- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla hava çok soğuk canım tembihliyoruz tenefüse çıkma diye ama hiç valla sallayan yok daha yeni iyileşti işallah hastalnamaz yine
geçmiş olsun canım
yarın kar tatili burda kızlar, darısı başınıza
dinlenmiş olursunuz .tatilin tadını cıkartınya canım burda da kar tatili olması mucize, karla pek arası olmayan bi yer aslında denizli
kardan adam süper, havucu sılaya vercekmiş gibi görünmüyo
geçmiş olsun canım size de
valla bizim oğluşda inatla kar bekliyor okullar tatil olsun diye
3 dersten projede ne zordur:18::18:neyse ki kurtuldunuzne kadar güzel keşke bizim buralarada kar yağsa ama hava çok soğuk hele benım gibi çok üşüyen biri için.Bugün bakalım benım oğluş okula gidecek proje ödevlerini teslim edecek canımız çıktı yapana kadar 3 dersten proje yaptık
slmm cnmselamlar hanımllarrrr;
bende kar yağsın istiyorummm:84:
chesscim bu arada sana özel msj atamıyorum ayarlarını düzenlesen ...:44:
15 tatilinde de zor olurdu hava soğuk :18::18:cocuklar tatile sevinemezler benim gelen gidenim de bitmez yaza kısmetse:18::18:sizin neden iptal olduofff offf bu sünnet işi benimde canımı sıkıyor 15 tatilde yaptıracaktık iptal oldu bizimde bakalım yaza nasıl olacak b üyük bir ihtimalle okulların açılmasına az zaman kala yaptıracağım
isteyene itinayla kardan adam yapılır kızlar
oh kız annesi olmak ne rahat sünnetti askerlikti gelindi derdi yok
kızmadınız değil mi
isteyene itinayla kardan adam yapılır kızlar
oh kız annesi olmak ne rahat sünnetti askerlikti gelindi derdi yok
kızmadınız değil mi
15 tatilinde de zor olurdu hava soğuk :18::18:cocuklar tatile sevinemezler benim gelen gidenim de bitmez yaza kısmetse:18::18:sizin neden iptal oldu
yap cnm benim icinde bir kardan adam
neden kızayım cnm kızların derdi dah büyük sanki :18::18::18::18:
offf offf bu sünnet işi benimde canımı sıkıyor 15 tatilde yaptıracaktık iptal oldu bizimde bakalım yaza nasıl olacak b üyük bir ihtimalle okulların açılmasına az zaman kala yaptıracağım
bak canım bana bak gözlerimin içine bende kızını ezdirecek göz var mı
yakarım ulen romayı
accık bana çektiyse hiçbişikler olmaz
cnm tabiki bütün cocuklarımız allah eksikliğini vermesin kızların yükü daha ağır onu demek istedim .ben cok kez erkek olsaydım die icimden gecirdim yemek bizde ev işi bizde ders bizde sters bizde bir hafta hasta yatsam perişan oluyor baba ve oğlan :18::18:ama en güzel duyguyuda biz yaşıyoruzdeme öle deme ya allah çocuklarımıza dert sıkıntı vermesin hiç amiin
15 tatilde yaptırma zaten canım soğukta zor olur altına doğru düzügn bişey giyidremiyosun hergün pansuman falan oluyor ne de olsa kış üşütür falan çocuk o yüzden yazın yaptır ben geçen yaz hemen okulalrın kapandığı hafta yaptırıdım çok sıcakta değildi rahat oldu allah kısmet ederse bu doğacak olan oğluşumu da hemen yaptırıcam doğum iznim bitmeden o işte çıkar aradan
cnm tabiki bütün cocuklarımız allah eksikliğini vermesin kızların yükü daha ağır onu demek istedim .ben cok kez erkek olsaydım die icimden gecirdim yemek bizde ev işi bizde ders bizde sters bizde bir hafta hasta yatsam perişan oluyor baba ve oğlan :18::18:ama en güzel duyguyuda biz yaşıyoruz
Okul kapanmadan bir hafta önce yapcam inşallah bende senin gibi düşünüyorum.bebişide erken sünnet ettirmek en güzeli akılları erince zor oluyor :18:hastane oratmında değil evde yapsam dr eve gelse ortamdan geriliyorum :18::18::18:
arkadaslar sızın kuzular carpım tablosunu ezberledımı?
eyvah eyvah yandı damat inanki
cnm tabiki bütün cocuklarımız allah eksikliğini vermesin kızların yükü daha ağır onu demek istedim .ben cok kez erkek olsaydım die icimden gecirdim yemek bizde ev işi bizde ders bizde sters bizde bir hafta hasta yatsam perişan oluyor baba ve oğlan :18::18:ama en güzel duyguyuda biz yaşıyoruz
Okul kapanmadan bir hafta önce yapcam inşallah bende senin gibi düşünüyorum.bebişide erken sünnet ettirmek en güzeli akılları erince zor oluyor :18:hastane oratmında değil evde yapsam dr eve gelse ortamdan geriliyorum :18::18::18: