Ben geç diyordum sizinki bizden de geçmiş.Saat 4 te çıkıyor kızım.Saat 6 ya kadar yeme dinlenme yapıyor sonra ödevlere oturuyoruz.
Önceleri sabah 9 dan akşam üstü 4 e kadar okulda çok yoruluyordur deyip akşam ödev ve kitap okuma konusunda baski yapmıyordum.Çok bunalıyordur , yoruluyordur yazık diye üzülüyordum.Koca gün okul bir de eve gel ödev , olacak iş değil
... Sonra şöyle bir ders programına baktım , resim , beden , müzik , drama , satranç , klüp , finansal okuryazarlık , küresel farkındalık , kodlama , bilime yolculuk .. gibi çok da yorucu ve yoğun olmayan keyifli ve dinlendirici derslerle dolu olduğunu gördüm.Öyle sandığım gibi tüm gün okuyup yazıp , soru çözüp matematik yapmıyorlar.Şimdi acımıyorum
Biraz da ders çalışsın eşek sıpası
Cuma günü seyahat sebebiyle okula gidememişti.Dün hem hafta sonu ödevi hem günlük ödevi bir arada verdi öğretmenimiz.Verirken de hepsi birden ağır olur haftasonu ödevini haftaiçi ara ara yaptırırsınız dedi.Ama benim cadı dün beklenmeyen bir performansla hiç mola vermeden heeepsini bitirdi.Tam 10 yaprak.Şok yaşadım.Demek isteyince yapabiliyormuş
2 sayfa için pazarlık yapıp vıdı vıdı yapan bir çocuk bu.
Zaten dikkat eksikliği olması ve dürtüsel yapısı sayesinde çözemiyoruz kızımı.Bir gün hece hece ve yanlış okuyor hiç bişey yapamıyor.Ödümüz patlıyor.Ertesi gün bir bakıyoruz şakır şakır hızlı ve hecelemeden okuyor ve problem çözüyor.Çok zor bir çocuk çok