canım pirate bay diye arat, çıkan yere filmin adını yaz, ben burdan indiriyorum filmleri ama internetinin sağlam olması lazımn, yoksa inmez
öyle canım malesef, aynı yasa tasarı içinde bir öğretmenin aynı okulda 10 yıldan fazla duramayacağı gibi bi madde varmış sanırım, o da beni korkuttu, bizim hoca bizim okulda 12 yıldır var, inşallah öğretmenimizin gitmesi gibi bi durum olmaz
kızlar günaydın hepinize nasılsınız işallah bir yaramazlık yoktur valla geçmişi okuyamadım perşembeden beri hastayım evde yatıyordum dün işbaşı yaptım boğazalrım felaketti ilaçda içemediğim için geçmek bilmiyor dün bugün daha iyiym çok şükür allahtan çocuğun ürün dosyasını bitiridk teslim ettik ertesi gün hasta oldum yoksa kalacaktı çocuğun ödevi de bu arada cumaretsi doktordaydım bir yakışıklı oğlum daha geliyor kısmetse
geçmiş olsun canım, sağlıcakla kucağına al oğlunu
kızlar günaydın hepinize nasılsınız işallah bir yaramazlık yoktur valla geçmişi okuyamadım perşembeden beri hastayım evde yatıyordum dün işbaşı yaptım boğazalrım felaketti ilaçda içemediğim için geçmek bilmiyor dün bugün daha iyiym çok şükür allahtan çocuğun ürün dosyasını bitiridk teslim ettik ertesi gün hasta oldum yoksa kalacaktı çocuğun ödevi de bu arada cumaretsi doktordaydım bir yakışıklı oğlum daha geliyor kısmetse
saol cnmmeldam avatar süpermiş,bizim hoca ikinci dönem biraz sınav ve testlere ısıncaz dedi ama bakalım nasıl bi ısınma olcak
gecmiş olsun canm.sağlıkla kucağına alkızlar günaydın hepinize nasılsınız işallah bir yaramazlık yoktur valla geçmişi okuyamadım perşembeden beri hastayım evde yatıyordum dün işbaşı yaptım boğazalrım felaketti ilaçda içemediğim için geçmek bilmiyor dün bugün daha iyiym çok şükür allahtan çocuğun ürün dosyasını bitiridk teslim ettik ertesi gün hasta oldum yoksa kalacaktı çocuğun ödevi de bu arada cumaretsi doktordaydım bir yakışıklı oğlum daha geliyor kısmetse
Benim oğluşta hasta 2 günden beri okula gitmiyoruz havalar çok soğumaya başladı hiç sevmiyorum böyle havaları
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim canım.Ayrıca geçmiş olsun aman dikkat et hamilelikte grip çok tehlikeli.
tebrikleeeeeeeeeer
saol cnm2.dönem ısıtacam derken kaynatmasın:18: bizim gibi hergün bir sınav bıktım valla
gecmiş olsun canm.sağlıkla kucağına al
Benim oğluşta hasta 2 günden beri okula gitmiyoruz havalar çok soğumaya başladı hiç sevmiyorum böyle havaları
sende iki oğlan annesi olacaksın demek benim gibi hayırlısı olsun güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin... bu arada sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
geçmiş olsun kuzucuğa havalar acaip soğudu burada da öğlenleri bile donuyorum okula gidip gelirken...
15 dk içinde kar bastı burayı gözlerime inamadım :)) sıkı sıkı tembihledim tenefüse çıkma diye ama bakalım, inşallah ara tatili hastalıkla falan geçirmeyiz,
umarım meldam kaynatmaz
burada da yağmur durmadı hic :18::18::18:ıslak gelior hergün15 dk içinde kar bastı burayı gözlerime inamadım :)) sıkı sıkı tembihledim tenefüse çıkma diye ama bakalım, inşallah ara tatili hastalıkla falan geçirmeyiz,
umarım meldam kaynatmaz
gecmiş olsunn cnm umarım cabucak iyileşirBenim oğluşta hasta 2 günden beri okula gitmiyoruz havalar çok soğumaya başladı hiç sevmiyorum böyle havaları
:18::18::18::18::18::18::18:çok sağolun kızlar iyi dileklriniz için
geçmiş olsun size de canım allahım tez zamanda şifa versin paşamıza
çok sağolasın canım kısmetse öyle olacak canım bakalım hayırlısı ile
burda da valla yağdım yağacam diyor kar hava çok soğuk
burada da yağmur durmadı hic :18::18::18:ıslak gelior hergünbahanede hazır
gecmiş olsunn cnm umarım cabucak iyileşir
:18::18::18::18::18::18::18:
tam hastalık havası
valla hava çok soğuk canım tembihliyoruz tenefüse çıkma diye ama hiç valla sallayan yok daha yeni iyileşti işallah hastalnamaz yine
yine yeni yeniden hastayız ya birgün iyileşiyoruz sonra yine hasta oluyoruz
kar gelsin buraya da lütfen yağsın artık
ora nere ya gelmek istiyorum şöle karlara yatıp yuvarlanmak istiyorum kartopu oynamak kardan adam yapmak istiyorum
bu arada kar veya yağmur yağarken kızımla en büyük zevkimiz pancerenin önünde karşılıklı oturup sıcak çikolata içmek dışarıyı izlemek ,inatla bekliyoruz içmiyoruz bugünlerde bakalım
ahanda size kar...geçen seneden
bıraksam yiyecekti havucu valla
yine yeni yeniden hastayız ya birgün iyileşiyoruz sonra yine hasta oluyoruz
kar gelsin buraya da lütfen yağsın artık
geçmiş olsun canım
yarın kar tatili burda kızlar, darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?