- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
çok dadlu bee
koyun bakim oğlanların resmini burda potansiyel bi kayınvalide var
şimdi canım elinde o tırmıkla pek cazip bi dünür adayı gibi görünmüyosun:18:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok dadlu bee
merhaba kızlar evde bugün bayram havası var
05 ocakta yapılan coşku yayınları deneme sınavı sonucu açıklanmış
benim oğlan ve bir arkadaşı ikisi de 1 türkçe yanlışı ile noktası virgülüne kadar aynı puanı alarak
sınıfta okulda ve de ilçede 1. olmuşlar
ilde de 15. olmuşlar.
% 1 lik dilime girmişler ....
[/QUOTE
çok çok tebrikler canım inşallah sbs lerdede böyle dereceler almayı nasip eder
çok dadlu bee
bitki caylarını icseydi faydasını görürdünz benim oğlumda cok seviyor malesef yasak
karabiberi ilk kez dudum.cubuk tarcın tad vermesi acısında fayda sağladı değil mi ?
çok dadlu bee
Evet canım tarçın tad veriyor gerçektende iyi oluyor ben dolduruyorum içine ayva kabuğu elma kabuğu ıhlamur zencefil süzüyorum onları bardağın içine tarçın çubuğunu koyup onu cezbediyorum iyi oluyor o tarçını pipet gibi kullanayım derken hopp bi bakıyom bitirmiş
karabiber pekmez gerçektende çok faydalı özellikle gıcıklı öksürükte tavsiye ederim dediğiniz gibi şurup görevi görüyor bizim öksürük şurubu kullanmamız yasak o yüzden bizde bu tür çareler arıyoruz.Pekmezi bir cezvede ısıtıyoruz içine karabiber döküp kıvamlı hale getiriyoruz isterseniz çok koyu olursa su katabilirsiniz ılıkken içirin sonra bana dua edin
yetişkinlerede kullanılıyomu bu karışım bizim adama bir de bu karışımı mı denesek ki gerçi ben yapıyorum tam iyi gibi oluyor sigara sevdasından vazgeçemediği için geçmesi zorlaşıyor oğlana yaptım ballı limon karışımı 2-3 sabah onda bişey kalmadı ama koca herif söz dinlemiyo ki içtimi sigarayı tekrar başlıyo
saol canım, pekmez sevmez ama şurup diye yutturabilirim karabiberle:13:
neden yasak canım:26:
çok dadlu bee
maşallah başarısının devamını dilerimmerhaba kızlar evde bugün bayram havası var
benim oğlan ve bir arkadaşı ikisi de 1 türkçe yanlışı ile noktası virgülüne kadar aynı puanı alarak
ilde de 15. olmuşlar.
yapar mı yaparbizim sınıfın karneleri hala yok, ara karne almadığımız gibi karnede almazmışız
ooy oyyy valla burda erkek annelerinin triplerini okuyunca aman diyorum helede benim 1 tane vay halime Çocuklar duymasın dizisinde kaynana tiplemisi var geline diyorki sen yapamazsın edemezsin ver anahtarı ben sabahtan geleyim kahvaltıyı hazırlayayım oğluma et suyuna pilav yapayım diyor.Eşime dönüp diyorumki ahaa gelecekteki ben eşimde diyor vay bizim oğlanın haline
öksürük şurubu neden yasak cnmEvet canım tarçın tad veriyor gerçektende iyi oluyor ben dolduruyorum içine ayva kabuğu elma kabuğu ıhlamur zencefil süzüyorum onları bardağın içine tarçın çubuğunu koyup onu cezbediyorum iyi oluyor o tarçını pipet gibi kullanayım derken hopp bi bakıyom bitirmiş
karabiber pekmez gerçektende çok faydalı özellikle gıcıklı öksürükte tavsiye ederim dediğiniz gibi şurup görevi görüyor bizim öksürük şurubu kullanmamız yasak o yüzden bizde bu tür çareler arıyoruz.Pekmezi bir cezvede ısıtıyoruz içine karabiber döküp kıvamlı hale getiriyoruz isterseniz çok koyu olursa su katabilirsiniz ılıkken içirin sonra bana dua edin
sağolasın canım
ee desene şimdiden oğlanlara zorluklarla nasıl başedileceğini öğretmek lazım
karnemiz girilmiş
hepsi 5 karnemizin
matemetik 95 den 5 matematikte hic sorun yaşamadık hatta 3.sınıf düzeyinde diyordu neyse sonuc önemli vardır bir bildiği
saol cnm darısı sizetebrik ederim canım, oh ne güzel kurtuldunuz bu dönem, valla biz çocuklardan daha çok heyecanlanıyoruz karne beklerken
meldacım bu arada adaşız .... aman haa semra mı bak oda olabilir deriz artık oğlum sen aşık değilsin ben olunca sana söyleyeceğim
Canım biz astım hastasıyız o yüzden öksürük şurubu kullanmıyoruz
Allah razı olsun canımgünaydın hanımlar
farmasi çok tebrik ederim kuzunu allahım işallah daha nice başarılarını göstersin
çok teşekkürler canımtebrikler ben de görebilecek miyim acaba öle günler
sınıf birinciliğine bile razıyım
amin amin canımmerhaba kızlar evde bugün bayram havası var
ilde de 15. olmuşlar.
[/QUOTE
çok çok tebrikler canım inşallah sbs lerdede böyle dereceler almayı nasip eder
inşallah hepimizin kuzucuğu sbs 'de istedikleri yerleri kazanırlar
alerjisi olduğu icin yasaklandı
maşallah başarısının devamını dilerim
yapar mı yapar
ben kaynana SEMRA vardı bi zamanlar o nu model alıyorummm
öksürük şurubu neden yasak cnm
erkenden öğrenmelerinde fayda var tabi
çok sağolasın canımmmmmmmm
meldam canım tebrik ederim seni ve oğluşunu
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizim de karnemiz girilmiş hepsi 5 bizimde ay rahatladım vallahi sonuçalrı görünce
karnemiz girilmiş
hepsi 5 karnemizin
matemetik 95 den 5 matematikte hic sorun yaşamadık hatta 3.sınıf düzeyinde diyordu neyse sonuc önemli vardır bir bildiği
tebrik ederim canım
ay biz en sona kalcaz yine herhalde:26:
meldam canım tebrik ederim seni ve oğluşunu
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizim de karnemiz girilmiş hepsi 5 bizimde ay rahatladım vallahi sonuçalrı görünce