zaten okul onun için çok önemli olmadığından bişey kaybetmez diye düşündüm ,o da çok gelmek istedi yanımda olmak hoşuna gidecek heralde ,beraber gidip gelicez artık
sorunlarını anlattığımda çok da sorunlu değil dediler orda 2 2. sınıf öğretmeni vardı bugün girdi derse dinlemiş cevap vermiş yazmış öğretmen hiç fena değil dedi,ben de ilk günden utanmıştır dedim bakalım sonra neler nasıl olacak,sıla da anne yeni okul farklı ya ben de tavrımı değiştireyim dedim diyo,öğretmen çok güleryüzlü samimi biri belki sıla etkilenir,en azından değişiklik hoşuna gider belki
yarım günlük tatiller falan da kar içinmiş hayırlısı diyelim hasta olmayın sakın öpüldünüz
öğretmeniniz insaflıymışbizim bugün yarımgündü
ödevde vermemiş öğretmen şimdi aradım test çözüyomuş kendisi
bizim okulun toplantısı bugünmüş, sabahtan gelincekmiş 3 saat, akıllı oğlum unutmuş tabii, okula bi gittik kapı duvar
öğretmeniniz insaflıymış
bize cuma günü yarım gün toplantı varmış okulda
sıla ve senin adına cok sevindim sılaya böyle bir değişiklik gerekiyordu inşallah iyi olur herşey
hemen adapte olması negüzel
bizim okulun toplantısı bugünmüş, sabahtan gelincekmiş 3 saat, akıllı oğlum unutmuş tabii, okula bi gittik kapı duvar
bu hafta demekki kısım kısm bütün okullarda olacak yarımgün
valla canım geçen dönem gibi insaflı başlayıp dönem sonuna doğru çoşmasın da yine
işallah bu dönem ağır geçmez dua ediyorum oğlum için benim şu doğum işi okullar kapanmadan önce olacak kısmetse işalalh oğlumu çok etkilemez ben yine elimden gelen gayreti göstericem onun için en az hasarla işallah ataltırız da derslerini etkilemez çünkü sürekli ben ilgileniyorum dersleri ile
bizim burda da pazaretsi günü bazı okullarda aynı şey olmuş kimsenin haberi yok öğlende giden geri gelmiş tabii
bizim öğretmen 2.dönem zor olacak dedi dün canımıza okudu verdiği ödev bitmek bilmedi yarım yamalak oldu yetişmedi bir türlü bütün sınıf yetiştirmemiş oğluma kızarsa bir iki laf demeyi bekliorum
yardım edecek kimse yok mu?lk günler zor olabilir senin acından
umarım kolaylıkla atlatırsınız bu günleri
bizim öğretmen 2.dönem zor olacak dedi dün canımıza okudu verdiği ödev bitmek bilmedi yarım yamalak oldu yetişmedi bir türlü bütün sınıf yetiştirmemiş oğluma kızarsa bir iki laf demeyi bekliorum
yardım edecek kimse yok mu?lk günler zor olabilir senin acından
umarım kolaylıkla atlatırsınız bu günleri
bende diyorum yollar niye boş
chess güldürdün beni oğlanda anne 12 den sonra 3 ders dio ben 9 .30 ta zil calar 12 30 da dağılırlar diorum sizin duruma düşmeyim kesin öğrenim en iyisibende diyorum yollar niye boş
valla sizin hoca 2. dönem zor olcak diyosa, o okuldan koşarak uzaklaşmak lazım, kolay gelsin kuzuna
allah kolaylıkversin canım sana ve kuzuna
valla yardım edecek bir tek babamız var o da biliyosunuz babalar ne kadar ilgilenir oğlum dersin varsa yap bu kadar :44: benim gibi ilgilenemez ki :44: artık bir on gün gibi biraz zorlanıcaz o zamana kadar alalhım bir dert keder vermezse işalalh ilgilenirim oğluşumla
chess güldürdün beni oğlanda anne 12 den sonra 3 ders dio ben 9 .30 ta zil calar diyorum 12 30 da dağılırlar diorum sizin duruma düşmeyim kesin öğrenim en iyisi
v ilk günden öğretmen canımıza okudu bakalım devamı nasıl olacak
babalar öyle ama iş başa düşünce ilgilenir bence
allah yardımcın olsun canım
Merhabalar ben de ikinci sınıfları okutan bir öğretmenim.Veli gözüyle de görmek istedim sınıfımı sizlere yardımcı da olabilirim belki.Ayrıca iki sene sonra ben de veli olacağım alışmak lazım değil mi???
Merhabalar ben de ikinci sınıfları okutan bir öğretmenim.Veli gözüyle de görmek istedim sınıfımı sizlere yardımcı da olabilirim belki.Ayrıca iki sene sonra ben de veli olacağım alışmak lazım değil mi???
bu hafta bayağı yumuşak geçecek anlaşılan bizim, bakalım haftaya nolcak