İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar
akşam ödev ritmik yazmaydı.
2 şer 2 şer 100 e kadar
3 er 3 er 100 e kadar
türkçeden bulmaca vardı.
3 yaprak ödev vardı
Gunaydin arkadasim. Bizde ritmik saymalardayiz . Yazin alistirma yaptigimiz icin ,kolay ilerliyoruz. :) .

Hergun kitap okuyoruz . Bir yerde okudum. Bu yas grubu icin en onemli sey kitap okumakmis.

14 kg mı. çok narinmiş gerçekten .
bizim 3 yaşındaki kız 16 kg . yanlış mı yazdın acaba. 24 kg mı demek istedin

Evet doğru yazdım.Kızım 108 cm boyunda ve tam 14 kg.Miniğim çok narin.Boyu da kısa olduğundan ve çok minik olduğundan o kadar aşırı zayıf durmuyor.Profil resmimde geçen sene okulun ilk günü arkadan çektiğim resmi var :)

Gunaydin arkadasim. Bizde ritmik saymalardayiz . Yazin alistirma yaptigimiz icin ,kolay ilerliyoruz. :) .

Hergun kitap okuyoruz . Bir yerde okudum. Bu yas grubu icin en onemli sey kitap okumakmis.
öyle mi. biz de dün akşam bir kaç sayfa okuduk yattı.
45 sayfalık kitap . az az okuyacakmış . 9 sayfa okudu.

yazın biz de tatil kitaplarını bitirmiştik .
3 tane set şeklinde öğretmen vermişti tatil için .
kolay oluyor onlar için . bizim oğlan da h ızlı maşallah .

oy kıyamam çok narin .
siz de mi öylesiniz . genellikle genetik oluyor fiziksel özellikler .

bizim oğlan 2. sınıfa giden 29 kilo . boyu uzun . 4 sınıf çocukları ile aynı boyda

en büyük oğlum narin . 153 boyu. 38 kilo. 7. sınıf.

Oğlum da minyon ve yemesine rağmen kilo alamıyor.Şimdi 17 yaşında ve tam 11 yıl boyunca araştırma hastanelerini arşınladık.Büyüme hormonu kullandık 7 yıl.Bir çok bölümde dosyası tutuldu.Hiçbir rahatsızlık bulunamadı.Büyüme hormonu eksikliği dahil.İğneler gereksiz diye 7 yılın sonunda kesildi.Kızım da önünde abi örneği olduğundan 1 yıl araştırıldı ve en son Amerikan Hastanesi proflarından biri daha fazlasına gerek olmadığını söyledi.Tamamen sağlıklı.Genetik yapısı böyle.Evet kulağa garip geliyor ama .. Yağ oranları çok düşük.Vücutları yağ tutmuyor.17 yaşındaki oğlumun vücudunda minimum 5 kg yağ olması gerekirken 500 gr varmış mesela.Bir de yiyor nereye gidiyor yedikleri bilmiyorum.Kiloları hafif ama neuseki sağlıklılar .Kızımın bu yaz çekilmiş bir fotosunu koyayım ama yüzünü kapattım kusura bakmayın sanal ortam güvenilir değil.8 yaş kızım hala 5-6 yaş kıyafet alıyorum.2 yaş küçük gösteriyor zaten :)

Eklentiler

• 35694835_10156426983708252_5752028238134116352_n.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 36
olsun büyüyünce yaşı olsa da küçük gösterecek o zaman .

bizim de komşumuzun kızı minyon.
tarif ettiğin gibi. kilosunu bilmiyorum ama zayıf. boyu da kısa. 4. sınıfa gidiyor ama 2. sınıf öğrencileri ile aynı boyda .
onun annesi de çok götürdü doktora.
ilaç da kullandılar . büyüme hormonu vs gibi şeylerden bahsetti annesi
baskete gidiyor 3 yıldır . ama değişiklik olmadı. doktor böyle gelişimi demiş . yapacak bi şey yok . minyon olacak demiş .

hem resimde de öyle çok minik görünmüyor . gayet normal boy kilosu resimde

Evet arkadaşım çok şükür normal görünüyor.Sadece yaşını bilmeyen ana sınıf sanıyor :) 2 ye gidiyorum deyip yaşı gibi konuşunca (çok da bilmiştir) yaşı çıkıyor piyasaya :) Biz de bodur tavuk her daim piliçtir felsefesiyle çok takmıyoruz.Çok sevimi benim kızım ve sağlıklı önemlisi bu.Oğlumda sorun yaşadım ama.Çocuk 4 yaşındaydı ben tesadüfen okuyabildiğini farkettim.Kitaplar aldım ona hemen.Düşünsene 2 yaş görünümlü bir dört yaş ve elinde kitap şakır şakır okuyor.Onda uzaylı muamelesi gördük desem yeridir :)

Bende kucuklugumde hep zayiftim. Vitaminler falan alirlardi icmezdim. Simdide yasimi hic gostermiyorum diyor her goren.sagliklikli olsunlarda ,kilo boy cok onemli degil gercekten.

Bende kural koydum sabah 20 sy. Aksam 20 sy isterse daha fazla. Bende yaninda oturup okuyorum. Yada motive edici sozler soyluyorum. Bir de siniftaki arkadaslari cok okuyor, onlarlada yarisiyor.

hahahah. kıyamam yaaa.
bizim de 2. sınıfa giden 4 yaşında okumayı söktü. yazmayı da.
önünde abi örneği vardı fakat .
biraz harf göstermişti.

yemesi içmesi normal diyorsun . gerisi önemli değil . her daim piliç olsun . mis gibi vallahi.

yaşınız kaç.

ben 41 yaşındayım .

yaşları alayım .

hey maşallah . ben çok kural koymuyorum . okunacak vs driye.
ödevlerini yapsın . biraz okusun yeter diye düşünüyorum.

Ben 32 yasindayim

hey maşallah . ben çok kural koymuyorum . okunacak vs driye.
ödevlerini yapsın . biraz okusun yeter diye düşünüyorum.

Koymasam olmuyor. Kucuk kardesi var , ya oyun oynuyorlar ya kavga ediyorlar. Boyle duzenli oluyor. Yavas Yavas aliskanlik halini aliyor. İlk zor geliyordu ,oyunu birakmak. Simdi okuyup geri donuyor.
Bende basak burcuyum kurali , duzeni severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…