Yarın gîdip göreceğiz bakalım, nasıl bir kutlama olacak . Sadece anasınıfları gösteri yapacak diyordu öğretmenimiz . Büyük sınıflarda eğlenecek inşallah....ne kadar güzel düşünülmüş
bızım okulda maalesef kutlama da yok böyle etkinliklerde yok.
Tam gün galiba sizin.2.sınıf geçen sene gibi zor gelmiyor galiba kimseyeCuteMom :))
Beni şu an yoran tek şey gidiş gelişler .
Sabah okula bırakıyorum , öğlen yemeğe geliyor , 3 te yine almaya .
Hiç bir iş tam manasıyla olmuyor , hep tetikteyim ve bi gözüm saatte .
Derslerde bir sıkıntı yok .
Hala hakkını savunamıyor , çok hassas ... bu beni zorluyor .
Tam gün galiba sizin.
Gerçi öğlenciykende öyle sabahtan bi kargaşa kurgaşa yaşanıyor. Bizim henüz servisimiz yok ay basında baslayacakmış.
Servis olunca 12 de alıyor akşam 6 'da bırakıyor.
Bu şekilde okula götür , bırak velilerden kurtul eve gel bazen kendimi zorla uyutuyorum akşama yogun bir tempo var diye aklım çıka çıka :)
Derslerde sıkıntı var bızım basamak degerlerıne gectıler bugun .
Dün soyle bı soru vardı yapamamış
2 onluk 6 bırlıkten olusan sayı, 2 desteden kaç fazladır ?
Bu akşam bununla ilgili epey calıstırmayı dusunuyorum bakalım olacak mı .
Benım kıde etkısız elemann gıbı gelıyor bana , fazla sessız sakın bır cocuk arkadaslarıda oyle. Kavgaya gurultuye karısmaz ama anlamadıgı konuyuda evde bana sormayı tercıh edıyor , öğretmenle dıyologa gırmıyor.
Gercı bızım ogretmenımızde cok sistematik diyemem ,yani dinleseydin bile diyebilecek biri gibi geliyor bana
Bizim okul ana baba günü valla hala .Bu sene tam gün evet . Geçen yıl öğlenciydi.
Ben veli karmaşasına pek girmiyorum cute .
Sözleştiğimiz bir yer var , o ağacın altı :)
Okul arka çıkış kapısında .
Zaten öğretmende artık üst kata çıkmayın diyor almak için .
Benzer soru tarzı bizde de şuan o problemler geliyor ödev olarak .
Biz bu hafta deste düzine ve ondalık gördük. Cutecim ben sorunca cevaplıyor ama haftalık testte 5 doğru 5 yanlış yapmış. Okuduğunu hemen anlamıyor. Bugün toplantı vardı. Bol bol okuma tavsiye etti öğretmen.
Bende ki sorun bu. Okuyor ama okuduğunu anlamada sıkıntı var. Tek çare okumak. Bakalım bu sene nasıl geçecek.
Psychopaths @BEYZABET @_ezelneva_ fevziyegulsumsultan H hudaaafmmm _nurbanu_ renkli35 E ezgi007 E Elibeli Jelesec DoraGizem melek2040 G gulmevsimi
Tüm 2. sınıf analarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?