- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
karamukcuğum kötü şeyler yaşamışsın ama kalbin rahatlamış sonuclar güzel cıkmış inşallah bebişinisağ salim sağlıkla kucağına alırsıngünaydın hanımlar
geçen haftadan beri uğrayamadım biraz telaşeli bir haftasonu geçirdik. bizim küçük bebiş hafta sonu korkuttu bizi cumaretsi günü kontrole gitmiştik dr. ultrasona alınca bir baktı ki bebeğin kalbi yavaş atıyor daha sonra normale döndü ancak kendi de telaşlandı bizde hemen bebeğin kalp ultrasonunun çekilmesini istedi biz hemen ordan çıktık bir ultrason merkezine gittik tabi beni aldı bir korku iki gözü iki çeşme ağlıyorum ama bebeğime bişey olacak diye gittik oraya dr aralıklarla 3 sefer ultrasona aldı 4 saat orda bebeğin kalbi incelendi çok şükür ritminde bir sorun görülmedi salı günü de tekra ultrasondaydım bu sferde 3 saat bebeğin tüm iç organalrı tırnağından beynine kadar tek tek incelendi kalp elektrosu çekildi allahıma şükürler olsun bebeğimde hiçbişey olmadığını görmüş olduk ama kızlar bu iki üç gün içerisinde ömrümden ömür gitti anlatamam size allahım işallah sağsalim bebeğime kavuşturusn beni...
maşallah canım, sıkıntı çekmissin ama allahtan sonu ferah olmuş, doğum ne zaman bi zaman aralığı verdimi dr,
aşağıdaki velilerle sürtüşme başlığında canım sıkıldı, bi süre uğramasam iyi olcak sanırım pardon "olacak"
görüşürüz hanımlar:13::13:
chess ne oldu canımm bu topikte birşey göremedim ben :44::44:
hepimiz senin yorumlarını seni cok seviyoruz kendini özletme gel