Merhaba hanimlar.. benim kizim da 2inci sinifta.. paylasimlarinizi takip ediyorum bayagidir..
Onluk birlik sayi degerlerini bitirdik, deste duzineye gectik..
Insallah tum yavrularimiz icin guzel bir yil olur
Gunaydin :) hosgeldin . İyi yapmis okulunuz , cok guzel fikirmis.2. sinifta bir suru kaynak yerine , temeli iyi kavraticak tek kaynak yeterli. Kaynaklarini paylasirsan seviniriz.Günaydın.Birkaç gündür yurt dışındaydım cevap yazamadım.Gelip çocukları okula gönderince soluğu burda aldım özlemişimSonunda kitaplarımız geldi.Bu yıl okulumuz kendi kitaplarını basmış.İnşallah içerikleri iyidir.Her dersten birer konu anlatımlı ve birer soru bankası ve bolca yaprak test geldi.Başka hiç yardımcı kitap yok.Bol bol hikaye kitabı geldi.Çok çok güzel kitaplar seçmişler ama çok beğendim.İsterseniz isimlerini paylaşabilirim.
Oykulerle coklu zeka gelistirme seti hosuma gitti ona bir bakayim. Suanlik ogretmenimiz kendi yolluyor hikaye kitaplarini. Anca onlari okuyoruz.Hikaye kitabı olarak "Öykülerle Çoklu Zeka Geliştirme Seti" almışlar örneğin onu çok beğendim.8 kitap ve bir de veli için zeka çeşitlerini anlatan bir kitap çıkıyor içinden.Sonraaa "Kimsenin Anlamadığı Çocuk" , "Şirinler" , Momo'nun Sarayı" , "Parmakkız" , "Eyvah Uçurtmam Kaçtı" , "Çocuk Su Şiirler" , "Gülücük Renkli Kelebek" ... gibi hikaye kitapları seçmişler.Çok beğendim.
çok güzelmiş . paylaşabilirsin . tam isim vermek yasak olabilir . tam adını yazmazsın belki.Günaydın.Birkaç gündür yurt dışındaydım cevap yazamadım.Gelip çocukları okula gönderince soluğu burda aldım özlemişimSonunda kitaplarımız geldi.Bu yıl okulumuz kendi kitaplarını basmış.İnşallah içerikleri iyidir.Her dersten birer konu anlatımlı ve birer soru bankası ve bolca yaprak test geldi.Başka hiç yardımcı kitap yok.Bol bol hikaye kitabı geldi.Çok çok güzel kitaplar seçmişler ama çok beğendim.İsterseniz isimlerini paylaşabilirim.
kitap güzel görünüyor . garfieldd i kim sevmez ki. demi ama.Bu arada kızım okumaya çok hevesli olmadığından ilgisini çekebilecek yayınlar arayışındaydım.Kedileri çok sever ve korkunç olaylara da ilgisi var düşüncesiyle Garfield ve Bodrumdaki Canavar isimli bir kitap aldım ona.Çok dikkatini çekti gerçekten.Merak uyandırdı ondaEkte resmini de paylaştım görebilirsiniz..İlk 2 bölümünü okuduk.Anlatım da fena değil keyifle okudu.Tavsiye ederim
isimleri güzel kitapların . severek okur inşallahHikaye kitabı olarak "Öykülerle Çoklu Zeka Geliştirme Seti" almışlar örneğin onu çok beğendim.8 kitap ve bir de veli için zeka çeşitlerini anlatan bir kitap çıkıyor içinden.Sonraaa "Kimsenin Anlamadığı Çocuk" , "Şirinler" , Momo'nun Sarayı" , "Parmakkız" , "Eyvah Uçurtmam Kaçtı" , "Çocuk Su Şiirler" , "Gülücük Renkli Kelebek" ... gibi hikaye kitapları seçmişler.Çok beğendim.
hoş geldin .Merhaba hanimlar.. benim kizim da 2inci sinifta.. paylasimlarinizi takip ediyorum bayagidir..
Onluk birlik sayi degerlerini bitirdik, deste duzineye gectik..
Insallah tum yavrularimiz icin guzel bir yil olur
canım . bir de sen anlatmaya çalışırsan daha çok kafasını karıştırabilirsin . daha zor olabilir diye düşünüyorum .Bu arada onluk birlik olayını tam kavrayamadığını farkettim.Ezber gidiyor.Eltim sınıf öğretmeni , onu anca 3. sınıfta tam kavrayabiliyorlar zorlama dedi ama böyle de içime sinmiyor.Akşama ben yine de önüme kürdan vb. nesneleri toplayıp görsel anlatmayı denemeyi düşünüyorum.Görsel dikkat eksikliği tavan bir çocukta ne kadar işe yarar bilmiyorum ama deneyeceğim.Umarım kafa daha da çorba olmaz :)
bak sen cadıya . isteyince neler neler döktürüyorBen geç diyordum sizinki bizden de geçmiş.Saat 4 te çıkıyor kızım.Saat 6 ya kadar yeme dinlenme yapıyor sonra ödevlere oturuyoruz.
Önceleri sabah 9 dan akşam üstü 4 e kadar okulda çok yoruluyordur deyip akşam ödev ve kitap okuma konusunda baski yapmıyordum.Çok bunalıyordur , yoruluyordur yazık diye üzülüyordum.Koca gün okul bir de eve gel ödev , olacak iş değil... Sonra şöyle bir ders programına baktım , resim , beden , müzik , drama , satranç , klüp , finansal okuryazarlık , küresel farkındalık , kodlama , bilime yolculuk .. gibi çok da yorucu ve yoğun olmayan keyifli ve dinlendirici derslerle dolu olduğunu gördüm.Öyle sandığım gibi tüm gün okuyup yazıp , soru çözüp matematik yapmıyorlar.Şimdi acımıyorum Biraz da ders çalışsın eşek sıpası
Cuma günü seyahat sebebiyle okula gidememişti.Dün hem hafta sonu ödevi hem günlük ödevi bir arada verdi öğretmenimiz.Verirken de hepsi birden ağır olur haftasonu ödevini haftaiçi ara ara yaptırırsınız dedi.Ama benim cadı dün beklenmeyen bir performansla hiç mola vermeden heeepsini bitirdi.Tam 10 yaprak.Şok yaşadım.Demek isteyince yapabiliyormuş2 sayfa için pazarlık yapıp vıdı vıdı yapan bir çocuk bu. Zaten dikkat eksikliği olması ve dürtüsel yapısı sayesinde çözemiyoruz kızımı.Bir gün hece hece ve yanlış okuyor hiç bişey yapamıyor.Ödümüz patlıyor.Ertesi gün bir bakıyoruz şakır şakır hızlı ve hecelemeden okuyor ve problem çözüyor.Çok zor bir çocuk çok
süpermiş . ödev yapan çocuk rahat oluyor .Turkcede metin okuyup soru cevapliyorlar.. bugun zit kavramlari anlatmis ogretmenimiz...
Ödev konusunda cok sukur problem cikarmiyor kizim... mumkun oldugunca erkenden yapip bitiriyor.. sonra o da rahat oluyor bende rahat oluyorum :)
balık mı. özelliklerini taşıyor mu.Kizim 11 mart 2011 dogumlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?