Bızımkılerde gecen hafta sınav oldularSelamlar..Bizde ritmik saymalardayızbu sene daha zor olmaya başladı..Dün öğretmenimiz test yapmış..Çok dikkatsizlik ve kızımda: 15 soruda 5 soru yanlış yapmış..Çok üzüldüm birde kızdım o da üzüldü..Sonra kızdığıma da pişman oldum Bu ara biraz bıkkınlık var isteksizlik var kızımda..Umarım geçiçidir..Kitap okuma hevesi de yok maalesef umarım en kısa zamanda aşarız bu durumu
Haklsıın canım ..Ama işte o an tutamadım kendimi sonrasıda pişmanlık tabikiBızımkılerde gecen hafta sınav oldular
matematıkte 20 soruda 3 yanlıs
turkcede (okudukları kıtaplardan) 12 soruda 1 yanlıs
daha sonrakı gun 7 soruda 3 yanlıs matematıkte vardı
bence takılma yanı yarı yarıya olsaydı o zaman calıstırırdın ama oda ogrenır daha dıkkatlı ve sakın davranmayı
bızım sınıfta bu bahsettıgım sınavlarda yanlıssız gecen cocuk sayısı o kadar cok kı genede ben yanlıslarını az buluyorum daha fazlası olabılırdı
Bunun ıcın bol bol kıtap okumalılar dıyorlar, benımkıde kıtap okumada ısteksız. ama dıyorlar kı cok okumalı kı okudugunu anlasın kı sorularıda daha rahat cozebılsınHaklsıın canım ..Ama işte o an tutamadım kendimi sonrasıda pişmanlık tabiki
Etüt öğretmenimizde zaten aynısını dedi..Daha başlardayız..Geçici bir dönem böyle olması dedi..
dikkat eksikliği var benim kızımda..Yoksa soruyu tam okusa doğru cevabını kendi buluyorda.. işte acelecei biraz
Bizim geçen sene ki öğretmende böyleydi oğlum hep ağlardı ders çalışmaktan, bende ödev yaptırmaktan yılmıştım.Merhaba kızlar oğlum 2. Sınıfta bizim sorunumuz öğretmenin aşırı ödev vermesi şöyleki devlet kitapları okulda hiç açılmıyor hepsi eve geliyor ödev olarak bu haftaki ödevimiz türkçe kitabı sayfa 50 den 75 e kadar süre bir hafta hayat bilgisi 1. Kitap bitti matematik 1. Kitap bitecek salıya kadar süre ayrıca önlü arkalı hergün 5 6 fotokobi ve ayrıca set aldık onlarda evde türkçe 27 ye kadar matematik 31 e kadar hayat bilgisi29 a kadar bunlarında bir hafta süresi var hangi birini yaptıracağımı şaşırdım daha doğrusu şaşırdık birkaç veliyle öğretmene söylüyoruz ama yapacakalar pekişsin diyor ne yapacağımı şaşırdım inanın daha 2. Sınıfta oğlum dersler yüzünden okuldan soğudu bir akıl verin yahu
Aynen yazdığınız gibiyiz evde yap yap bitmiyor malesef öğretmen değiştirmek istiyorum fakat idare asla yapmıyor hiçbir sosyal etkinliğimiz yok oğlum öğlenci gece ödev sabah ödev gerçekten çok zor ve bi yerden sonra yorulunca dikkati dağılıyor ve kendini veremiyor desiğiniz gibi ödev süresi en fazla bir birbyk saat olmalı kaç kez dile getirdik ama malesef ben artık okul değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzdenBizim geçen sene ki öğretmende böyleydi oğlum hep ağlardı ders çalışmaktan, bende ödev yaptırmaktan yılmıştım.
Anne- çocuk ilişkimiz bitmiş çocuk bana düşman olmuştu.
Akraba ziyaretleri, gezmeler, diğer oğlum, eşimle olan ilişkim ve daha bi sürü şey sıkıntıya girmişti.
Çok iyi anlıyorum sizi ders okulda olur ki çocuk orda aldığı eğitim asla unutmaz.
Bizim evdeki kimliğimiz “anne” çocuk bi anda ikinci bir öğretmen buluyor karşısında :/
Ödevler çocukları en fazla 1 saat oyalamalı minimum 30 dk olsun hadi okumayla birlikte hepsi 1 buçuk saat olsun diyelim, yok yani biz gece 12:00 ye kadar ders yapardık.
Bu sene öğretmen değiştirdim mecbur buda eve veriyor sınıfta icraat yok.
Allah kolaylık versin işimiz zor.
En son çare bu yapacak bişe yoksa eğer , yazık bu çocuklarında evde bi yaşantısı var.Aynen yazdığınız gibiyiz evde yap yap bitmiyor malesef öğretmen değiştirmek istiyorum fakat idare asla yapmıyor hiçbir sosyal etkinliğimiz yok oğlum öğlenci gece ödev sabah ödev gerçekten çok zor ve bi yerden sonra yorulunca dikkati dağılıyor ve kendini veremiyor desiğiniz gibi ödev süresi en fazla bir birbyk saat olmalı kaç kez dile getirdik ama malesef ben artık okul değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?