- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
balık mı. özelliklerini taşıyor mu.
bizim oğlan oğlak . sanıyorum özelliklerini taşıyor .
amcası da oğlak çünkü. aynı amcasının huyları.
maşallah . güzel haberlerle gelmişsin. daim iksun insallah.Eşimle ben de balık burcuyuz :) 24 saat hayal kurarızBizim ailede iki balık iki başak.Kızım eylül doğumlu.Başak özelliklerini tam bilmiyorum ama taşıyordur herhalde.Tanıdığım tek başak çocuklarım.
Bu gün rehber öğretmenle randevum vardı.Gel görüşelim deyince bir panikle gittim.Meğer güzel haber için de çağırılıyormuş veliRehber öğretmenimiz bir psikolog ve ara ara çocukların derslerine girip arka sırada oturup çocukları gözlemliyor.Kızım çok aktifmiş derslerde.Bir derste tam 3 kere tahtaya kalkmış Pür dikkat dersi dinleyip katılıyormuş.Geçen seneye göre çok olgunlaşmış çok değişmiş gördüm dedi.Brainfit eğitimi alıyor deyince tamam o zaman onun etkisi dedi. Çok mutluyum.Hem kızım olumlu yönde değiştiği için hem de bu eğitime verdiğim para boşa gitmediği için
Matematikten deste düzineye devam , önlü arkalı 1 yaprak.Türkçeden bir okuma parçası gelmiş , altında 7 tane sorusu.Neyse ki ödevimiz az kitap okumaya ve dikkat çalışması yapmaya (O.Abalı) zaman var
evet adres tarifi bizde de vardui odev icinde gordum. kroki ve altinda okula nasil gidilir. hastaneye nasil gidilir gibi sorular vardiBir de hayat bilgimiz var di mi :) Orda da adres öğreniyorlar.Daha önce aldım diye bahsettiğim Akıl Defterim isimli yardımcı kaynak birebir tutuyor okuldan gelen ödevlerle ve günlük tekrar için çok güzel.Şiddetle tavsiye ederim hele matematik alıştırmalarına bayıldım.
canım ben çocuklara sadece soğan ve mercimekten çorba yaparım böyle durumlarda. içine başka bi şey koymam .Ben de yalnız bırakmıyorum okurken.O zaman okuduğundan hiçbir şey anlamıyor.Dinliyorum , hatta dinlerken yorum yapıp merak etmiş gibi yapıyorum.Ver gazı olayı
Cadde - sokak ayrımında camdan yolları göstererek anlattım bende :) Atanın evi şu caddede bizimki şu sokakta gibi :)
Bu gün okula gidemedi kuzucum.10 gündür kabız.İlaç kullanıyoruz.Son 3 gündür ilaç verdiğim halde yapmadı.Hayatında ilk defa kabız oldu acemiyiz ve korkudan tuttuğunu düşünüyorum.Acımıştı ilk gün yaparkenBu günde ara ara sancılanıyor diye göndermedim evde tahliye için uğraşıyoruz
hadi inşallah işe yarar . yağı azıcık daha arttırabilirsin . çünkü günlerdir çıkmamış vc ye.Çorbayı aynı dediğin gibi yaptım.Soğuyunca içecek inşallah işe yarar teşekkürler.Böyle giderse lağma yapmak zorunda kalacaklar
az bekle bakalım . etkisi olur inşallah .Arttırdım. Hatta kaşıkla sırf z. yağı da verdim.Ama hala yok
Gecmis olsunBen de yalnız bırakmıyorum okurken.O zaman okuduğundan hiçbir şey anlamıyor.Dinliyorum , hatta dinlerken yorum yapıp merak etmiş gibi yapıyorum.Ver gazı olayı
Cadde - sokak ayrımında camdan yolları göstererek anlattım bende :) Atanın evi şu caddede bizimki şu sokakta gibi :)
Bu gün okula gidemedi kuzucum.10 gündür kabız.İlaç kullanıyoruz.Son 3 gündür ilaç verdiğim halde yapmadı.Hayatında ilk defa kabız oldu acemiyiz ve korkudan tuttuğunu düşünüyorum.Acımıştı ilk gün yaparkenBu günde ara ara sancılanıyor diye göndermedim evde tahliye için uğraşıyoruz
Gecmis olsunDuruPunky . İns durumu duzelmistir kizinin. 10 gun uzun zaman olmus.
Kabizlik olduguna kayisi hosafi , bol su icmek, banyo yapmak ve masaj ise yariyor bence. Ve yuruyus yapmak. Bu da burda dursun belki lazim olur.
canım yaa kıyamam . doktora götürmedin mi dün . artık götürmelisin . tam olarak kaç gün oldu bilmiyorum ama.Günaydın.Teşekkürler arkadaşlar.Dün o kadar zeytin yağı ilaç ve çorbaya rağmen azıcık yapabildi.Bağıra çağıra.Çok zormuş çokBugün okula götürdüm.Hemşireyle de konuştum acısı ağrısı olursa arıyacaklar.
Dün sadece ingilizce ödevi varmış kızımın.Arkadaşı getirdi de yaptı.Türkçe dersleri evde de bişeyler yapar telafi ederiz ama yabancı dillerin telafisi zor diye götürdüm bugün ama aklım da onda.Ooo ritmik saymalar.Bize de gelir bu gün kesin arkanızdan geliyoruz :)
14 kg mı. çok narinmiş gerçekten .Bol su içirmeye çalıştım.Sıvı gıdalar verdim.Normalde de ekmek hamur işi yemeyen bir çocuk sebze et ağırlıklı beslenir neden kabız oldu anlayamadık.14 kg cık benim miniğim daha o kadar ince minik bir yapısı var ki kabız durumu hiç yakışmadıHareket desen çocuk hiperaktif zaten zıp zıp bi yerde bi gökte.Evde elektrikli minik bir masaj aletimiz var.Bütün gün karnına tuttuk.Ben de masaj yaptım.Babası eski usül ütüyle havlu ıslatıp koydu karnına.Bana mısın demiyor.Bir kaç gün daha sürerse tekrar doktora götürücem.Sebebini bulsunlar
canım yaa kıyamam . doktora götürmedin mi dün . artık götürmelisin . tam olarak kaç gün oldu bilmiyorum ama.
ilaç oluyor . vermiştin değil mi. işe yaramadı demiştin sanki.
Bol su içirmeye çalıştım.Sıvı gıdalar verdim.Normalde de ekmek hamur işi yemeyen bir çocuk sebze et ağırlıklı beslenir neden kabız oldu anlayamadık.14 kg cık benim miniğim daha o kadar ince minik bir yapısı var ki kabız durumu hiç yakışmadıHareket desen çocuk hiperaktif zaten zıp zıp bi yerde bi gökte.Evde elektrikli minik bir masaj aletimiz var.Bütün gün karnına tuttuk.Ben de masaj yaptım.Babası eski usül ütüyle havlu ıslatıp koydu karnına.Bana mısın demiyor.Bir kaç gün daha sürerse tekrar doktora götürücem.Sebebini bulsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?