Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaokulundan beri ara tatilleri hasta geçiriyo, bu sene farklı olur mu dedim ama o kadar karla oynadı ki, öksürmeye başladı, sanırım bu ara tatilide öksüre tıksıra geçirecek, haftaya hava çok soğucakmış, karneleri öne çekseler ne güzel olur
geçmiş olsun canım işallah ilerlemeden geçer gider öksürüğü için bal limon karışımı çok iyi geliyo canım sabah aç karnına yiyebileceği kadar balı cezvede ısıt yine yiyebileceği kadar sıcaklıkta olsun içine hemen hemen yarım limon sık onu öyle sıcak sıcak kaşıklasın çok iyi geliyo öksürüğe
ritmik sayma şeklinde ileri geri şekilde öğrendik .arkadaslar sızın kuzular carpım tablosunu ezberledımı?
öle yapcam cnm allahtan bir şey cıkmazsaen iyisini yaparsın canım tam zamanı oluyor o zamanlar rahat olur senin içinde çocuk için de
haklısın cnm anneler öğretecek ama bizim evdeki baba modelinden hic birşey öğreneceğini sanmıyorummmyani yani
biliyorum canım şaka yaptım,valla onda da kabahat annelerde bence ,bi erkek de yemek yapıp evi toplayabilmeli ya ,bulaşık çamaşır makinesinin düğmesine basamayan insan olur mu ya,evlenmese ömür boyu yanlız yaşasa nolcak,ya da hastalıktı doğumdu derken ,kadın her zaman herşeyi yapamaz ki
cık cık cık tabi ki,ama belki diğer arkadaşlar yapmıştır ama bizde yok
inşallah bu tatili sağlıklı gecirirsiniz .ıhlamur icebiliyorsa ii gelior. karamukun ballı tarifi de işe yarıyor bal yoksa pekmez ve limonla yapabilirsin.ben ayak altlarına viks sürüp corap giydiriyorum işe yarıyoranaokulundan beri ara tatilleri hasta geçiriyo, bu sene farklı olur mu dedim ama o kadar karla oynadı ki, öksürmeye başladı, sanırım bu ara tatilide öksüre tıksıra geçirecek, haftaya hava çok soğucakmış, karneleri öne çekseler ne güzel olur
günaydın cnmmmgünaydın kızlar hepinize
saol canım deneyeyim:13:
ritmik sayma şeklinde ileri geri şekilde öğrendik .
öle yapcam cnm allahtan bir şey cıkmazsa
haklısın cnm anneler öğretecek ama bizim evdeki baba modelinden hic birşey öğreneceğini sanmıyorummm
inşallah bu tatili sağlıklı gecirirsiniz .ıhlamur icebiliyorsa ii gelior. karamukun ballı tarifi de işe yarıyor bal yoksa pekmez ve limonla yapabilirsin.ben ayak altlarına viks sürüp corap giydiriyorum işe yarıyor
günaydın cnmmm
günaydın canım sana da
15 tatilde yaptırma zaten canım soğukta zor olur altına doğru düzügn bişey giyidremiyosun hergün pansuman falan oluyor ne de olsa kış üşütür falan çocuk o yüzden yazın yaptır ben geçen yaz hemen okulalrın kapandığı hafta yaptırıdım çok sıcakta değildi rahat oldu allah kısmet ederse bu doğacak olan oğluşumu da hemen yaptırıcam doğum iznim bitmeden o işte çıkar aradan
anaokulundan beri ara tatilleri hasta geçiriyo, bu sene farklı olur mu dedim ama o kadar karla oynadı ki, öksürmeye başladı, sanırım bu ara tatilide öksüre tıksıra geçirecek, haftaya hava çok soğucakmış, karneleri öne çekseler ne güzel olur
arkadaslar sızın kuzular carpım tablosunu ezberledımı?
Eğer pekmez seviyorsa pekmezi cezvede biraz ısıt üstüne karabiber dök buda çok iyi geliyor belki bunu içer bizde bitki çayı olayını çubuk tarçınla aştık tarçın iyi oluyorçok saolun kızlar, önerilerinizi denicem ama malesef benimkinin hiç bitki çayı içmemek gibi bi huyu var daha doğrusu sıcak çikolata dışında hiç sıcak bişey içmez
bitki caylarını icseydi faydasını görürdünz benim oğlumda cok seviyor malesef yasakçok saolun kızlar, önerilerinizi denicem ama malesef benimkinin hiç bitki çayı içmemek gibi bi huyu var daha doğrusu sıcak çikolata dışında hiç sıcak bişey içmez
Eğer pekmez seviyorsa pekmezi cezvede biraz ısıt üstüne karabiber dök buda çok iyi geliyor belki bunu içer bizde bitki çayı olayını çubuk tarçınla aştık tarçın iyi oluyor
Eğer pekmez seviyorsa pekmezi cezvede biraz ısıt üstüne karabiber dök buda çok iyi geliyor belki bunu içer bizde bitki çayı olayını çubuk tarçınla aştık tarçın iyi oluyor
bitki caylarını icseydi faydasını görürdünz benim oğlumda cok seviyor malesef yasak
karabiberi ilk kez dudum.cubuk tarcın tad vermesi acısında fayda sağladı değil mi ?
İnşallah canım yaza yaptıracağım dediğin doğru pansuman filan ama ben hemen okullar kapanır kapanmaz yaptırırsam denize havuza giremez diye biliyorum uzun sürüyor herhalde deniz olayı o yüzden yazın sonları daha iyi benim için.Bu fotoğraftaki yakışıklı maşallah senin oğlun herhalde allah nazarlardan saklasın
avatarın cok güzelll maşallahh kuzuna
bitki caylarını icseydi faydasını görürdünz benim oğlumda cok seviyor malesef yasak
karabiberi ilk kez dudum.cubuk tarcın tad vermesi acısında fayda sağladı değil mi ?
merhaba kızlar evde bugün bayram havası var
05 ocakta yapılan coşku yayınları deneme sınavı sonucu açıklanmış
benim oğlan ve bir arkadaşı ikisi de 1 türkçe yanlışı ile noktası virgülüne kadar aynı puanı alarak
sınıfta okulda ve de ilçede 1. olmuşlar
ilde de 15. olmuşlar.
% 1 lik dilime girmişler ....